Şimdi Ara

🔥🔥 N11 -- 11.11'e ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER 🔥🔥 ARABA FIRSATLARI 🔥🔥 (504. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.467
Cevap
150
Favori
1.021.902
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı mağazadan ben de mouse aldım hocam. Bugün kargoya vermişler bakalım bir gelsin de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • note 8 pro 128 gb techpazar kargoya vermiş 10 aralık yazıyordu ama hemen gönderime başlamış.

• Aldığım tüm ürünler kargoya verildi, bir sıkıntı yaşamadım çok şükür
  • İyi o zaman 10 Aralık yazınca iptal edecektim. aşağıdaki adresten verecektim. bugün de bekleyeyim akşama kadar onaylanmazsa iptal edicem. Bu arada kupon hemen yükleniyormu bilen varmı?
    urun.n11.com
    Xıaomı Redmı Note 8 64gb 4gb Ram (xıaomı Tr Garantili) - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-redmi-note-8-64gb-4gb-ram-xiaomi-tr-garantili-P386079363

• cyetkin kullanıcısına yanıt
    iptal etmeyin bence daha ucuza alamazsınız. bende iptal edecektim sonra vazgectim baktım bu sabah hem onaylanmış hemde kargoya verilmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nakahella

Telefon onaylanmadı diye iptal ettim bu akşam. %11 kupon geri yatırıldı. Sonra telefon aldım geri. Sonra baktım daha ucuza varmış, tekrar iptal ettim. Bu sefer gelmedi kupon. Telefon yalan oldu. Kayıt açtılar kuponu geri yüklemek için ama bakalım, yarını bekliyorum.

Bu arada MiStore'dan uzak durun çok sıkıntılılar.
    Hocam kupon geri geldi mi? Benimde iptal etmem lazim.
    Son dakika alelacele 32 gb almışım.

• Bugün de bekleyeceğim. Kupon geri yükleniyorsa aşağıdaki linkle hemen hemen aynı fiyata geliyor kargosuda 14 kasım.
    urun.n11.com
    Xıaomı Redmı Note 8 64gb 4gb Ram (xıaomı Tr Garantili) - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-redmi-note-8-64gb-4gb-ram-xiaomi-tr-garantili-P386079363

• Farfaraway21 kullanıcısına yanıt
    Dün geri gelmişti ama bugün gelir mi bilmiyorum. Onaylanmamıştı henüz sipariş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nakahella

Dün geri gelmişti ama bugün gelir mi bilmiyorum. Onaylanmamıştı henüz sipariş.
    Hocam sana zahmet geri gelirse beni haberdar et. Bende ona göre hareket edeyim. Satıcıyı iptale zorlayacağım. Satıcı iptal ederse kupon geri yuklenir büyük ihtimalle. Yalnız sıkıntı şu kupon geri geldi diyelim müşteri hizmetlerine sordum 11.11 kırmızı etiketli ürünlerde kullanabilirsiniz diyor. Ee kırmızı etiket bugün kalmadı ki dün akşama kadar da vardı. Ama bugün yok

• cyetkin kullanıcısına yanıt
    Soru Cevap kısmında herkes kargo sormuş, aynı gecikme bu firmada da var herhalde.
    Üstüne tenezzül edip cevap bile yazmamışlar.
    Riske girmeye gerek yok gibi görünüyor.
  • Bizimkini daha onaylamadı beklıyoruz.

Firmayla ilgili yorumlarda birisi garantisi yok yazmış.

Garantiyi nerden sorgulanıyor bilen var mı?
  • aktasonline A kullanıcısına yanıt
    onu cihaz gelince görücez heralde. benimde onaylanmamıştı sabah baktığımda hem onay vardı hem kargoya verilmişti. bugün teslim edecek yurtiçi bilgilendiririm.

• mhmthmz kullanıcısına yanıt
    mağazanın derdi benimleymiş o zaman neyse güle güle kullan aynı mausu 160 tl ye webdenal da buldum aldım n11 deki EkoStok satıcısı soksun kütüphanesine o mausları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 13 Kasım 2019; 10:32:29 >
  • Benim cep telefonumda an itibari ile onaylandı arkadaşlar. Kargoya hazırlanıyor.
    18 Kasım kargo tarihliydi...
    Darısı bekleyenlerin başına.
  • selam arkadaşlar ram aldım dün onaylandı ama hala kargoya verilmedi. Siparişte ''En geç 19 Kasım Salı günü kargoya verilir'' yazıyor. Kuponla indirimli aldım acaba bu yüzden satıcı ürünü göndermek istemiyor olabilir mi? Kuponla alınınca ne oluyor satıcı extra zarar mı ediyor?
  • Farfaraway21 kullanıcısına yanıt
    Ben ikinci iptali yaptığım için gelmedi kupon bana. Yani aynı kuponu bir kere iptal edince dün gelmişti. Dün iptal ettiğim kuponu tekrar kullandım tekrar iptal ettim kupon gelmedi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu seneki 11.11'den sonra n11 benim için düşman tarafa geçti.

Önümüzdeki günlerde n11 için çok güzel planlarım var. Planları biraz daha genişleteyim uygulamaya başlayacağım. Düzgün bir altyapı kuramıyorsanız o altyapı hiç olmasın daha iyi.
  • önce satıcıya yaz tavrına göre 1 gün daha bekle bende en geç p. tesi yazıyordu göndermedi yazdım yoğunluk dedi sistemden görünmüyor dedi salı mutlaka verilecek dedi anlayışla salı akşam 8 e kadar bekledim ses yok iptal ettim, mesaj ile güzel bir laf sokarak
  • iptal edersem ödemeyi nasıl geri alıyorum hocam? Benim kkartına yansımış bu ay aldığım ürün ve bugün yarın extreyi ödeyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.