Şimdi Ara

🔥🔥 N11 -- 11.11'e ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER 🔥🔥 ARABA FIRSATLARI 🔥🔥 (512. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.467
Cevap
150
Favori
1.021.830
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mi store den aldığım telefon hala kargoya verilmedi. Ben de adres değişikliği için bilgi istedim. Bekliyorum. İlk siparişi verdiğimde 14.11 tarihine kadar kargolanacak demişlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi store den aldığım telefon hala kargoya verilmedi. Ben de adres değişikliği için bilgi istedim. Bekliyorum. İlk siparişi verdiğimde 14.11 tarihine kadar kargolanacak demişlerdi.

• Arkadaşlar,
    N11 den alinan telefonu bugün teslim aldım. Kaç gün icinde ürünü onaylamam gerekli.

• nicosia kullanıcısına yanıt
    Ben 11.11 sabahi almistim daha onaylanmadi sen aksam almissin yani benden sonra. Bir de sırayla kargoluyoruz diye aciklama yapmislardi.😮

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu forumun iyice suyu çıktı kuponu olupda kullanmıyacak olan varmı diye sorduk diye ceza vermişler hayırdır illa çek satışa gidip paraylamı satın almak gerekiyor !! forum adminleri adaletsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicosia

TechPazar, 11.11 gününün akşamında sipariş ettiğim telefonu bugün kargoladı.

Bilginize arkadaşlar.
    Hangi renk almistiniz hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackeagle001

Ben 11.11 sabahi almistim daha onaylanmadi sen aksam almissin yani benden sonra. Bir de sırayla kargoluyoruz diye aciklama yapmislardi.😮
    aynen, 11.11 ilk saatlerinde verdigim sipariş dun onaylandı, aynı satıcı 12.11 de ogleye dogru son saniyelerde aldıgım telefonu yollamış
  • n11'de satıcı ile sıkıntı çıkınca müşteri hizmetleri uzaylı moduna giriyor.
  • N11 de aldığım toplam 18 paket kargolara verildi bir kaç tanesini teslim aldım.

Trentyoldan aldığım bezlerde kargolanmış.

Son olarak Aliexpress den aldığım ürünlerde kargolanmış.

Bu arada aliden aldığım spariş ödemeleri, indirim nasıl olur n11 görsün, neyse böyle olmazda yinede n11 in hakkını yemeleyim.

🔥🔥   N11 -- 11.11'e ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER  🔥🔥 ARABA FIRSATLARI 🔥🔥

• Arkadaşlar takip ettiği ürünlerde 11 kasımdan sonra fiyat artışı olanlar var mı?

Takip ettiğim 3-4 üründe farkettim (ssd, harici disk, ram, işlemci falan) 11 kasım kampanyası bittikten sonra fiyatlarda artış oldu. 1 Kasımdan önce ve 1 kasımdan sonra fiyatlar daha düşüktü.

Hayır herkes tam tersi 11 kasıma kadar fiyatlar zamlı olur sonra düşer diyordu tam tersi oldu şaşkınlıklardayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ivirzivir35 kullanıcısına yanıt
    satıcı kargoya verdikten 3 gün içinde onaylama yapmak gerekiyor ama onay için ayrıca hatırlatma mesajı ve 24 saat daha veriliyor
    kargoda gecikme vs. olursa ödemeyi erteleye biliyorsunuz

yani teslim alma zamanı değil ,kargoya verildiği andan itibaren süre başlıyor
  • Kampanyadan aldığım cayci bozuk çıktı çalışmıyor, valla artik kupon kullandik diyemi bozuk ürünleri gönderiyorlar bilmiyorum. İşin yoksa iadeyle uğraş şimdi 🤬

• 11 kasımda aldığım teli iptal etsem, tık kuponum tekrar hesaba yüklenir mi bilgisi olan var mi?
    Hala kargolamadi ürünü satıcı ve su an baska bir satıcı daha uyguna veriyor

• Siyah Kan S kullanıcısına yanıt
    Ben zaten siparişimi iptal edip Cepekspress mağazasından aldım dün ve 5 saat içinde onaylanıp kargolandi. Ama bu techpazar verdiği cevaplarda "ön sipariş" aldığını teslim tarihinde ne yazıyorsa o tarihte gönderileceğini yazıyor. Bu kabul edilebilir bir şey degil. N11 in konuya dahil olması lazım bence.

• N11 15 kasımdan sonra kart kampanyası belli oldumu? Ona göre bende iptal edeceğim techpazar dan aldığım siparişi. Daha yeni sipariş yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyetkin -- 15 Kasım 2019; 8:46:13 >
  • Sipariş iptali sonrası kupon anında geri yatıyor mu?
  • cyetkin kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum. Mi Note 8 aldık techpazar adlı magazadan daha yeni siparişte. güzel bir kart kampanyası olursa iptal edip baska satıcıdan almayı dusunuyorum.
  • 6 siparişten hiçbiri ulaşmadı, 6/0

• 11.11 de kullandığınız kupon siparişi iptal ettiğinizde hemen geri yatıyor hesaba.
    Ben yüzde 10 indirim kuponu kullanarak TechPazar mağazasından Redmi Note 8 almıştım, firmanın sorularda verdiği cevaplarda gerçekten Aralıktan önce teslim olmayacağı yazıyordu, sözde ön sipariş almışlar...
    İptal edip Cepekspress mağazasından geri aldım telefonu, 2 saatte onaylandı 6. saatte kargoya verildi telefon...

@aktasonline @cyetkin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 15 Kasım 2019; 9:19:11 >

• Tüm siparişlerim teslim edildii hepsi sorunsuz
  • 
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.