Şimdi Ara

🔥🔥 N11 -- 11.11'e ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER 🔥🔥 ARABA FIRSATLARI 🔥🔥 (502. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.467
Cevap
150
Favori
1.021.902
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu puset 425tl (idi, sonra bir anda 450 ye çıkıyor, sonra 430 a iniyor, kupon kullansan 380-390 na gelecekti, ben almadım, inat ettim.

Kampanya bitti, işte sonuç, kopardığı kadar kupondan pay kopardı. Ama benden koparamadı.

🔥🔥   N11 -- 11.11'e ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER  🔥🔥 ARABA FIRSATLARI 🔥🔥
  • ldr1907 kullanıcısına yanıt
    soru cevap kısmından açık mesaj yazdım zaten iptalden sonra her kes görsün diye ama sipariş iptalinden sonra yorum puan yok sanırım
  • sarıkırmızı11 S kullanıcısına yanıt
    Elbette. Konusu var zaten forumda, biliyorsunuzdur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aldığım 5 üründen 4 tanesi kargoya verildi. Nethouse firmasından aldığım SteelSeries Arctis 1 Wireless için de mailime e-fatura gelmiş ama kargo çıkışı yapılmamış.
  • AnorieL kullanıcısına yanıt
    Ben aynı satıcıdan aldım ürünü iptal ettim şimdi n11'den gelecek parayı bekliyorum hala.

Artık başka siteden sorunsuz bir şekilde almayı
    düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu elitebrands tan asics ayakkabı aldım 170 e sıkıntı olmaz di mi?

• N11 den 3, gg dan 3 olmak üzere 6 tane siparişimin hiçbiri kargoya verilmedi
    Bu tür indirim günlerinde gecikmeler normal, bir kaç gün sabredin hallolur.

• General. kullanıcısına yanıt
    11.11 de Gittigidiyor nasil indirimler yapti Hocam Hesaplara çek falan mi yükledi

• Dün xiaomi mi 9t satın aldım fibabank üzerinden 6 aylık krediyle sonradan kargonun 25 Kasım yazdığını görünce hemen iptal edip 25 lira fazla vererek aynı sistemle yenisini satın aldım bugün kargoya verilmiş. Kredi taksitli olmasına rağmen iptal de hiç sıkıntı yaşatmadılar

• Carrey kullanıcısına yanıt
    Bende kuzenim için aynı cihazın siparişini geçmiştim, firma yorumlarına bakınca sabah ilk işim iptal etmek olmuştu... bu mesajlaı görünce de iyiki iptal etmişim diyorum...
  • capacitor C kullanıcısına yanıt
    Para iadesi olmadı daha benim bakalım ne zaman olacak umarım fazla uzamaz.

Para gelsin ilk işim iyi bir siteden telefon almak.

• quote:

Orijinalden alıntı: hetşat

Hocam güle güle kullanın çaydanlık parasına kahve makinası almışsınız , bende yorumlara güvenerek aldım umarım memnun kalırız.
    Hocam benim sipariş daha onaylanmamış nedense. Sizin ki ne durumda acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Hocam benim sipariş daha onaylanmamış nedense. Sizin ki ne durumda acaba ?

Alıntıları Göster
    Benim siparişte onaylanmamış Yeni Sipariş yazıyor. En geç 14 Kasımda kargoya verilecek diyor. 4 Siparişin 3'ü onaylandı bir tek bu onay bekliyor. Biride kargoya verilmiş ayrıca. Bekleyelim bakalım.
  • 30 siparişimden telefon ve ram hariç hepsi kargolandı
  • Telefon onaylanmadı diye iptal ettim bu akşam. %11 kupon geri yatırıldı. Sonra telefon aldım geri. Sonra baktım daha ucuza varmış, tekrar iptal ettim. Bu sefer gelmedi kupon. Telefon yalan oldu. Kayıt açtılar kuponu geri yüklemek için ama bakalım, yarını bekliyorum.

Bu arada MiStore'dan uzak durun çok sıkıntılılar.

• Matkap ucu alacktım tam kaliteli bulamadım,

2 tane jel akü alacaktım, aşırıya kaçınca askıya aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erennavas

11.11 de Gittigidiyor nasil indirimler yapti Hocam Hesaplara çek falan mi yükledi
    Hem direkt indirim yapıldı hem de kazananlar kulübü üyelerine ekstra indirim yapıldı.
    75 tl Axess chip kampanyası eklenince, çoğu ürün kuponlu N11 ürünlerinden daha uyguna geliyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nakahella

Telefon onaylanmadı diye iptal ettim bu akşam. %11 kupon geri yatırıldı. Sonra telefon aldım geri. Sonra baktım daha ucuza varmış, tekrar iptal ettim. Bu sefer gelmedi kupon. Telefon yalan oldu. Kayıt açtılar kuponu geri yüklemek için ama bakalım, yarını bekliyorum.

Bu arada MiStore'dan uzak durun çok sıkıntılılar.
    telefon cok yampirik bir saticidan farkinda olmadan siparis gecmisim onun disinda butun urunler kargoylandi veya onaylandi.sorum su simdi siparisi ben iptal edince mi kupon yukleniyordu satici iptal edince mi?
  • her 11:11 n11 kampanyası öncesi ,kuponlar tırt fiyatlar uçuk diyenden geçilmiyor ama 11:11 de site dahi kitleniyor

hele ki gel git bir şey almadım diye övünenlere ne demeli ,almadın ama hem n11 i kitledin hem kuponları heba ettin hemde burayı gereksiz mesajlarla doldurdun

geçen senelerde söyledik ,bu sene yine söyledik bir ürünü almadan önce fiyatını başka yerlerde araştırın diye ama yine gelip başka yerde daha ucuza var yada biz aldıktan sonra ucuzladı diyenler var

bu sene bu sorunlara birde satıcıların ağlamaları eklendi ,neymiş efendim panele ulaşamamışlar
    ulaşsan ne yapacaktın yani ,fiyatını mı ucuzlatacaktın ?

stok takibi yapamamış mış falan filan ,sen sisteme elinde olan kadar sayı girmesini bilmiyor musun ?

bu seneki n11 satışları fiyasko falan değil kimse uydurmasın ,öyle olsa bu kadar sıkıntı yaşanır mıydı ?

siparişlerimden 3 tanesi bugün elime ulaştı ,bazıları yolda ve sadece en son siparişlerimden 1 tanesi henüz onaylanmadı ,o da kimsenin saldıracağı bir ürün değil ve ilk o onaylar diye tahmin etmiştim :)

• 
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.