Bildirim
Néscafe NE'APP 10 Puana Hediyeler!!!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Uye değiliz ref ile puan gelecekse kesin oyle olalım yoksa uyelik hakkimi 25tl için öldüremem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler kullandım, çokk pis puanım varmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 adet exxen kodu aldım teşekkürler. tüm kodları arka arkaya girsem 4 ay uzar mı üyelik bilgisi olan var mı?
-
teşekkürler
-
4 ay uzamassa bir tanesi bana verebilirsiniz hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O kodlar ilk üyelik için geçerliydi eğer değişmediyse.
-
2 tane exxen aldım, birini kullanır birini arkadaşa veririm.. Aynı hesapta birden fazla kullanmak mümkünse 2 tane daha alabilirim. Şimdilik 2 tane yeterli..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Yukardaki ekran görüntüsünde 10 puana sadece 3 ödül armağan alınırken, bu ekran görüntüsünde ise sanki bir sürü armağan veriliyormuş gibi " birçok" kelimesi yazılarak algı operasyonu çekilmiş...
-
10 puana şu an sadece 1 aylık Exxen ve Obilet 30₺ uçak bileti indirimi kalmış. Adamlar bu 10 puanı da kendileri hediye ediyorken şikayet etmelik çok birşey yok bence. Herkes hediye Exxen'lerini alabilir, tabi bu da bitmeden.
Eski bir konudan ref kodu buldum 250 puan ile başlattı, exxen kodunuda uyguladım konu sahibine teşekkürler.
Özelden banada ref atarmısın hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novacropland -- 26 Kasım 2023; 14:11:27 >
74G3AE634G
Yolladım hocam.
Fazladan aldığım 2 tane exxen kodu var, buraya yazıyorum kullanmak isteyen kullanabilir
NEAFLKUS1P
NEAPV9ZEFM
Referans ile üye olup puan kazanmak isteyenler için de referans kodumu aşağıya yazıyorum
6S2RYN4X1V
Exxen icin tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
arkadaşlar kod falan gelmiyor boşuna üye olmayın
|
Benzer içerikler
- dalan 4"lü sabun a101
- çaykur çaycı kaliteli mı
- bim dijitsu televizyon yorumları
- asimsiz prime guclu yeni 30gb
- lio sızma zeytinyağı yorumları
- sıcak fırsatlar amazon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X