Şimdi Ara

🔥🔥 N11 -- 11.11'e ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER 🔥🔥 ARABA FIRSATLARI 🔥🔥 (515. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.467
Cevap
150
Favori
1.021.826
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mng kargo oyak şubesi show yapıyor teslim almadığım kargoyu teslim ettin diye işaretlemiş......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boa17 kullanıcısına yanıt
    araci nasil almistiniz saat kac gibi herhangi taktigi varsa pmden yazar misiniz seneye hazırlanıyorum ☺

ve kaca satmistiniz al sat mantikli mi oluyor
  • blackeagle001 kullanıcısına yanıt
    Telefon Xiaomi redmi note 8 64 GB beyaz renk saat 2 gibi onaylandı 7 gibi kargoya verildi mesajı geldi.

• Arkadaşlar mi storedan note 8 kargoya verilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk368 -- 16 Kasım 2019; 23:31:9 >
  • faruk368 F kullanıcısına yanıt
    Bu saatten sonra mi store ve n11 kaybeder zaten eski popülerliği ve avantajı kalmadı bu yaptıkları terbiyesizlik iyice soğuttu kendinden biz tüketici olmazsak onlarda olmaz ona göre tepkimizi bundan sonraki alışverişlerde koyarsak bir bakmışsınız kepenkleri indirir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geywe54

N11 DEN ALDIĞIM TÜM ÜRÜNLER GELDİ 3 ÜRÜN ELİME ULAŞMADI SADECE ONLAR DA SÜRAT KARGO'YA AİT KARGOLAR...

REZALET BİR KARGO 5 GÜNDÜR GÜNCELLEME ALMAYAN KARGO HAREKETİ İLE NE KADAR SORUMSUZ ÇALIŞTIKLARINI KANITLAYAN BİR FİRMA
    TAm aksine burada en hızlısı sürat peşinde aras ve yurtiçi geliyor. En kötüsü mng. aup yi hiç hesaba katmıyorum bile.
  • Ben de aynı şeyi ups için söyleyebilirim. Adamlar adres doğru olmasına rağmen 3 gün sevkiysta çıkarmayıp eksik adres diyerek geri göndermişler ürünü...

Mng de çok ağırdı ama sürat yurtiçi ve aras bulunduğum yerde çok iyi çalıştılar. 16 adet kargom vardı ups dışında hepsi de sorunsuz ve zamanında geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKeLDiaBLo -- 17 Kasım 2019; 0:47:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Techpazar anladigim kadariyla beyaz renkleri gondermis suana kadar. Siyah renk soyledik 6.gundeyim onaylanmadi bile henuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar beğenmediğimiz ürünü koşulsuz iade edebiliyor muyuz n11 siparişlerinde?
  • İade ettiğimiz üründe kullandığımız kupon tekrar yükleniyor mu. ? Bilgisi olan varmıdır acaba ?

• blackeagle001 kullanıcısına yanıt
    yok hocam beyaz benimki hala bekliyorum
  • 100liraya 22tl lik tik hızında kuponum vardı.
    83tl lik saat, 20tl lik dış fırçası aldım. Toplamda 81tl ödedim. Şimdi sadece saati iade etmek istiyorum. Bana iade olacak ücret ne olacak ve kupon tekrar yüklenecek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk368

Arkadaşlar mi storedan note 8 kargoya verilen var mı ?
    Benim arkadaşa almıştık. Bu sabah kargoya verildi.

• Sürat Kargo bugün teslimat yaptı. Aferin, yetiştirmek için fazla mesai yapmışlar. Diğer firmalar utansın. Kargo görevlisine teşekkür edip biraz konuşunca "Sormayın beyefendi daha 17 kamyon boşaltılmayı bekliyor, aşırı yoğunluk var" dedi. Ankara'dan Yurtiçi ile Çarşamba günü kargolanan ürün Cumartesi'ye bile yetişmedi, hala transfer sürecinde.
  • 2.iptallerde kupon yatıyormu?
  • 1 tane ürün almıştım 450-60 kuponla satıcı iptal etmiş. Satıcı neden kargolanmıyor diye sorduğumda haftasonu kargoluyacaz n11 sisteminde sorun var diyordu.Ürün linki:

urun.n11.com
    Braun Multiquick 9 Mq 9045x 1000 W Blender Seti - n11.com
    https://urun.n11.com/mikser-ve-blender-set/braun-multiquick-9-mq-9045x-1000-w-blender-seti-P177828005

Şimdi aynı ürün 625 TL kuponsuz.

• -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Bugün öğle saatlerinde telefonum çaldı arayan sürat kargo kurye..
    Pazar günü mesai yapmışlar evde misiniz diye aradı. 😀
    Uygun fiyat verdiklerinden genel olarak süratte bir yığılma var bu aşikar.. fakat sürat kargo da bu yoğunluğa Cevap veremiyor.
    Örneğin Kocaeli Bekirpaşa şubesine ne zaman gitsem 1 kişi hem fatura girişi yapıyor hem gelen ürünleri teslim alıyor hem desi hesaplıyor... E kargolarda da haliyle gecikme oluyor.

• ugurugr kullanıcısına yanıt
    Evet bugün siparişimi iptal ettim kupon yeniden hesabıma yüklendi. 24 saat kullanma süresi veriyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Fevri davranmaya gerek yok. Sırasıyla onaylayıp gönderimi başlayacaklardır muhtemel.
    Bende gece yarısı satın almıştım bugün 1-2 saat öncesi sipariş onaylandı.

Zaman konusunda herkes haklı, gönderim hızlı olacağı için tercih edildi mistore satıcısı.
    Bende diğer satıcı Aralık ayı kargo yazdığı için tercih etmiştim.

Alıntıları Göster
    Bugün techpazar dan verdiğim siparişi iptal ettim. 6 kez yazdım hiç bir cevap vermediler. 1111 lik kuponum yeniden yüklendi bende başka mağazadan (Demir_bilisim1) siparişimi verdim. Ürün yarın kargolanacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzeydebiryer

Bugün techpazar dan verdiğim siparişi iptal ettim. 6 kez yazdım hiç bir cevap vermediler. 1111 lik kuponum yeniden yüklendi bende başka mağazadan (Demir_bilisim1) siparişimi verdim. Ürün yarın kargolanacak.

Alıntıları Göster
    Mistore'da bugün kargoladı, en geç Salı günü teslim diyor. Hayırlısı bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.