Şimdi Ara

🔥🔥 N11 -- 11.11'e ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER 🔥🔥 ARABA FIRSATLARI 🔥🔥 (499. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.467
Cevap
150
Favori
1.021.913
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Techpazar'dan telefon siparis ettigime cidden pisman oldum. Daha siparis onaylanmadi bile. Basari puani 100 olan magaza güya hızlı kargo vs. Benim gibi magdur olan kim varsa olumsuz yorumlasin ürünü aldiginda. En azindan kargo bölümünü. Musteriyi ciddiye almamak neymis gorsunler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benim de şöyle bir sorum olacak, n11 garantipay ile 525 TL harcama yaptım, 75 tl bonus kazandınız diye mesaj geldi. Fakat siparişin 50 TL lik bir kısmını satıcı iptal etti, stoğunda yokmuş. dolayısıyla bizim alışveriş 475 TL ye düşüyor, benim bonus ne olacak, bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR.U

Hocam bu sinyal günlendiriciyi araştırdınızmı ? evdeki wifi sinyalini alıp güçlü bir şekildemi dağıtıyor ?

Alıntıları Göster
    bende aldım sinyal güçlendiriciyi yorumlar ne iyi ne kötü iş görüyor diyor bende öyle çok uzak bi mesafe yok ps4 salonda modem odada net çeksin diye aldım iş görür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanbahri

benim de şöyle bir sorum olacak, n11 garantipay ile 525 TL harcama yaptım, 75 tl bonus kazandınız diye mesaj geldi. Fakat siparişin 50 TL lik bir kısmını satıcı iptal etti, stoğunda yokmuş. dolayısıyla bizim alışveriş 475 TL ye düşüyor, benim bonus ne olacak, bilen var mı?
    iptal olur ama umudunu kesme :)

• quote:

Orijinalden alıntı: blackeagle001

Techpazar'dan telefon siparis ettigime cidden pisman oldum. Daha siparis onaylanmadi bile. Basari puani 100 olan magaza güya hızlı kargo vs. Benim gibi magdur olan kim varsa olumsuz yorumlasin ürünü aldiginda. En azindan kargo bölümünü. Musteriyi ciddiye almamak neymis gorsunler
    Onaylanmayan iPhone XR siparişim için biraz önce satıcıyla iletişime geçtim.
    Yoğunluktan kaynaklandığını sırayla onaylayıp kargoya verdiklerini söyledi.
    Ben şahsen ikna oldum, beklemekten başka yapacak bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnorieL

Benle konuşan arkadaş gayet ukala cevaplar verdi zaten ona çok şaşırdım. Verilen süreleri kendileri değiştiriyor birde kimsenin arayıp sormasını istemiyor değişik bir firma.
    Sanırım telefona bakan kişiyi değiştirdiler, sırf telefonlara bakmak için başka birisi duruyor. Siparişi o kadar geç vereceklerini sanmıyorum. Mağaza puanları ciddi anlamda düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackeagle001

Techpazar'dan telefon siparis ettigime cidden pisman oldum. Daha siparis onaylanmadi bile. Basari puani 100 olan magaza güya hızlı kargo vs. Benim gibi magdur olan kim varsa olumsuz yorumlasin ürünü aldiginda. En azindan kargo bölümünü. Musteriyi ciddiye almamak neymis gorsunler
    Ben dün gece 24 e kadar bekledim cvp gelmeyince siparişi iptal ettim 1 ay teslim süresi konulması beni korkuttu
  • Arkadaşlar Trendyolda'ki. Mİ box sayfasında kupon geçerlimi deneyen oldumu ?
  • burak_5866 kullanıcısına yanıt
    O ürünler ilgimi çekmiyordu. Normal zamanda sattığı fiyattan listeleyip kupon kullandırmıyorsa bu üründe kısıtlanmış oluyorsunuz evet. Diğer türlü zaten liste fiyatı dipteyse, aynı diğer sitelerin yaptığı gibi kendi istediği ürünü kendi istediği fiyattan satmış oluyor.

Benim dediğim ise farklı bir olay, hiç indirim imkanı sunulmayan ürünü istiyorsam ne olacak? Yani X marka Y model istiyorsunuz ama sadece Z markanın bir ürünü indirimde. Siz orta sınıf bir şey bakıyorsunuz ama size üst sınıf dayatıyorlar, siz üst sınıf bakıyorsunuz ama giriş seviye bir ürün indirim diye sunuluyor. Sizin ihtiyacınızı alerji sınıfı görüyor ama sıradan bir model dayatılıyor. Ben bundan bahsediyorum.

İphone, Samsung, Huawei, Xiaomi cep telefonları, Playstation, Xbox konsollar zaten hemen hemen her indirim döneminde nasiplenen cihazlar ama alerji sınıfı bir süpürge, bir kapı kilidi, kuruyemiş, beyazeşya, halı vs. her zaman sıra gelmeyebilir. Bu anlamda bir boşluğu dolduruyor N11.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler bayanlar xiaominin kendi mağazasından ürünü alanlar için bu açıklamam. Herhangi bir sıkıntı yokmus,ürünün onaylanması sıraya göre oluyormuş, hepsi onaylanacak ve 25 i ni beklemeden nu perşembe kargoya verilecekmiş ürünler. Gözümüz aydın

• iskocya İ kullanıcısına yanıt
    Mağaza puanının gerçekçi olduğunu mu düşünüyorsunuz siz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8156ACF80

Mağaza puanının gerçekçi olduğunu mu düşünüyorsunuz siz?
    Niye olmasın hocam? Mağaza puanı düşük olan da çok yer var. Olumsuz yorumlar da var, yayınlıyor n11
  • Bu seneyi de hiçbişey almadan geçirdim çok şükür:)

• iskocya İ kullanıcısına yanıt
    Peki

• quote:

Orijinalden alıntı: Süleyman Çakır.

Gece saatleri 350ye düşmüş 5 dakikalığına kırmızı 11 ile kupon kullanarak 300 civarına almışlar sanırsam. Onu anlamadım trendyolda 350tlye düşmüştü onuda kaçırdım çalışıyordum. :)
    Yok hocam siyah etiketliydi kupon geçmiyordu. 359+Kargoydu, 10 dk sonra 369 + Kargo oldu, trendyol'u kaçırdık boşuna n11'e güvenip de.
  • Peş peşe kargolamalar gelmeye başladı, gerçekten de sistem kilitliydi sanırım. 10 parça ürün almıştım, 8'i kargolandı, 1'i onaylandı, bir tek Techpazar'dan aldığım telefon daha onaylanmadı. O da onaylanacak konuşup yazan arkadaşlardan anladığım kadarıyla.
  • Mobil uygulamaya girebiliyor musunuz?

• yibo90 kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iron4233 İ kullanıcısına yanıt
    Android kullanıyorum, bugün hep hata verdi

• 
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.