Şimdi Ara

🔥🔥 N11 -- 11.11'e ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER 🔥🔥 ARABA FIRSATLARI 🔥🔥 (501. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.467
Cevap
150
Favori
1.021.902
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet bende iptal ettim. kıytırık bir MAUS alayım dedim n11 kupon verince 11 tl lik ama inatla kargoya vermedi satıcı EkoStok (bu satıcıya dikkat nasıl yüzde 100 puanı var ilginç) bu arada satıcı n11 ertelettiriyor kargoları diyor ne kadar doğru bilemem
  • Yahu ! cidden artık sinir olmaya başladım.2 gündür sipariş onayı yapılmıyor mesajlara cevap verilmiyor. Bana 45 liralık kuponum iade edilse bile yine zarardayım. Emsal ürünler 400 liradan başlıyor, ben aldım 289 liraya(334-45). Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 12 Kasım 2019; 20:18:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

evet bende iptal ettim. kıytırık bir MAUS alayım dedim n11 kupon verince 11 tl lik ama inatla kargoya vermedi satıcı EkoStok (bu satıcıya dikkat nasıl yüzde 100 puanı var ilginç) bu arada satıcı n11 ertelettiriyor kargoları diyor ne kadar doğru bilemem
    Kupon yansıdı mı geri hesabınıza?

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolasx

Yahu ! cidden artık sinir olmaya başladım.2 gündür sipariş onayı yapılmıyor mesajlara cevap verilmiyor. Bana 45 liralık kuponum iade edilse bile yine zarardayım. Emsal ürünler 400 liradan başlıyor, ben aldım 289 liraya(334-45). Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.
    işin komiği benimkinin Sipariş Tarihi: 10.11.2019 anında onaylandı ve mağaza ürünü hazırlıyor diye e posta geldi p.tesi kargoda dendi ama salı oldu yok ve satıcı kıvırıyor sanki dünya kadar ürün almışım gibi, aldığım ürün kıytırık 158 tl lik maus yahu bu nasıl iş çözemedim ilk kez kupon verdi diye bu kampanyadan ürün aldım bu oldu komedi resmen

• Legolasx kullanıcısına yanıt
    evet kupon geri hesapta da ilgilenmiyorum 11 tl için bir daha uğraşmam bu satıcılarla
  • Mi 8 Note onaylanmış, yarın kargoya verirler herhalde. Cuma da elimde olur.
  • Hocam ne oldu son durum, bendede aynı mesaj geldi, şimdi para bize geçmedi geçersiz sipariş diyo, para karttan çekildi

• Siparişleri onaylanmayan arkadaşlar biraz sabretsin. Dün neredeyse satıcı paneli ve Api servisleri tamamen çöktü. Biz hiç kargo çıkaramadık. Bugün de biriken yaklaşık 500 kargonun 200'ü gitti. Herkes mesaj atıyor anlıyoruz ama yetişmiyor işte ne yapalım? Zaten verdiklerimizi de kesmemiş kargolar. Onlar da patladı. Yani bekleyeceğiz hepimiz yapacak bir şey yok. N11 eline yüzüne bulaştırdı hâlâ tam düzelmedi sistemleri.

• akkopru15 A kullanıcısına yanıt
    Banka hesabınızı kontrol edin. Benim ekstreye yansıdı ve 2-3 dk sonra mail geldi ödemeniz başarılı diye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mesele o ödeme başarısız n11 de, ama banka extresinde para çekilmiş

• ldr1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam mesele siz değilsiniz, n11 para bize geçmedi diyor, ama para çekildi

Öyle saçma şey mi olur ya? Hesabında sipariş gözükmüyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ldr1907

Siparişleri onaylanmayan arkadaşlar biraz sabretsin. Dün neredeyse satıcı paneli ve Api servisleri tamamen çöktü. Biz hiç kargo çıkaramadık. Bugün de biriken yaklaşık 500 kargonun 200'ü gitti. Herkes mesaj atıyor anlıyoruz ama yetişmiyor işte ne yapalım? Zaten verdiklerimizi de kesmemiş kargolar. Onlar da patladı. Yani bekleyeceğiz hepimiz yapacak bir şey yok. N11 eline yüzüne bulaştırdı hâlâ tam düzelmedi sistemleri.
    Aynen, Techpazar'dan aldığım Mi 9 Lite kargoya verilmiş. Büyük ihtimalle bu haftanın sonuna kadar herkesin ki kargoya verilir.
    Oldu valla, para çekildi sipariş gözükmüyor dahası canlı destekte para n11 e gitmemiş güya

• examhunter E kullanıcısına yanıt
    Çoğu satıcı sadece n11'de değil gg,hb, Amazon vs her yerde var. Sadece N11'i göndersek diğerleri kalacak alıcılar isyan edecek. O yüzden biz paylaştırıyoruz yetiştiği kadar.

haklısında benim 1 adet maustu ve kasım 10 da onaylanıp kargoya hazırlanıyor dendi bunu kargoya veremiyorsan hiç girişme bu işe
    Bir şekilde N11 çözmesi lazım bu durumu. Bu durumda resmen dolandırıcılığa uğramış oluyoruz. Para alınıyor ama sipariş yok bize gelmedi. E o zaman para nerde?

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    10 Kasım pazara denk geldi. Haliyle pazartesiye kalır. Pazartesi de satıcı paneli çöktüğüne göre en erken bugün çıkardı. Çok satışı varsa mağazanın, kargoya vermişse bile kargo firması yetiştirememiş olabiliyor. Ertesi gün kesiyorlar.

kardeş pazar olduğunu biliyorum kargoya hazırlıyor p.tesi kargoda dendi verilmedi yazdım satıcı kıvırıyor salı vereceğim dedi bugün de salı ses yok bunun savunulacak tarafı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 12 Kasım 2019; 21:13:39 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Öyle yazdıysa başka. Ona göre siz de yorum ve puan verirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.