Şimdi Ara

🔥🔥 N11 -- 11.11'e ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER 🔥🔥 ARABA FIRSATLARI 🔥🔥 (497. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.467
Cevap
150
Favori
1.021.913
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 495496497498499
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kuponum felan gitmedi gayet güzel indirimler vardı değerlendirdik kurnaz satıcılardan da uzak durduk işini bilen adam zaten katakulli satıcıya para yedirmez o satıcilar bence kaybetti millet saf değil Akakçe sisteminden aratma yaptık öyle aldık indirim bindirim islerine prim yok kaybeden mağazalar oldu bu 11.11 de n11in cironun altında kaldığına eminim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese geçmiş olsun. Bende MiStore'dan telefon aldım bakalım ne zamana nasıl gelecek.
  • Seneye görüşmek üzere :) tek zararım mi box s i yakalayamamak oldu..

• evet en tırıt 11 kasımında sonuna geldik berbattı ram aldım reddetmişler ve hiç bir satıcıda kalmamış ürün online chat girip neden iptal edildi diye sorsam 10 saatte yanıt geliyor bide robot koymuşlar -n-11 bu sene sen baya bir ekside kaldı umarım ay sonu cezasını keserler amazon hb -n-11 e tavsiye artık bir zahmet şu sitenin sunucularını genişletin her sene sitemi çöker kardeşim

reklam vereceğinze siteyi sağlamlaştırın yazık ve rezilik cidden
  • baycall kullanıcısına yanıt
    Amazon.com.tr kendi saydığı için zararına satış yapabilir zira amazon.com ve de den iyi konsol yada PC parçası alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi misstorenin yaptığı rezillik. Sipariş verdim ve verdikten sonra en geç 14.11.2019 kargo yazıyoru. Şimdi mesajlara 21.11.2019’a kadar yollanacak diyor. Onayı ise en geç pazar günü yapacaklarmış. Bildiğin rezillik...

• en kötü 11.11 di. hiçbişey almadım desem yeridir deterjan vs..

• icemen4141 İ kullanıcısına yanıt
    Bitince düşürmedi hocam son 7 dk 2299'du :)
  • Nehars kullanıcısına yanıt
    Bakın sözüm size değil dürüst satıcı da var her sitenin komisyonu farklı ona göre fiyat belirlemesi doğal ama şu 11.11 zamanı nasıl olsa n11 kupon veriyor şu fiyatı biraz tuzlayayim kupondan bana da birkaç sakal gelsin diyen satıcilara benim sözüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeusavda -- 12 Kasım 2019; 13:26:57 >
  • hafta içine gelen n11 benim için çok verimli olmadı bazı iyi kuponlarımı kullanmaya vaktim yetmedi. n11 fiyatlar konusunda çok eleştiriliyor ama fazla katılmıyorum cep telefonları çok satıldı gibi. bence diğer sitelere nazaran çeklerle daha iyi fiyatlar vardı tabi her sene bir öncekini aratıyor.
  • redmi note 8 64gb kactan satildi en uygun?
  • Kategoriye göre farklılık gösteriyor. Küçük ev aletleri ve beyazeşyada çok iyi fırsatlar oldu.

N11.11 kampanyasının en güzel yanı seçim özgürlüğü olması. Diğer site ve kampanyalarda genel olarak önceden seçilmiş belli ürünler üzerinden kampanya ve indirim yapıyorlar. Ama N11'de kuponunuz elinizde ve istediğiniz üründe kullanma özgürlüğünüz var.

Maalesef yoğunluğum ve bazı ürünlerde modele karar vermekte gecikmem nedeniyle son saniyede geç kaldım bir kaç parça bir şey daha almaya. Artık geriye kalan şeyler için blackfriday in insafına kalıyorum bundan sonra.

Para kolay kazanılmıyor. Allah ihtiyaç sahiplerinin yardımcısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 12 Kasım 2019; 13:46:6 >
  • Benim aldığım ürünler geldi bile.
  • Aylardır fiyat takibi yaptığım ürünleri kuponlar sayesinde dip fiyattan aldım. Zaten fiyat araştırmadan almak bile bile lades.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    urun.n11.com
    Gojiberry Kurt Üzümü 200 Gr - Haluk Aydın Kuruyemiş - n11.com
    https://urun.n11.com/kuru-meyve/gojiberry-kurt-uzumu-200-gr-haluk-aydin-kuruyemis-P292738451

urun.n11.com
    Günbak Muzlu Süt Toz İçecek 250gr-ücretsiz Kargo - n11.com
    https://urun.n11.com/cay/gunbak-muzlu-sut-toz-icecek-250gr-ucretsiz-kargo-P228980897

urun.n11.com
    Nivea Creme Care Sabun 100 Gr - n11.com
    https://urun.n11.com/kati-sabun/nivea-creme-care-sabun-100-gr-P291968425

tüm siparişlerim burada tüm dostlara hayırlı alışverişler olsun.
    rabbim herkese eksiksiz sorunsuz teslim almayı nasip etsin.

🔥🔥   N11 -- 11.11'e ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER  🔥🔥 ARABA FIRSATLARI 🔥🔥🔥🔥   N11 -- 11.11'e ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER  🔥🔥 ARABA FIRSATLARI 🔥🔥

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 12 Kasım 2019; 14:3:46 >

• Britvolt. kullanıcısına yanıt
    Doğru dediniz hocam o yüzden 2086 ya gelmiş fiyat:) Tam ödeme yaptığım esnada hata verdi belkide ondan işime yaradı ama. 100 lirada n11 1986 Tl ye gelmiş oldu 128 gb lık. Ama Mediatek soru işareti benim kafamdada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemen4141 -- 12 Kasım 2019; 13:57:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matmma

Kategoriye göre farklılık gösteriyor. Küçük ev aletleri ve beyazeşyada çok iyi fırsatlar oldu.

N11.11 kampanyasının en güzel yanı seçim özgürlüğü olması. Diğer site ve kampanyalarda genel olarak önceden seçilmiş belli ürünler üzerinden kampanya ve indirim yapıyorlar. Ama N11'de kuponunuz elinizde ve istediğiniz üründe kullanma özgürlüğünüz var.

Maalesef yoğunluğum ve bazı ürünlerde modele karar vermekte gecikmem nedeniyle son saniyede geç kaldım bir kaç parça bir şey daha almaya. Artık geriye kalan şeyler için blackfriday in insafına kalıyorum bundan sonra.

Para kolay kazanılmıyor. Allah ihtiyaç sahiplerinin yardımcısı olsun.
    Note 10 plus ve iPhone 11 lerde en uygun fiyatlı satıcı da hediye çekini kullandırtmadi tam özgür sayılmaz bence.

• Aldığım ürünler arasında sadece iPhone XR onaylanmadı. Satıcı cevapta vermiyor, güme gitmezse iyi.

• Satıcıların sistemleri daha düzelmedi mi ya? 5 üründen 1 tanesi kargolandı dün ama diğerlerinden hâlâ hareket yok onaylandı olarak kaldılar.
  • 
Sayfa: önceki 495496497498499
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.