Şimdi Ara

🔥🔥 N11 -- 11.11'e ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER 🔥🔥 ARABA FIRSATLARI 🔥🔥 (505. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.467
Cevap
150
Favori
1.021.902
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 503504505506507
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim hemen iade edildi karta senin kart ödeme tarihi siparişten hemen sonraysa bilemem de ödesende banka geri verir artı bakiye olarak
  • Techpazardan gerçekleştirdiğim iptalin ücreti n11 tarafından bu sabah kredi kartıma iade edildi 2 günde geldi ücret
  • Biraz daha bekleyeyim hocam sonuçta pek çok kişininde daha kargolanmamış 11.11 den dolayı. Benim merak ettiğim bu kuponla alınmasından dolayı satıcılar zarar mı ediyor böyle bir şey var mı? Eğer öyle ise ondan mı geç gönderiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 13 Kasım 2019; 10:54:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nakahella

Ben ikinci iptali yaptığım için gelmedi kupon bana. Yani aynı kuponu bir kere iptal edince dün gelmişti. Dün iptal ettiğim kuponu tekrar kullandım tekrar iptal ettim kupon gelmedi.
    Peki teşekkürler 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Algötür isimli satıcıdan Redmi note 8 pro 128 gb aldım 2 gündür hala onaylanmadı, yeni sipariş olarak gözüküyor kargo tarihi 25 kasıma kadar yazılmış.
    Stokda olmayan ürünü neden satıp insanları mağdur ederler ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OkNisT_ -- 13 Kasım 2019; 11:9:38 >
  • techpazar note 8i hala onaylamadı bekliyorum
  • Bunlarla uğraşılmaz 100 lira fazla verip HB'den sipariş veririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olaylar soğuduğuna göre yazabilirim, Bizim gibi üretmeyen sürekli tüketen toplumlarda hiç bir zaman gerçek bir indirim göremezsin amerikada black friday de evet izdihamlar oluyor lakin adamlar 3000$ lık laptopları 400$a düşürüyor, 100$lık ürünler 8$ 9$ a düşüyor.. Bizde ki ortak mantık zaten indirim yapmak değil, indirim yapılmış havası vermen. zaten kar oranları düşük ithalatçı firmaların ve karını sana vermek istemiyor mal elinde kalmadıkça.. O yüzden 100 TL lik ürünü 150 yapiyor başta sonra 110a yedirirse 90a düşürüyor.. Ürünü bilmeyende aa 150den 90a düşmüş diyor.

N11 de bu mantıkta tabiki mobile özel günün yıldızlı indirimi diye ana sayfadan reklamını yaparak 189 TL ye sattığı bir montu meraktan google lıyım dedim ilk çıkan sitede 179 TL ydi zaten.. Kısaca 20 lira çek işin buralarda sabahlayanlara üzüldüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 13 Kasım 2019; 11:34:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Techpazardan mi a3 almıştım dün kargoya verdiler şimdi de dağıtıma çıkmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: hetşat

Benim siparişte onaylanmamış Yeni Sipariş yazıyor. En geç 14 Kasımda kargoya verilecek diyor. 4 Siparişin 3'ü onaylandı bir tek bu onay bekliyor. Biride kargoya verilmiş ayrıca. Bekleyelim bakalım.

Alıntıları Göster
    Benim siparişim onaylandı. Sizin ki de onaylanmıştır büyük ihtimal.
  • Miband 4 alan oldumu beyler 11.1 de

• Şükür 6 siparişten 1 tanesi kargoya verildi, başarılarının devamını diliyorum

• Benim siparişim hala yeni sipariş olarak gözüküyor daha onaylanmadı dün sabah saat 10 da verdim siparişi GPN Teknoloji den.

• zeusavda kullanıcısına yanıt
    ben aldım dostum , 197 tl bırakan biri vardı ordan aldım.Henüz kargolanmadı zaten 18 kasım diyor en geç.
  • Kargoya verilse de kargo gelmiyor. 11.11 Yurtiçi Kargo yoğunluğu...

• Satıcı siparişimi reddetmiş sipariş yalan oldu

• Techpazar kargoya vermis, yurticinde urun. Diger aldigim deri mont aras kargoyla teslim edildi bugun

• Kuponla ne kadara geldi hocam bazıları sanırım mistore dan komboyla almış hem mağaza kuponu hemde normal kuponlari birleştirerek bende 145e alabiliyordum ama vazgeçttim pek cazip gelmedi.

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Ne zaman almistiniz hangi telefonu. Benimki hala onaylanmadi

• blackeagle001 kullanıcısına yanıt
    Bi arkadasiminki de onaylanmamis. 11 aksami mi9 lite

• 
Sayfa: önceki 503504505506507
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.