Şimdi Ara

🔥🔥 N11 -- 11.11'e ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER 🔥🔥 ARABA FIRSATLARI 🔥🔥 (500. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.467
Cevap
150
Favori
1.021.905
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hasanbahri

benim de şöyle bir sorum olacak, n11 garantipay ile 525 TL harcama yaptım, 75 tl bonus kazandınız diye mesaj geldi. Fakat siparişin 50 TL lik bir kısmını satıcı iptal etti, stoğunda yokmuş. dolayısıyla bizim alışveriş 475 TL ye düşüyor, benim bonus ne olacak, bilen var mı?
    İptal olur.30 TL bonus gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nicosia kullanıcısına yanıt
    Trendde 354e ücretsiz yollaniyordu rezil oldular. N11 s*ctı siviyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Siyah Kan S kullanıcısına yanıt
    Hocam kaynak neresi? Ben sırf daha erken elime geçer diye buradan aldım. Ben sipariş verdiğimde en geç 14.11.2019 da kargolanır yazıyordu. Sabah bir kalktım 18.11.2019 yazıyor. Öğlen baktım 21.11.2019 yazıyor. Akşam baktım 25.11.2019 yazıyor :D Eee ben ne anladım bu işten? Niye müşteriyi kandırıp talep oluşturuyorsun??? Vallahi lanet ettim. Anneme bir hediye alayım dedim oda yalan oldu.
  • Sipraişleri iptal olma furyası oldu resmen,birde gönderimi ertelenenler

• quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Kan

Beyler bayanlar xiaominin kendi mağazasından ürünü alanlar için bu açıklamam. Herhangi bir sıkıntı yokmus,ürünün onaylanması sıraya göre oluyormuş, hepsi onaylanacak ve 25 i ni beklemeden nu perşembe kargoya verilecekmiş ürünler. Gözümüz aydın
    Perşembe dediği 21.11.2019 Perşembe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durumlar o kadar kötü mü? Bende şimdilik sıkıntı yok 10 siparişim var 7si dün bugün kargolandı 2si onaylandı sadece bekleyen 1 siparişim var.

• Az önce iptal edilen siparişimde kullandığım kuponum hesabıma tekrar yattı. Soran arkadaşlar vardı bilginize
    🔥🔥   N11 -- 11.11'e ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER  🔥🔥 ARABA FIRSATLARI 🔥🔥

• 8 ürün aldım, 8’i onaylandı. 2 si elime ulaştı. 2 si kargo bekliyor. 4 ü kargoada. Ben sıkıntı yaşamadım. Problem yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun.

• Techstore dediğiniz mağaza bide mistoreydi sanırım bu iki mağaza dün satışların büyük çoğunluğunu yaptı forumda,lakin bu kadar stok olduğunu sanmıyorum ellerinde,Aralık teslimi demeleri de ondandır diye düşünüyorum.

• cesiler1992 C kullanıcısına yanıt
    Böyle bir durumda ben iptal ederdim 50 100 fazla demesen başka yerden alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: blackeagle001

Ilginc valla, kuponla indirimle almasam iptal edip baska yerden siparis verecem. Ama simdi firsati kacirmak istemiyorum
    Bende 1111 lik kupon kullandım. Kupon olmasa iptal ederdim. 3 kez mesaj yazdım hiç birine dönmüyorlar. Sipariş hala onaylanmadi

• asdemre kullanıcısına yanıt
    kullan dediğinde kupon aktif mi sepete ürün koyup denediniz mi
  • -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Superonline tarafından verilen modem çok başaralı uydunette ben de bundan kullanıyordum ıskartaya çıktı verdim bende ürün fena değildi

• mtyg kullanıcısına yanıt
    Mi Türkiye mağazasından dün sabah aldığım S50 süpürge için nihayet az önce onaylandı bilgisi geldi. Kargo sorum üzerine de 21.11.2019'a kadar yetiştirmeyi planladıklarını yazmışlar.

Yoğunluktan dolayı sırayla onaylanıyor belliki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR.U

Hocam bu ürün lerin çalışma mantığı evdeki wi-fi olan bölgeye takıp olmayan bölgere wifiyimi dağıtıyor .
    Birden çok özelliği bulunuyor.

Kablosuz özelliği olmayan bir modemi kablo ile buna hat çekip kablosuz özelliği kazandırmış olursun. VEya modemin wifisi zayıf olur kablo ile buna bağlarsın bunun wifisini kullanırsın.

İkinci olarak evin bazı kısımlarında wifi çekmiyorsa, bunu orta bir yere konumlandırırsın, sadece prize takıyorsun, normal modemden kablosuz olarak interneti alıyor ve oradan evin geneline dağıtım yapıyor.

Son olarak menzil içindeki bir modemden kablosuz olarak interneti alıp, bunu kablo ile bilgisayara bağlarsan wifi adaptör görevinide görür.

İlk deneyimlerim gayet iyi, 7 katlı bir evden zemin kattaki ve karşı dairedeki bir evden, camın kenarına koyarak %60 ile ile sinyal aldı. Tabi mesafe uzadıkça performans illaki düşer.

GEnel olarak menzil genişletici olarak kullanmak en iyisi.

🔥🔥   N11 -- 11.11'e ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER  🔥🔥 ARABA FIRSATLARI 🔥🔥

• cesiler1992 C kullanıcısına yanıt
    Hocam kaynak kendileri. Müşteri hizmetlerini aradım. İsterseniz sizde arayın yarın sorun. 0212 245 36 66 numarası.

Bende anneme aldım ne güzel denk geldi :)

• mtyg kullanıcısına yanıt
    Hayır bu perşembe yani 2 gün sonra. Arayın müşteri hizmetlerine sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Kan

Hayır bu perşembe yani 2 gün sonra. Arayın müşteri hizmetlerine sorun
    N11 de sordum yazılı olarak 21.11.2019 yazmışlar.

• GoldenShoot G kullanıcısına yanıt
    Kullandıktan sonra yorumlarını bekliyorum. Bende almayı düşünüyorum ama cesaret edememiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzeydebiryer

Bende 1111 lik kupon kullandım. Kupon olmasa iptal ederdim. 3 kez mesaj yazdım hiç birine dönmüyorlar. Sipariş hala onaylanmadi

Alıntıları Göster
    Fevri davranmaya gerek yok. Sırasıyla onaylayıp gönderimi başlayacaklardır muhtemel.
    Bende gece yarısı satın almıştım bugün 1-2 saat öncesi sipariş onaylandı.

Zaman konusunda herkes haklı, gönderim hızlı olacağı için tercih edildi mistore satıcısı.
    Bende diğer satıcı Aralık ayı kargo yazdığı için tercih etmiştim.
  • 
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.