Şimdi Ara

🔥🔥 N11 -- 11.11'e ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER 🔥🔥 ARABA FIRSATLARI 🔥🔥 (509. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.467
Cevap
150
Favori
1.021.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mito1172

yahu insanı hasta etmeyin 2 gün beklemişim okuduğunu mu anlamıyorsun? adama önce kibarca yazdım pazartesi akşam üstü kargoya verilmeyince adam önce cevap bile vermedi sonra mh ile konuştum onlarda satıcıya yazın dedi (bu arada e posta ile n11 satıcı kargoyu geciktirdi postası da geldi) ve 2.ye yazınca cevap verdi salı kargoya verilir yazdı bende yazıp salıda yollamazsan iptal edeceğim demişim neyin tartışmasını yapıyorsun nerede sıkıştırmışım satıcıyı sabretmiş? yahu ayıptır parayı verip sabreden benim ne diyorsun sen? ben 10 kasımda almışım ve satıcı onaylayıp ürünü hazırlıyor ve en geç pazartesi kargoya verilir yazısı çıkmış sayfada ve onay e postası gelmiş beni delirtmeyin yahu benim indirimle tek alakam 10 kasım pazar günü sitede bakınırken n11 in hediye 11 tl kupon vermesidir insanı çıldırtmayın...…... ben millet gibi sabahlara kadar kupon kovalamadım sadece 1 tane kıytırık maus alayım dedim ihtiyaçtan. hayret bir şey yahu çoluk çocuğun maskarası olduk ne lanet site oldu burası
    Bir çok bilmiş çoluk çocuk olarak özür diliyorum. Haklısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mavisis-dh kullanıcısına yanıt
    estağfurullah saygı değer satıcınızın canını sıkıp sabrını zorladığım için asıl ben özür dilerim yanlış yaptım bilseydim koyun gibi ses çıkarmayıp beklerdim hata bende
  • OyuncuKoltukları adlı mağazadan Xdrive Sancak alan var mı?
    urun.n11.com
    Xdrive Sancak Profesyonel Oyun | Oyuncu Koltuğu Kırmızı/siyah - n11.com
    https://urun.n11.com/oyuncu-koltuklari/xdrive-sancak-profesyonel-oyun-oyuncu-koltugu-kirmizisiyah-P372993327

Epey geç kargolanacak anlaşılan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yedaself

Kargoya verilse de kargo gelmiyor. 11.11 Yurtiçi Kargo yoğunluğu...
    yurtiçi kargo da sıkıntılar yine başladı ,yine çoğu firma ile anlaşma yaptılar galiba
  • Aldığım çanta siparişini reddetmiş satıcı n11 de sürpriz indirimli ürün olarak gözüküyordu birde baştan satmasa alacağım şeyler farklı olurdu 555/1111 lik altlimitsiz kuponla alışveriş yapmıştım

🔥🔥   N11 -- 11.11'e ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER  🔥🔥 ARABA FIRSATLARI 🔥🔥

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01virüs01 -- 14 Kasım 2019; 8:13:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01virüs01

Aldığım çanta siparişini reddetmiş satıcı n11 de sürpriz indirimli ürün olarak gözüküyordu birde baştan satmasa alacağım şeyler farklı olurdu 555/1111 lik altlimitsiz kuponla alışveriş yapmıştım

hocam tekrar kupon iade oldu mu

aynı durumda bende varım 2 ürün almıştım birinin kargosu 1 ay sonra diyor satıcı, iptal etsem oransal olarak çek geri gelir mi

size geri verdiler mi

• OxBlue kullanıcısına yanıt
    Proyu takip etmedim ama düz 11 i 6999 tlden escmarket satış yaptı. Siyah etiketten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belo3 -- 14 Kasım 2019; 9:9:0 >
  • kolaygelsin kargo ile kargosu gelen varmı İstanbul dan İstanbul a dört gündür kargoyu getiremediler.

• Mi store ile görüştüm kalan tüm kargolar bugün kargolanacak dediler. Mağaza kapatma yok ,sadece hala sistem sorunlu erişemiyoruz diyorlar. Doğrudur bence. Kargoları veriyoruz takip no ya bile ulaşamıyoruz gibisinden bişey dedi. Sıkıntı yok beyler

• Arkadaşlar Sürat Kargo kargoları mı kaybediyor? İki üründe İhbar İnişi Yok yazıyor ve hareketsiz bekliyor.

• havsali kullanıcısına yanıt
    Bende satıcı iptal ettiği için o oranda tanımlandı bugün gece yarısına kadar süre vermişler kullanmak için. Siparişi siz iptal ederseniz ne olur bilmiyorum kuponu geri vermeyebilir 11.11 içindi sonuçta o kupon.

• bu yoğunluk olacağı belliydi. 100 tane bile siparişin olsa farketmez hazırlık yapman lazım, 1000 ve üzeri sipariş geleceği belli hazırlık yapılmaması tamamen rezillik, parayı sipariş toplayayım siparişe göre ürün çekeyim, sanki mahalle bakkalı. satacağın ürün belli zaten. mi a3 ve redmi note 8. hazılarsın 500 tane paket, ertesi gün etiketlerin çıktısını alır takır takır yapıştırır yollarsın. sadece 1 eleman olsa, paketler hazırsa eğer 1000 e yakın paketi bir günde teslim eder.
  • Alibabada (Aliexpress) 11.11 kampanyası ile 38 MILYAR DOLARLIK işlem gerçekleşti ama bir kere olsun site erişilemez olmadı, hiç kimsenin siparişi askıda kalmadı, satıcılarla kullanıcılar birbirine girip Aliexpress satıcıyı, satıcı Aliexpress'i suçlamadı. Bir işi hakkıyla yapamıyorsan en iyisi yapmayacaksın. N11 de onlarca kişi ürünlere binlerce TL ödeme yaptı ama bırakın sipariş gönderilmesini daha siparişler onaylanmadi bile. N11 gece 12 den sabah 10 a kadar düzgün çalışmadı. N11 bu işi kaç yıldır yapıyor ama en ufak bir ders almamış.
    Büyük güç büyük sorumluluk getirir. N11 bu sorumluluğu karsilayamadi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 14 Kasım 2019; 10:33:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ciom92 kullanıcısına yanıt
    Teknobiyotikten AOC 24g2u alanlar kargoyu alırken muhakkak kargo görevlisini bekletip ürünü açarak kontrol edin.

• Kargo kaybolunca ne oluyor ? Satıcı bu durumda yenisi gönderir herhalde ?

• Xbox One S 1 TB Oyun Konsolu All-Digital Edition +3 Oyun Hediyeli 2.299,00 TL yerine 1.499,00 TL
    urun.n11.com
    Xbox One S 1 Tb Oyun Konsolu All-digital Edition +3 Oyun Hediyeli - n11.com
    https://urun.n11.com/microsoft-xbox-one/xbox-one-s-1-tb-oyun-konsolu-all-digital-edition-3-oyun-hediyeli-P380731132

• Sürat Kargo çok fena patladı. Kargolar aktarma merkezlerinden çıkamıyor kaç gündür.

• tekkral34 kullanıcısına yanıt
    Benimde öyle

• samtual kullanıcısına yanıt
    Her sene aynı şey zaten.almasın millet de

• yurtiçi kargo 4 kargomda 1 günde geldi(tebrikler).
    sürat kargo 3 gündür ikitelli aktarmada ayrıca yanlış şubeye gidecek .

satıcı tekra market n11'e tebrik, 11.11 de ürünlere gerçek indirim yaptı ayrıca daha sisteme kargo no'su düşmeden kargom geldi.
  • 
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.