Şimdi Ara

🔥🔥 N11 -- 11.11'e ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER 🔥🔥 ARABA FIRSATLARI 🔥🔥 (507. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.467
Cevap
150
Favori
1.021.895
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iyi bari geçmiş olsun benimki de hala benimle tartışıyor mesajla komik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 13 Kasım 2019; 15:51:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

2 telefon aldım onay bile vermedi 11.11 bitimine 2 saat kala iptal ettim başka satıcıdan aldım.
    Şu an iptal etsem hediye çeki tanımlanır mı? Gerçi daha uygun fiyatlı telefon da zor bulurum ya. En iyisi beklemek daha mantıklı. Keşke samsung M20 alsaydım samsung Türkiye 1399 tl ye satıyordu. %10 indirimle 1259 tl ye geliyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anneme aldığım tencere ile tavuklara aldığım yemler geldi, kargolanmayan ürünlerimde var ama sıkıntı değil gelmezsede iptal olur başka mağazadan alırım.

• Hepsiburada'da aynı satıcı aynı gün kargo yapıyor. N11'de kafasına göre takılıyorlar. İsterse iptal ediyor keyfine göre.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung hala kargolamadi benim tableti
    son gün cuma yazıyor
    oysa 11 sabahında sipariş vermiştim

• burak_5866 kullanıcısına yanıt
    Bence iptal etmeyin, benim ürünler teker teker kargolanmaya başlandı.

• Satıcı Ankara yerine Maraşa kargo yapmış. Telefonla da ulaşılmıyor. Nasıl yol izlenir?

• burak_5866 kullanıcısına yanıt
    Hediye ceki suan tanımlanmaz.
  • Firmada palet mi devrilmiş raf mı devrilmiş öyle bir şey olmuş 10 adet kadar monitör kırılmış 2 elemanları yaralanmış hastanelik olmuş adam şuan bizim için önemli olan çalışanımızın sağlığı diyor mağaza puanı falan umurumuzda değil diyor böyle konuşunca durum ciddi sanırım geçmiş olsun benim ki de reddoldu kısmet değilmiş cana bir şey gelmesin n11 müşteri hizmetleri de aynısını söyledi kaza olmuş dedi. Topluca n11 e baskı yapıp qp bilişim satıyor şuan fiyatını 1299 a çekmesini isteyelim herkes yazarsa n11 bir şeyler yalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Averell Dalton -- 13 Kasım 2019; 17:14:45 >
  • Averell Dalton kullanıcısına yanıt
    Doğru olduğu ne malum, yalancıyı s........ larya acındırma taktiği her zaman çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 13 Kasım 2019; 17:16:40 >
  • Naptın kral altlimitsizleri malum beşer beşer götürmüştün birşeyler alabildinmi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kırmızı Elma adlı satıcıdan almış olduğum 55Q60RAT Samsung Tv ile ilgili şöyle bir sorun yaşadım,

Mağazaya 11 Kasım'da ürünü satın almadan önce n11 üzerinden evdeki televizyonun bozulduğunu ve eğer kargoyu erken göndereceklerse sipariş vereceğimi belirttim. (en geç 20 Kasım Salı kargolanacaktır yazıyordu) Mağaza çok hızlı bir şekilde cevap vererek en geç 2 iş günü içinde kargoya vereceklerini söyledi. Bunun üzerine siparişi bu mağazadan verdim. 12 Kasım sabahı sipariş onaylandı. Fakat dün tekrar sorduğumda yoğunluktan dolayı ilanda belirtilen tarih içinde gönderileceğini, bana böyle bir söz vermediklerini belirttiler. Yazdıkları mesajın ekran görüntüsünün olduğunu mağazaya ilettim ama yine herhangi bir söz vermedik dediler. Bunun üzerine canlı destek ile görüşüp durumu anlattım. Mağazaya soru sor kısmındaki konuşmaları canlı destek de okudu fakat verilen cevap şu: Sizi anlıyoruz fakat belirtilen tarih aralığında olduğunuz için (en geç 20 Kasım teslim yazdığından) herhangi bir şey yapamıyoruz denildi.

Ürünü aldıktan sonra böyle bir talepte bulunsam haklılar fakat ürünü almadan önce zaten yoğunluk olacağını bildiğimden mağazaya erken gönderecek misiniz diye sorup, en geç 2 iş günü içinde göndereceğiz dedikleri için sırf ürün erken geleceğinden Kırmızı Elma adlı mağazadan aldım ürünü. Mağaza yoğunluk olacağını bilmiyor muydu da böyle bir söz verdi? Yaptıkları tamamen tüketiciyi yanıltmak. Şimdi bu anlattığım mağduriyetim için sizce ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairfight94 -- 13 Kasım 2019; 17:47:9 >

• zeusavda kullanıcısına yanıt
    Anneme mutfak ihtiyaçları ve ufak tefek şeyler aldım.
    1111 TL'lik kupon alsaydım belki ekran kartı yada monitör alırdım.

• Legolasx kullanıcısına yanıt
    Aciliyeti yoksa beklerdim cumartesi kargolanmamış ise n11 bildirim gönderiyor zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • w0q1 kullanıcısına yanıt
    Bende bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fairfight94

Kırmızı Elma adlı satıcıdan almış olduğum 55Q60RAT Samsung Tv ile ilgili şöyle bir sorun yaşadım,

Mağazaya 11 Kasım'da ürünü satın almadan önce n11 üzerinden evdeki televizyonun bozulduğunu ve eğer kargoyu erken göndereceklerse sipariş vereceğimi belirttim. (en geç 20 Kasım Salı kargolanacaktır yazıyordu) Mağaza çok hızlı bir şekilde cevap vererek en geç 2 iş günü içinde kargoya vereceklerini söyledi. Bunun üzerine siparişi bu mağazadan verdim. 12 Kasım sabahı sipariş onaylandı. Fakat dün tekrar sorduğumda yoğunluktan dolayı ilanda belirtilen tarih içinde gönderileceğini, bana böyle bir söz vermediklerini belirttiler. Yazdıkları mesajın ekran görüntüsünün olduğunu mağazaya ilettim ama yine herhangi bir söz vermedik dediler. Bunun üzerine canlı destek ile görüşüp durumu anlattım. Mağazaya soru sor kısmındaki konuşmaları canlı destek de okudu fakat verilen cevap şu: Sizi anlıyoruz fakat belirtilen tarih aralığında olduğunuz için (en geç 20 Kasım teslim yazdığından) herhangi bir şey yapamıyoruz denildi.

Ürünü aldıktan sonra böyle bir talepte bulunsam haklılar fakat ürünü almadan önce zaten yoğunluk olacağını bildiğimden mağazaya erken gönderecek misiniz diye sorup, en geç 2 iş günü içinde göndereceğiz dedikleri için sırf ürün erken geleceğinden Kırmızı Elma adlı mağazadan aldım ürünü. Mağaza yoğunluk olacağını bilmiyor muydu da böyle bir söz verdi? Yaptıkları tamamen tüketiciyi yanıltmak. Şimdi bu anlattığım mağduriyetim için sizce ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.
    Hepsi çakal bunların. Mobilya alacaktım geçen hafta 2099 dan 2199a çıkarmışlardi, saticiya neden 11.11 üzeri böyle yaptınız dedim n11 yapmış dedi, akabinde nakliye var mı bulunduğum x iline dedim var evet 100TL dediler. Aynı ürün 11.11de indirime girerek 2089TL olmuştu, saticiya sordum x iline nakliye var mı dedim var evet 200TL dediler. E geçen 100TL idi dedim, burayla ilgilenen diğer arkadaşlar yanlış yazmışlar deyip gecistirdiler. Dürüst esnafları tenzih ederim ama HEMEN HEMEN HEPSİ ÇAKAL

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

Bu mesaj silindi.
    11 Kasım öğlens aatlerinde EkoStok'tan steelseries kulaklık aldım hala kargoya verilmedi. Başka böyle bir sorun yaşayan var mı? Sipariş onaylandı fakat kargoya verilmiyor. Bugün de sordum kargoya verdiniz mi diye "Merhabalar, 11.11 kampanyası sebebiyle tüm satıcılarda ve kargo şubelerinde yoğunluk vardır. Bu sebeple gecikmeler olabiliyor. Biz tüm siparişlerimizi kargoya verdik. Siparişiniz çıkış yapılmadıysa bugün mesai bitimine kadar çıkış yapılacaktır. Kargo şubesinden gelen bilgidir. Anlayışınız için teşekkür ederiz." dediler fakat hala kargoya verilmiş gözükmüyor.
  • Averell Dalton kullanıcısına yanıt
    Benim monitör kargolandi hocam bugün. Bu durum doğruysa geçmiş olsun, fakat iptal edecek zamanları olduğuna göre keşke bir arayıp böyle böyle oldu iptal edelim yada ne bileyim ileri bir tarihte gönderelim deselerdi.

• 
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.