Şimdi Ara

🔥🔥 N11 -- 11.11'e ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER 🔥🔥 ARABA FIRSATLARI 🔥🔥 (517. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.467
Cevap
150
Favori
1.021.826
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 515516517518519
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar apple watch siparişi vermiştim.Birkaç günden beri kargoda.Ürünü iade etmeye karar verdim.Kargo geldiği zaman almasam iade ediyorum desem olurmu.Firmaya mesaj attım ama cevap gelmedi.
  • fatih99 F kullanıcısına yanıt
    Ben gece 1:40 civarıydı sipariş verdim.
  • cyetkin kullanıcısına yanıt
    Tamam o zaman bana sıra gelmedi demekki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • icemy kullanıcısına yanıt
    İade etme hakkın var. Teslim al. Aldığın gibi iade işlemi başlatıp kargoya geri verebilirsin. Ha hiç ellemeyim kargoyu diyosan emin değilim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hala kargolama yapmadı Protech firması
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam.Sanırım teslim aldıktan sonra kargoya gidip vermek gerekiyormuş.Merak ettiğim diğer nokta iade ederken siteden iade vs gibi birşeyler yapıyormuyuz,ve bu süreçte alışverişi tamamlaya basıp paranın satıcıya geçmesini sağlamak gerekiyormu.

• Arkadaşlar 750₺ üzeri kupon paylaşacak var mı?

• Ayın 15 inde kargolanmış,bugün kargo takibe baktığımda teslim edilemedi,kabul edilmedi yazıyor.Aynı kargo şirketi yine 11.11 de verdiğim başka kargoyu 1 günde getirmişti.

iade et onayla butonu var iade etmek için iade ete basıp kargo gönderi kodu alıyorsun ve hangi kargoysa ona gidip bu kodu gösterip iade ediyorsun
    Parayı satıcıya aktarma sakın. Hatta ödeme işlemini uzatabilirsinde hemen iade etmeyeceksen. İade işlemlerini site üzerinden başlat,sana site kod verecektir aha ama kod vermesede iade edebilir sonrasında takip kodunu siteye iade kısmından girebilirsin

• Ürün hala elime geçmedi.Site üzerinden ödemeyi erteledim.Galiba 3 iş günü+24 saat daha uzadı.
    Yarın elime geçerse dediğiniz şekilde iade edeceğim.Ürünü kargoya geri verdiğimde ödemeyi tamamlamıyorum değilmi.

dediğim gibi önce ürünü teslim alıp iade işlemini yaparsan ürün onlara ulaşınca paran iade edilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

dediğim gibi önce ürünü teslim alıp iade işlemini yaparsan ürün onlara ulaşınca paran iade edilir
    Hocam bende aldigim bir ürünü ide ettim de bir şey sormak istiyorum bilginz var mı ürünü alırken alt limitsiz kupon kullanmıştım o da iade oluyor mu tekrardan?

• genclik17 kullanıcısına yanıt
    valla ben iptal ettim 11 tl kupon geri yüklendi ama iade de geri yükleniyor mu hiç bilmiyorum
  • D108 diye lanet bir firmadan radyatör almıştım onayladılar siparişi sonra da kargolandı dendi takip ediyorum hareket yok 1 hafta geçti yazdım bunlara yanlışlık olmuş sistem cart curt bişiler saçmalamışlar ben de n11 e de firmaya yazdım n11 geri dönmedi firma da telefon bırakmış beni ara diye :)) aradım elimizde kalmamıştı sistem hatası vs e dedim madem öyle nasıl kargolandı diye sisteme girdiniz bari arasaydınız sonraki gün cevap yok neyse şimdi elimizde ürün yok size başka ürün gönderelim hediye olarak bişi gönderelim diyorlar ama aldığım radyatörü istiyorum ben marka model olarak diğer modeller işime gelmiyor araştırdık o kadar... Şimdi şeytan diyor uğraş bunlarla ne yapılabilir şimdi benzer durumda olan var mı? Sistemden onaylamadım daha 3 gün da vaktim var erteleme yaptım
    Hediye ettikleri ürün 50 tl yerine önerdikleri de 250 tl ben kuponsuz 286 liradan aldım 260 a falan geldi ki tüm pazar yerlerinde aynı satıcı aynı fiyata koydu ürünü

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

valla ben iptal ettim 11 tl kupon geri yüklendi ama iade de geri yükleniyor mu hiç bilmiyorum
    Anladım hocam bakalım gelirse gelir gelmezse yapacak birşey yok

• Hepsiburada güzel indirimler yapacakmış bu geceden itibaren.Benım gibi siparişi onaylanmayanlar için bir fırsat olacak.
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Ürünü kargodan kendim teslim aldım.Bu akşam hb ninde indirimine bakıp karar vereceğim.Sırf ekg yok diye geri verip yurtdışından alacaktım ama bu ürünüde KDV den düşeceğim.Kararsız kaldım biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: aktasonline

Techpazar'dan hala bir haber yok.N11 de aralıga kadar süresi var diyor.Bir daha alısveris yapılmaz
    Bugün kargo yaptı benim telefonu.
    Ödemeyi yapabildiğim kadar erteleyeceğim. Hatta iade kodu da alacağım. Birazda onlar beklesin parayı.

• 
Sayfa: önceki 515516517518519
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.