Şimdi Ara

N'OLUR AKIL VERİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 100net100k -- 19 Ağustos 2018; 1:17:33 >

• 1. daha 9. sınıfsın 12. sınınfa kadar hayatında çok şey değişir bunalıp bunalamayacağını biz bilemeyiz, şimdiden çalışırsan ve üniversite sınavına kadar bunalmazsan çok iyi bir mühendisliğe gidebilirsin.

2- lisedeki not ortalamanız iyi veya kötü olması üniversite sınavında güzel netler yapacağınız veya berbat netler yapacağınız hakkında kesinlikle haber verici bir unsur değildir. Çok arkadaşım vardı lisede taktir alıyordu teşekkür alıyordu arada bazıları ile karşılaşıyoruz adını duymadığım üniversitelerde geleceği olmayan bölümler okuyorlar. Bazı arkadaşlarım vardı lisede berbat notları vardı mezuna kalıp çalışıp mühendislik kazandılar. Tabi hep istikrarlı giden arkadaşlarımızda oldu onlarda şuan çok güzel üniversitelerde çok güzel bölümler okuyorlar ama dediğim lisedeki notlarınız veya lise not ortalamalarınızın iyi veya kötü olması sizin nereyi kazanacağınızı çok belli etmezler çünkü tüm liselerde matematik ve fizik sınavlarında aynı sınav sorularını sormuyorlar, aynı gözetmenler girmiyor. Üniversite sınavında depara kalkan ön sıraları kapar.

3- hele şuan çözdüğün kaynaklara bakıpta üniversite de şu bölümlere gidebilirsin dersem veya birileri derse yüzde yüz yalan söyler şuan çözdüğün 9. sınıf soruları ile üniversite sınavında sordukları sorular arasında uçurumlar var. Bu kaynakları 12. sınıfta da çözebiliyor olursan evet bu saydığın üniversitelerde bu bölümlere gidebilirsin ama şimdiden çözdüğün kaynaklara bakıpta konuşmak sallamak gibi bir şey olur.

Hani nasretin hoca demişya bana doktoru değilde agaçtan düşeni getirin diye bende bir ağaçtan düşen olarak yazdım bu satırları, ama güzel düştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi latif.07 -- 30 Ocak 2018; 0:57:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Allah aşkına bana akıl verin?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.