Şimdi Ara

🔥🔥 N11 -- 11.11'e ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER 🔥🔥 ARABA FIRSATLARI 🔥🔥 (503. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.467
Cevap
150
Favori
1.021.902
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 501502503504505
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar satıcı faturamı indirimsiz fiyattan kesmiş. Bir sıkıntı olur mu? Ne yapmalıyım?
  • onaylanmadı diye ortalığı karıştırmaya gerek yok tabi firmanın da bilgilendirme mesajı atması lazım. adeks store den steelseries klavye ve mouse almıştım mesaj attılar yoğunlukvardı gecikmeden dolayı özür dileriz yarın kargoluyoruz. gayet coool

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erennavas kullanıcısına yanıt
    Kuponu satıcı veriyorsa indirim uygulanan rakam faturada belirtilir ve indirimli olarak fatura düzenlenir.
    Fakat 11 11 kampanyadaki kuponlar n11 tarafından sağlandığı için satıcı ürününü kaç liradan ilan açmışsa o rakamdan fatura etmek zorundadır.

Forumda daha önce tartışılmıştı linkide şöyle bırakayım.
    n11 faturalandırma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alt limitsiz kuponla yapılan alışverişi satıcı iptal ederse durum ne olacak ?

• drhardware D kullanıcısına yanıt
    Benim de adeksten gelecek siparişim var aynı şekilde bugün SMS ile bilgi geldi.
    Ama onay hızlarına hayran kaldım gece 05:07'de aldığım ürünü 05:09'da onayladılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybilgin -- 13 Kasım 2019; 1:58:54 >
  • ybilgin Y kullanıcısına yanıt
    he he aynen onayları ışık hızında benimde onay hızım süperdi de havayı aldım kargoya verilmedi 2 gün iptal ettim
  • 4 tane kuponlu ürün aldım hala kargolanmayı bekliyor, 1 tane kuponsuz indirimsiz ürün aldım, satıcı hemen kargolamış, halbuki aynı satıcıdan 30 dk önce kulaklık almıştım hala bekletiyorlar...

• İlk kez N11'den ürün aldım, onda da kargolanmadı. Zaten kupon olmasa indirimim de yoktu. İptal edip kurtuldum.
  • Magazalar bilerek onaylamiyorlar herhalde millet iptal etsin diye.

• bende öyle diyorum çünkü benim satıcı 100 puan ve hızlı gönderide ödül almış yani hiç şikayet yok desek yalan olmaz ama 3 günde adam resmen huyu değişmiş gibi davrandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yararlı

Arkadaşlar satıcı faturamı indirimsiz fiyattan kesmiş. Bir sıkıntı olur mu? Ne yapmalıyım?
    Zaten öyle olması lazım , indirimli kesenler uyanıklık yapıyor.

Sonuçta aldıkları para indirimsiz fiyattır.
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Magaza puani 100 ve dun bir suru kisi magaza yorumu yapmis teslim aldiklari urunler hakkinda soyle hizli geldi vs. ama magaza sozde panele giremiyor :))

• valla bilememde benim aldığım kıytırık bir ms maus sattığı fiyat 169 tl ve alt tarafı 11 tl indirimle 158,80 civarı fiyata verdi şayet bunun için bu kansızlığı yaptıysa tüh suratına diyorum zaten her kese açık mesajla diyeceğimi dedim n11 çakallık yapıp silmezse mesajı herkes okur ve aklı olan bu adama cezayı verir ürün almayarak ama sanmam bizim milletimiz bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın kafasındadır her zaman neyse satıcı şu ve her yerde yeri gelince yazacağım işe yaramasa da ben asla bundan alışveriş yapmam hb de de mağazası var gg de var mı bilmem

SATICI (EkoStok)

MAĞAZA LİNK
    www.n11.com
    EkoStok - n11.com
    https://www.n11.com/magaza/ekostok

• hrn001 H kullanıcısına yanıt
    Evet

• 🔥🔥   N11 -- 11.11'e ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER  🔥🔥 ARABA FIRSATLARI 🔥🔥

Önce ürünümüze yollasalar bari

• quote:

Orijinalden alıntı: DENİZ ÇAĞAN

kullan dediğinde kupon aktif mi sepete ürün koyup denediniz mi
    Denedim sıkıntı yok

• Techpazarda 4 siparişim var daha onay bekliyor, sorular cevapsız. Umarım sorun çıkmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: hetşat

Benim siparişte onaylanmamış Yeni Sipariş yazıyor. En geç 14 Kasımda kargoya verilecek diyor. 4 Siparişin 3'ü onaylandı bir tek bu onay bekliyor. Biride kargoya verilmiş ayrıca. Bekleyelim bakalım.

Alıntıları Göster
    Bende de durum aynı. Diğerleri kargoya çoktan verildi ve bulunduğum bölgeye ulaştı. Umarım iptal etmezler. O kadar puan ve kupon kullandık.

• quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

her 11:11 n11 kampanyası öncesi ,kuponlar tırt fiyatlar uçuk diyenden geçilmiyor ama 11:11 de site dahi kitleniyor

hele ki gel git bir şey almadım diye övünenlere ne demeli ,almadın ama hem n11 i kitledin hem kuponları heba ettin hemde burayı gereksiz mesajlarla doldurdun

geçen senelerde söyledik ,bu sene yine söyledik bir ürünü almadan önce fiyatını başka yerlerde araştırın diye ama yine gelip başka yerde daha ucuza var yada biz aldıktan sonra ucuzladı diyenler var

bu sene bu sorunlara birde satıcıların ağlamaları eklendi ,neymiş efendim panele ulaşamamışlar
    ulaşsan ne yapacaktın yani ,fiyatını mı ucuzlatacaktın ?

stok takibi yapamamış mış falan filan ,sen sisteme elinde olan kadar sayı girmesini bilmiyor musun ?

bu seneki n11 satışları fiyasko falan değil kimse uydurmasın ,öyle olsa bu kadar sıkıntı yaşanır mıydı ?

siparişlerimden 3 tanesi bugün elime ulaştı ,bazıları yolda ve sadece en son siparişlerimden 1 tanesi henüz onaylanmadı ,o da kimsenin saldıracağı bir ürün değil ve ilk o onaylar diye tahmin etmiştim :)
    Yiğidi öldür hakkını yeme demişler, telefonlarda süper fiyatlar vardı.
    Tel kategorisinde iPhone satan Escmarket ve cepekspres adlı satıcılar bu seneye damga vurdular.
    Gerçi istediğim teli GittiGidiyor’dan daha ucuza alsamda genel anlamda N11 daha uygundu.

• 
Sayfa: önceki 501502503504505
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.