Bildirim
🔥🔥 N11 -- 11.11'e ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER 🔥🔥 ARABA FIRSATLARI 🔥🔥 (513. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
İptal olduğu gün ve takip eden günün 23:59'a kadar.
Bugün yani 15.11.2019 da iptal ettin kupon hemen yatıyor, yarın yani 16.11.2019 23:59'a kadar kullanma hakkın var.
Bana olan bu yani.
Edit:Para karta ne zaman yatar bilmiyorum o bankadan bankaya değişir muhtemelen, ben paranın yatmasını beklemeden limitim olduğu için yeni sipariş geçtim, iptal ettiğimin parası hala yatmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 15 Kasım 2019; 16:48:0 > -
bende aynı satıcıdan telefon siparişini iptal ettim 2 gün sonra kartıma iade edildi gelen bonuslar geri alındıquote:
Orijinalden alıntı: _OkNisT_
220 TL kupon kullanmıştım, o kupon geri yüklenir ise kaç gün kullanım izni veriyor, ve garanti pay ile ödeme yapmıştım kaç günde para karta iade oluyor bilgi verirsen sevinirim dostum.
Alıntıları Göster -
cepekspress adlı satıcıdan redmi note 8 pro aldım fakat kvk garantili olduğunu öğrendimhttps://www.mi.com/tr/service/warranty/ sitesinde kvk yetkili servis olarak gözükmüyor. sizce iptal edip başka yerden mi alsam acaba? hediye çeki geri yatıyor nasıl olsa. -
Garantiyi nereden öğrendiniz?quote:
Orijinalden alıntı: burak_5866
cepekspress adlı satıcıdan redmi note 8 pro aldım fakat kvk garantili olduğunu öğrendimhttps://www.mi.com/tr/service/warranty/ sitesinde kvk yetkili servis olarak gözükmüyor. sizce iptal edip başka yerden mi alsam acaba? hediye çeki geri yatıyor nasıl olsa.
Ben kvk ve genpa sitesinden sorguluyorum, ikisinde de görünmüyor.
Yalnız telefonu açmadım ve aktif etmedim henüz.
Düzeltme: Aradım, bu hafta başvurmuşlar, haftaya Genpa sitesinde görünecek dedi Ceppaket satıcısı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskocya -- 15 Kasım 2019; 14:15:53 >
-
iade de kupon geri yükleniyor mu? (iptal değil, iade. gelen ürünü geri göndereceğim) -
-
hocam öğrenciyim para iadesi 1 günü geçerse kuponum yanar para iadesi kaç saat sürdü sizin . bu techpazar tam bir pişmanlıkmış -
Hocam para iadesi konusunda bişey diyemem. Ben kartta limit vardı diğerini iade beklemeden aldım. Aman dikkat edin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Para iadesi 2 günü gecmişti baska siparisimde iade ettim. -
Siparişlerimden 1 tanesine hala hiç bir işlem yapılmadı
Ürün normalde 14 Kasımda kargoya verilecekti
Mağazaya soruyorum
Her soruma papağan gibi aynı mesajı kopyala yapıştır yapıp gönderiyorlar
Her gün ki cevapta “panele ulaşamadık. Siparişleri dün kargolamaya başladık...” yazıyor
N11 müşteri hizmetlerini arıyorum
Mağaza ne diyorsa öyledir diyor
Muhatap bulamıyorum
Şaka mı bunlar
Ürünü iptal edelim diye mi yapıyorlar anlamadım ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kikimato -- 15 Kasım 2019; 17:5:41 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
n11 gerçekten rezaletmiş yahu
benimde 3-4 ürünün olduğu bir siparişimde sorun çıktı. 444 liralık kupondan kullanmıştım. 260 lira değerinde olan bir ürün kargoda kayboldu. evet bildiğim sürat kargo kaybetmiş. kayıt açtık buluruz bekleyin dediler bide pişkince
n11 canlı destekten yardım istedim durumu anlattım. sabırla beklememi söylediler sadece. ürünü iptal edeyim olmadı o oranda indirim çeki tanımlanacak nasılsa değil mi dedim? değil dedi. tüm 3-4 ürünü iade edersem ozaman 444 liralık çek aktif olurmuş ancak!
bukadar kaybettilerse kargoyu, ürün yamuk yumuk gelirse ne olacak dedim. tutanak tutturun dedi. kargoyu kaybeden adamlar tutanak tutar mı sizce. ki pakette bir sıkıntı yoksa çoğu kargo şirketi açtıp bakmanıza izin vermiyor, ya kırık malzeme yolladıysa vs diye.
ve bunları sorunca adamlar beni engellediler.16:52:20
n11.comGönderilen kişiye iletmek istediğiniz mesaj gönderime uygun değildir
Küfür etmedim birşey demedim sadece yardım istedim. GG varken hiçbirşekilde işim olmaz n11 ile artık
-
Aynı şekilde düzgün bir üslupla konuşurken adamlar benim hesabı komple kapadılar :D N11 canlı destekten aman efendim, peki efendim, siz n11 siniz daha iyi bilirsiniz efendim felan demek lazım
herhalde :D -
Mi store dan aldığım tel 1 günde geldi. On numara beş yıldız . Boşa salladık n11 e beyler. 1900 tl ye minote 8 pro 64 gb aldım lan daha ne olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kişisel mesaj alımını kapamışsınız hocam. Şikayetvar.com'a felan yazmıştım ama sonuç çıkmadı tabiki. Allahtan paralı kuponlar değildi. -
N11 SamsungTürkiye mağazasından telefon alıp da eline ulaşan var mı? Bir arkadaşım annesine telefon almıştı 11.11 kampanyasından, dün güya kargoya verilmiş ama 2 gündür çıkış şubesi Yurtiçi Kargo Mermerciler şubesinde Taşıma belgesi düzenlendi şeklinde bekliyor, hiçbir hareket yok. acaba ürünü kargoya vermeden fatura mı kestiler o yüzden mi bekliyor, yoksa yoğunluktan mı bekletiyorlar acaba?
N11 Samsung Türkiye mağazasından ürün alıp da kargosunu teslim alan var mı aranızda?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ben de kardeşime doğum günü hediyesi almıştım, güya 13 kasım saat 21:59'da kargoya verilmiş ama kargo hareketlerinde hiçbir değişiklik yok çıkış şubesinde bekliyor, tahmini teslim tarihi de bugündü ama kargo filan yok ortalarda bence telefonları kargoya teslim etmeden önce faturaları kesip ürünleri daha sonra sevk edecekler ama mağaza yorumlara bakıldığında siparişini teslim alıp dün ve bugün yorum yapmış alıcılarda mevcut, bazı ürünleri sevk edip bazılarının faturasını kesip daha sonra sevk edecekler galiba.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cimerden toplu bir sekilde yazin, tvlerin whatsapp hatlarina yazin bakin nasil bir anda cevap veriyorlar -
Yazdığı tarihte kargoya verilmiştir, sonra verilecek diye bişey yok.quote:
Orijinalden alıntı: uğurkaptan
hocam ben de kardeşime doğum günü hediyesi almıştım, güya 13 kasım saat 21:59'da kargoya verilmiş ama kargo hareketlerinde hiçbir değişiklik yok çıkış şubesinde bekliyor, tahmini teslim tarihi de bugündü ama kargo filan yok ortalarda bence telefonları kargoya teslim etmeden önce faturaları kesip ürünleri daha sonra sevk edecekler ama mağaza yorumlara bakıldığında siparişini teslim alıp dün ve bugün yorum yapmış alıcılarda mevcut, bazı ürünleri sevk edip bazılarının faturasını kesip daha sonra sevk edecekler galiba.
Burada samsung’un suç yok, suç beceriksiz Kargo firmasında.
GittiGidiyor’dan aldığım ürün 3 gündür Güngören de görünüyor, millet teli eskitti ben hala bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
11 Kasımı 12 Kasımı bağlayan gece Samsung resmi mağazadan cep telefonu aldım. En geç 15 Kasım Cuma kargolanır diyordu. Akşam kargo maili geldi lakin takip kodu ile sorgulayınca geçersiz kod diyor.
Soru cevap kısmında bazı kargolar aktif kuryeye teslim edilmiş vs yazıyor. Sadece İstanbul içi mi bilmiyorum.
Daha önce Samsung Shop üzerinden satın alınca önce e fatura gelir ardından Yurtiçi ve Arvato kargo takip mesajı gelirdi ama şu an durum belirsiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X