Şimdi Ara

🔥🔥 N11 -- 11.11'e ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER 🔥🔥 ARABA FIRSATLARI 🔥🔥 (510. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.467
Cevap
150
Favori
1.021.862
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamam hocam siz bir sorun mu yaşadınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciom92 kullanıcısına yanıt
    Monitörlerin olduğu palet devrildiği için hepsini tam olarak kontrol edememiş olabilirler.
    Sağlam diye gelen cihaz sıkıntılı olabilir, ben başka satıcıdan almıştım aynı monitörü, 12 Kasımda elime ulaştı.
  • samtual kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam teşekkürler. Güle güle kullanın monitörünüzü benimki pazartesiye kaldı sürat kargo sağolsun

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim aldığım ürün 12 Kasım’da onaylandı, 13 Kasım Çarşamba günü sabah da kargo mesajı geldi. Ancak ben ürünü 11 Kasım günü almıştım. Sanırım siz 11.11 indirimleri başlamadan bir gün önce sipariş verdiniz? Bilmiyorum belki 11 Kasım malum zaten de 12 Kasım’da da belki birkaç sıkıntı olmuştur. Ha tabi 12 Kasım’da kesinlikle yolluyoruz tarzı bir şey dediyse firma ayrı.

• Sürat kargolarımın hiçbiri gelmedi

• benimde mng felç resmen istanbul aktramada halen 2 gündür çıkamadı...
    en başarılısı yurt içi ve aras...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Kasım 2019; 12:30:9 >
  • 12 Kasımda Aras kargoya verilen paketim 11 Kasımda Yurtiçinin dağıtım sürecinde dediği kargodan önce geldi.
  • Techpazar'dan Redmi note 8 sipariş edip kargonanan var mı ?
  • Techpazar'dan cevap gelmeyince siparişi ertesi gün iptal etmiş aynı gün kuponsuz uygun fiyata trendyoldan telefon almıştım bugun gittim şubeden teslim aldım aslında n11 deki telefon daha iyiydi ama cevap gelmemesi ve 1 ay süre olması yüzünden vazgeçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbaday -- 14 Kasım 2019; 13:26:9 >
  • 12.11 de Maltepe den yurtiçine teslim edilen kargo Bakırköy e gelemedi. Hala transfer sürecinde.

• Gerçek 11.11.i aliexpress yapıyor anladığım kadarıyla 11.11 de fiyatları satıcılar indiriyor extra aliexpresste çek veriyor kampanya bitince bakıyorum fiyatlar yükselmiş. n11 den alışveriş yapıyorum adam 11.11 bitince fiyatı indiriyor. 11.11 de fiyat indiren çok az satıcı var. çoğu satıcı çakallık peşinde.
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Mng benim de aynı. 2 gündür çıkış şubesinde.

• samtual kullanıcısına yanıt
    N11 in çökmesi v.s. gibi durumlarda haklısın sonuna kadar. Ama ürünlerin onaylanmayıp kargolanmaması filan N11 naapsın.Satıcılar sisteme giremiyoruz filan diyorlarmış ama giren nasıl giriyor. Maalesef Burası Türkiye satıcılar işlerini profesyonel ve ciddiyet ile yapmazsa yapacak birşey yok.Satıcılarda suçlu.Çoğu bilerek fiyatları bile yükseltti.Yukardada yazdım İphone 11'i 7299 TLden satan gördünüzmü 11.11 kuponları kullanılabilir şekilde. Sadece ESCmarket 6999 Tlden sattı oda kupon kullandırtmadı. Ben burda N11 i savunmuyorum ama biraz daha geniş çerçevede bakmak lazım olaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belo3 -- 14 Kasım 2019; 13:50:46 >
  • Milletin siparişleri iptal edile dursun dh tayfa seneye yine alışveriş yapar n11'den.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • soniquakee kullanıcısına yanıt
    Benım siparisi onaylamadı bile firma öyle beklıyoruz.

Müsteri hizmetleri 10 aralıga kadar süreleri var diyor.
  • 11 Kasım günü N11 sitesinden 439.25 liralık bir alışverişim oldu ama mail gelmesine ve hesabımdan para çekilmesine rağmen ürün siparişlerime düşmedi ve doğal olarak ürün gönderimi yapılmadı. N11e paranın çekildiğine dair ekran görüntüleri vermeme rağmen hala ücret iademi yapmadı. Bu konu hakkında siteyle en az 5 defa görüşme sağladım ama her gün beni ertelemektedirler.

Bende durum bu arkadaşlar. Bu sorunu yaşadıktan sonra vermek istediğim siparişleri vermedim. N11in umrunda mı hayır :D
    🔥🔥   N11 -- 11.11'e ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER  🔥🔥 ARABA FIRSATLARI 🔥🔥🔥🔥   N11 -- 11.11'e ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER  🔥🔥 ARABA FIRSATLARI 🔥🔥

• Xiaomi türkiye ürünü kargoladı. Adamlar sözünde durdu helal olsun.bilinmedik satıcılardan 50tl ucuza alıcam diye rezillik çekiyorsunuz beyler

• Siyah Kan S kullanıcısına yanıt
    Siparişi ne zaman vermiştiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Türkiye söz verdiğinden daha hızlı çıktı. 11.11'de aldığım S50 süpürge için 21.11 teslimat bilgisi vermelerine rağmen bugün kargoya teslim ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenShoot -- 14 Kasım 2019; 14:25:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Siyah Kan S kullanıcısına yanıt
    Bilinmedik satıcı dediğiniz TechPazar'ın 7 kat fazla işlemi var MiStore'dan N11 de.
    Ayrıca Siyah Logolu olarak MiStore dan değil TechPazar dan satışa çıktı Redmi Note 8.
    urun.n11.com
    Xiaomi Redmi Note 8 64 Gb (xiaomi Türkiye Garantili) - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-redmi-note-8-64-gb-xiaomi-turkiye-garantili-P385123041
    800 tane soru var Soru Cevap kısmında, bu insanların mağduriyetinin giderilmesi lazım bir şekilde. Almasaydınız demekle olmaz.

• 
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.