Şimdi Ara

🔥🔥 N11 -- 11.11'e ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER 🔥🔥 ARABA FIRSATLARI 🔥🔥 (498. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.467
Cevap
150
Favori
1.021.913
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: General.

Aldığım ürünler arasında sadece iPhone XR onaylanmadı. Satıcı cevapta vermiyor, güme gitmezse iyi.
    Benim siparişimde de aynı durum. Sistem gün içinde açılacak dedi öğlen firma.
    N11 bazı satıcıların Telefon satışında çek kullanarak kendi ürünlerinin alımını yapmasını
    engellemeye çalıştığını söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mufit -- 12 Kasım 2019; 14:23:43 >
  • Aldığım ürün hala onaylanmadı, firmayı aradım sisteme giremiyoruz dediler ama onaylayan satıcılar onaylıyor nasılsa.Bir bit yeniği var ama hayırlısı.
  • 1639₺ - kuponlarla 1460₺ idi

Direkt kuponsuz da 1549₺'ye satıldı en uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 12 Kasım 2019; 14:26:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldığım her şey onaylandı. çoğu kargoya verildi. total harcama rakamım 10.202 tl. bu sene tadını kaçırdım :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolasx

Aldığım ürün hala onaylanmadı, firmayı aradım sisteme giremiyoruz dediler ama onaylayan satıcılar onaylıyor nasılsa.Bir bit yeniği var ama hayırlısı.
    Küçük fiyatlı yada sıradan ürünlerin tümünün onayı neredeyse verildi
    ve pek çoğu kargolanmakta. Aslında mantıklı açıklama;
    "Bazı satıcılar" komisyon düşüldükten sonra, Tık hızındaki %8 üstü getiri kuponları ile %4-15,
    satın alınan kuponlar ile %10-80 oranında kar için telefonlarını kendi
    eş-dost-elemanlarının adına satın alıyor. Ürünleri de ellerinde kalmaya devam ediyor.
    Bunu engellemeye çalıştı n11 bu sene...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mufit -- 12 Kasım 2019; 14:36:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakalak

https://urun.n11.com/kuru-meyve/gojiberry-kurt-uzumu-200-gr-haluk-aydin-kuruyemis-P292738451
    https://urun.n11.com/cay/gunbak-muzlu-sut-toz-icecek-250gr-ucretsiz-kargo-P228980897
    https://urun.n11.com/kati-sabun/nivea-creme-care-sabun-100-gr-P291968425

tüm siparişlerim burada tüm dostlara hayırlı alışverişler olsun.
    rabbim herkese eksiksiz sorunsuz teslim almayı nasip etsin.

Hocam bu sinyal günlendiriciyi araştırdınızmı ? evdeki wifi sinyalini alıp güçlü bir şekildemi dağıtıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mufit

Küçük fiyatlı yada sıradan ürünlerin tümünün onayı neredeyse verildi
    ve pek çoğu kargolanmakta. Aslında mantıklı açıklama;
    "Bazı satıcılar" komisyon düşüldükten sonra, Tık hızındaki %8 üstü getiri kuponları ile %4-15,
    satın alınan kuponlar ile %10-80 oranında kar için telefonlarını kendi
    eş-dost-elemanlarının adına satın alıyor. Ürünleri de ellerinde kalmaya devam ediyor.
    Bunu engellemeye çalıştı n11 bu sene...

Alıntıları Göster
    Bilemiyorum hocam mantık ne ama aldığım ürün ne çok pahalı ne çok ucuz 334 liraya termostat almıştım.Dünden beri onay verilmiyor.Satıcı isminden internette arama yaparak kendi sitelerine ulaştım telefon numarasını bulup aradım sabah 9 buçuk gibi.Aldığım yanıt sistem yoğunluğundan dolayı giriş yapamadıkları için onay veremedikleri şeklindeydi.

Ellerinde stok açısından sorun olup olmadığını sorduğumda ise sıkıntı yok dediler.Ancak sorun şurda bugün 12'den önce kupon tükenmeden bir de tv ünitesi sipariş geçtim 500 liraya.30 dk içerisinde satıcı ürünü onayladı.Ee hani sisteme giriş yapılmıyordu diye sorgulamaya başlıyor insan kendince.

İşin kötü yanı satış iptal olursa aynı kullandığım indirim kuponu bana iade dahi edilse ben zarardayım çünkü aynı ürünün emsal fiyatları 400 liradan başlıyor kupon ise 45 lira varın siz düşünün nasıl kardan zarara geçtiğimi.

• Techpazardan Redmi Note 8 almıştım. Bu ileri tarih mevzusu için dün arkadaşları aradım durum ne daha erken gönderecek misiniz v.s için. Adamlar bir ukala acaip acaip cevaplar siz gibi insanlar arayınca fatura kesme sürem uzuyor gibi sözler. Uyuz oldum tabi arıyıp soracağım sanki telefonu bana bedava veriyor. Sipariş çok gelince kendilerini kaybetti arkadaşlar. Böyle esnaftan alışveriş yapılmaz bende iptal edip az daha fazla vererek başka satıcıdan aldım. Anında kargoya teslim etti 3 kuruş fazla vereceksin böyleleri ile uğraşmayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mufit

Benim siparişimde de aynı durum. Sistem gün içinde açılacak dedi öğlen firma.
    N11 bazı satıcıların Telefon satışında çek kullanarak kendi ürünlerinin alımını yapmasını
    engellemeye çalıştığını söyledi.

Alıntıları Göster
    Bir tane satıcıdan şimdi mesaj geldi, aynen şöyle diyor N11 panel sorunu nedeniyle sorunuzu görüntüleyemiyoruz.
    Ben cihazı koycebine adlı satıcıdan aldım, bildiğim kadarıyla Blackberry distribütörü. Sıradan bir firma olsa Blackberry distribütörü olamaz diye düşünüyorum. Umarım yanılmam.

• Süleyman Çakır. kullanıcısına yanıt
    kaçtan satıldı hocam ?
  • Onaylı ürünlerden biri için satıcıya mesaj attım 3 dk sonra Kargoya verildi durumuna geçti. İlginç şeyler dönüyor ama hayırlısı.

Edit: Teker teker bütün ürünlerden kargolandı mesajı geliyor anlaşılan sistemleri düzelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yedaself -- 12 Kasım 2019; 15:9:36 >
  • Supplementler mağazasından 5 TL'lik çekle 2 tane whey aldım sistemde kargo bilgisi görünmemesine rağmen kargolamışlar hemen mesajı geldi.

Böyle satıcıların-mağazaların çoğalması ümidiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR.U

Hocam bu sinyal günlendiriciyi araştırdınızmı ? evdeki wifi sinyalini alıp güçlü bir şekildemi dağıtıyor ?

Alıntıları Göster
    Onu bilmemde geçen a101 e gelen model güzeldi, ben memnunum, gayet güçlü dağıtıyor sinyali. Sadece prize takılan modeli vardı, o pek güçlü değildi. Bİr araştır istersen.
    https://www.a101.com.tr/elektronik/tp-link-300-mbps-wifi-n-router-tl-wr841n-ag-genisletici/

• -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ürün lerin çalışma mantığı evdeki wi-fi olan bölgeye takıp olmayan bölgere wifiyimi dağıtıyor .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SAMSUNG NA 64H3030 bu modeli aldım aldığım adamda kalmamış linki buydu.
    urun.n11.com
    Samsung Na 64h3030 Inox Woklu Ankastre Ocak - n11.com
    https://urun.n11.com/ocak/samsung-na-64h3030-inox-woklu-ankastre-ocak-P382513354

900 liraya geldi kuponla 1100-1200 arası normal piyasa fiyatı

• krocker09 kullanıcısına yanıt
    Gece saatleri 350ye düşmüş 5 dakikalığına kırmızı 11 ile kupon kullanarak 300 civarına almışlar sanırsam. Onu anlamadım trendyolda 350tlye düşmüştü onuda kaçırdım çalışıyordum. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AnorieL

Techpazardan Redmi Note 8 almıştım. Bu ileri tarih mevzusu için dün arkadaşları aradım durum ne daha erken gönderecek misiniz v.s için. Adamlar bir ukala acaip acaip cevaplar siz gibi insanlar arayınca fatura kesme sürem uzuyor gibi sözler. Uyuz oldum tabi arıyıp soracağım sanki telefonu bana bedava veriyor. Sipariş çok gelince kendilerini kaybetti arkadaşlar. Böyle esnaftan alışveriş yapılmaz bende iptal edip az daha fazla vererek başka satıcıdan aldım. Anında kargoya teslim etti 3 kuruş fazla vereceksin böyleleri ile uğraşmayacaksın.
    Ben de aradım az önce. Telefon yoğunluğunun fazla olduğunu söyledi. Siparişte aralık teslim yazıyor ama çok daha önce göndermek için uğraşıyoruz diyor. Sipariş sırasına göre göndereceklermiş.

Gayet ılımlı konuştu bana. Ankara'dayız elden alalım dedik n11 izin vermiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskocya -- 12 Kasım 2019; 15:31:59 >

• Merhaba arkadaşlar bir şey soracağım. Ben ücretli satılan ürün kuponuyla birkaç ürün aldım. Ama ürünlerden birini iptal edersem iptal ettigim kupon miktarı ne oluyor?? Onu başka ürün almak için kullanabiliyormuyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muxo -- 12 Kasım 2019; 15:39:45 >
  • iskocya İ kullanıcısına yanıt
    Benle konuşan arkadaş gayet ukala cevaplar verdi zaten ona çok şaşırdım. Verilen süreleri kendileri değiştiriyor birde kimsenin arayıp sormasını istemiyor değişik bir firma.
  • 
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.