< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayy82 -- 11 Kasım 2019; 2:4:21 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayy82 -- 11 Kasım 2019; 2:4:21 > |
Bırakın bu işleri 100/5 kupon bile çıksa hepiniz saldıracaksınız.
Yok parayla alınanlar dışında almayacaklarmış da yok 100/25 bile kötü kuponmuş da. Her sene aynı şeyler. İlk defa gelenler inanmayın bu arkadaşlara hepsi saldıracak kuponlara |
Efferin sana
|
Arkadaşlar sorular 11 Kasım’a kadar bitmeyecektir ama bilmeyen varsa diye ekleyelim
Her hesaba o saatte çıkan 1 kupon eklenebiliyor Örn: Aynı gün içerisinde saat 9 da satılan/tık hızındaki kuponlardan 1 tane 11 deki kuponlardan 1 tane 1 deki kuponlardan 1 tane vs. vs gidiyor böyle Kuponlar tabi ki birleşmiyor her sepet için 1 kupon kullanılabilir Altın ve dijital kodlar dışında HER ŞEYDE geçerli ( Cep telefonunda Geçerli evet) Kuponlar sadece 11 Kasım’da kullanılabilir yani 11 Kasım’a kadar kupon topla o gün harca gibi bir sistem var 11 Kasım’da kullanmadığımız kuponlar siliniyor 11 Kasım saat 00:00’da başlıyor ve site direkt çöküyor Kupon kullanılarak alınan ürünlerden Banka kampanyaların kapsamında puan kazanmakta bir engel yok Satılık kuponları daha hızlı alabilmek için BKMEKSPRESS, Akbank Direkt, Garanti Pay’e kartlarınız kaydedip onlar üzerinden daha hızlı alabilirsiniz ( Hangisi daha hızlı bilemiyorum şans işi bence biraz) Bazı özel indirimli ürünler oluyor Araba Saat Teknolojik ıvır zıvırlar bakıp takip edebilirsiniz Tık Hızında kupon: her gün sabah 9’da başlayan ve ücretsiz dağıtılan belirli bir kotası olan kuponlar . ( En hızlı kuponu Al tuşuna basan kuponu alır) Alt limitsiz kuponlar: Genelde parayla satılırlar( Bir ürün satın alır gibi kuponu satın al’a basıyorsunuz ödüyorsunuz kupon hesabınıza geçiyor) Tabi alması zor zira herkes yükleniyor. Her 2 saatte bir 4 farklı kupon konulacak bu sene. En hızlı davranan 1 kuponu alacak. Günde 1 kupon değil yani 2 saatte bir 1 kupon eklenebilir. 11 Kasım’da alacağınız ürün başka sitelerde daha ucuz olabilir iyi araştırın. 11.11’de bazı satıcılar fiyat bindiriyorlar çünkü. Amazon geçen sene 11 Kasım günü iyi bi atak yapmıştı mesela Burası önemli : Fiyat çok sıcak değilse ve İhtiyacınız yoksa almayın. 11 Kasım günü göreceksiniz burası biraz karışacak “şunu aldım şu bedava stok biter şunu kaçırmayın” vesaire bazen sürü psikolojisiyle dayanamayıp alıyoruz sonra bi bakıyoruz fiyat çok da sıcak değilmiş :) Dikkat edin yani. Kupon dağıtımı sabah saat 9 da başlar. Yanlışım veya eksiğim varsa yazabilirsiniz. Teşekkürler. İyi alışverişler arkadaşlar. |
birleşiyor hocam, ben geçen sene bu kuponları birleştirerek ev aldım.
|
Kupon satışı sadece 1 hafta olacak tırt olur bu kampanya
|
Acil ihtiyaç yoksa ve alt limitsiz kupon denk gelmezse,
Bırakın paranız cebinizde kalsın kardeşler... |
Ödemede Hata alanlar artılasın :(
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium87 -- 5 Ekim 2019; 11:11:40 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|