Şimdi Ara

🔥🔥 N11 -- 11.11'e ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER 🔥🔥 ARABA FIRSATLARI 🔥🔥 (514. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.467
Cevap
150
Favori
1.021.827
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 512513514515516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kargo firmalarının çoğu patladı bu hafta. Sürat kargo özellikle kargoları aktarmadan bile çıkaramıyor, benim kargomda da kaç gündür hareket yok. Arkadaş Sürat kargoda çalışıyor bu akşam komple kapatmış genel müdürlük kargo falan kesilmedi bekliyor hepsi diyor.
  • samsung türkiye mağazasından televizyon aldım horoz kargo ile 1 günde geldi.yurtiçi kargo ile gönderilen bir ürün daha var ama o gelmedi kargoda gözüküyor.yurtiçinden kaynaklı bir sorun var gibi dağıtımlar yetişmiyor diyorlar akşam son uğranılcak bölgede iseniz size kargo ulaşmadan mesai bitiyor ve kargo şubeye geri dönüyor ertesi gün ise yine sizi son bölgeye atıyorlar öncelik diye birşey yok yine yoğun kargo varsa mesai bitene kadar bölgenize ulaşamamış oluyorlar bazı adresler şanssız yani özellikle şubelere yakın adresler çünkü onlar genellikle akşama bırakılıyor:) bu kısır döngü sanırım çarşamba günü çözülür herkesin kargosunun haftaya ellerinde olacağını düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vkh V kullanıcısına yanıt
    Samsung magazasindan aldığım tablet malesef elime ulaşmadı
    gönderici olarak yurt içi yazıyordu ve bende hemen yanı başımdaki yurtici şubeye gönderilmesi için şube adresi verdim, ordan gider hemen alırım diye, yurtici kargo ları sürekli bu şekilde alırım...
    ancak bugün telefon açtılar ve yurtiçi kargo değil ben Samsung un kuryesiyim (aktif kurye) ürünü şube adresi olan bir yere getiremem lütfen n11 Samsung mağazası ile iletişime geçip adresinizi güncelleyin
    dediler ve gönderimi iptal edip kurye deposunda beklemeye aldılar

Samsung a ve çalıştıkları kurye yede yazıklar olsun
    daha önce böyle birseyle hiç karşılaşmadım
    madem sen kendi kuryenle gönderi yapıyorsun ozaman niye teslimat kargo bilgine yurtiçi diye yazıyorsun
    samsung a ulaşmak zor mesajlara cevap vermiyorlar veya çok geç cevap veriyorlar
    bütün haftayı ve hafta sonunu hic ettiler
    şimdi sonu ne olacak nereye varacak bekliyorum
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kkzlckk

11 Kasımı 12 Kasımı bağlayan gece Samsung resmi mağazadan cep telefonu aldım. En geç 15 Kasım Cuma kargolanır diyordu. Akşam kargo maili geldi lakin takip kodu ile sorgulayınca geçersiz kod diyor.
    Soru cevap kısmında bazı kargolar aktif kuryeye teslim edilmiş vs yazıyor. Sadece İstanbul içi mi bilmiyorum.

Daha önce Samsung Shop üzerinden satın alınca önce e fatura gelir ardından Yurtiçi ve Arvato kargo takip mesajı gelirdi ama şu an durum belirsiz
    Saat 22.00 sularında Arvatodan mesaj geldi. Takip kodu kullanılabilir hale gelmiş de gönderi hareketi ilginç.

Saat 22.03de taşıma belgesi düzenlendi diyor.

Var bir şeyler ama hayırlısı...

• Aldığım 5 üründen 4ü bugün itibariyle teslim edilmiş oldu. Sonuncuyu da yarın teslim alırım büyük ihtimalle. Darısı sizlere.

• quote:

Orijinalden alıntı: vkh

samsung türkiye mağazasından televizyon aldım horoz kargo ile 1 günde geldi.yurtiçi kargo ile gönderilen bir ürün daha var ama o gelmedi kargoda gözüküyor.yurtiçinden kaynaklı bir sorun var gibi dağıtımlar yetişmiyor diyorlar akşam son uğranılcak bölgede iseniz size kargo ulaşmadan mesai bitiyor ve kargo şubeye geri dönüyor ertesi gün ise yine sizi son bölgeye atıyorlar öncelik diye birşey yok yine yoğun kargo varsa mesai bitene kadar bölgenize ulaşamamış oluyorlar bazı adresler şanssız yani özellikle şubelere yakın adresler çünkü onlar genellikle akşama bırakılıyor:) bu kısır döngü sanırım çarşamba günü çözülür herkesin kargosunun haftaya ellerinde olacağını düşünüyorum.
    o bölge bölge değişiyor sanırım örnek ben n11 den siparişi 12 kasımda iptal edip aynı gün webdenal dan sipariş verdim bursa ilçesine 1 günde geldi he yurt içi kargo şubesi biraz sıkışıktı ama gittim 10 dakika da paketi bulup verdiler

• Kargodaki sorunlar bölgesel sorun kargoda değil elinde olmayan ürünü satanlarda

• akıllandım asla sözde indirim sırasında n11 den alış yapmam indirimle alakam olmadığı halde paramla rezil oldum
  • xdrive koltuk alanlar ne zaman kargolanıcak bilen var mı ya? genelde en geç 10 aralık falan yazıyor da. o kadar bekletmezler umarım :D
  • Fezakonsoldan aldığımız fifa20’ler halen gönderilmedi. Sorucevap kısmında herkes isyan etmiş satıcıya. Ürünü kaldırmışlar yayından. Millette fezakonsoulun diğer ürünleri üzerinden yazmaya başlamış haklı olarak. Nasıl bi iş bilmezliktir böyle.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbaday

bende aynı satıcıdan telefon siparişini iptal ettim 2 gün sonra kartıma iade edildi gelen bonuslar geri alındı

Alıntıları Göster
    arkadaş bela oldu başımıza yav :(
    z5im kırıldı bunu aldım zaten tel yok harbi eziyet oldu.
  • N11 DEN ALDIĞIM TÜM ÜRÜNLER GELDİ 3 ÜRÜN ELİME ULAŞMADI SADECE ONLAR DA SÜRAT KARGO'YA AİT KARGOLAR...

REZALET BİR KARGO 5 GÜNDÜR GÜNCELLEME ALMAYAN KARGO HAREKETİ İLE NE KADAR SORUMSUZ ÇALIŞTIKLARINI KANITLAYAN BİR FİRMA
  • quote:

Orijinalden alıntı: geywe54

N11 DEN ALDIĞIM TÜM ÜRÜNLER GELDİ 3 ÜRÜN ELİME ULAŞMADI SADECE ONLAR DA SÜRAT KARGO'YA AİT KARGOLAR...

REZALET BİR KARGO 5 GÜNDÜR GÜNCELLEME ALMAYAN KARGO HAREKETİ İLE NE KADAR SORUMSUZ ÇALIŞTIKLARINI KANITLAYAN BİR FİRMA
    Kesinlikle aynı durumdan muzdaribiz, şube de gözüküyor dedim ki yoğunlardır yürüyüş olsun şubeye gideyim. Şube de gözüken kargo ne hacetse şubede değilmiş daha gelmemiş kargo, hiçbişey demeden çıktım kargoyu bekliyorum sanırım Aliexpress'den verdiğim siparişler daha hızlı ulaşır, zaten gönderici firmaya da kargo notundan dolayı sağlam güzel düşük bir not vereceğim iki kuruş kar edicem diye aciliyeti olan 11.11 den bu yana bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geywe54

N11 DEN ALDIĞIM TÜM ÜRÜNLER GELDİ 3 ÜRÜN ELİME ULAŞMADI SADECE ONLAR DA SÜRAT KARGO'YA AİT KARGOLAR...

Yurtiçi kargo da 2 ürünüm var 4 gündür Güngören’de görünüyor.
    Bugün Kargo firmasına gittim fatura kesilmiş ama kargoya verilmemiştir dediler.
    Ülkede ne düzgünki buda düzgün olsun, indirimleri batsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: samtual

İptal olduğu gün ve takip eden günün 23:59'a kadar.
    Bugün yani 15.11.2019 da iptal ettin kupon hemen yatıyor, yarın yani 16.11.2019 23:59'a kadar kullanma hakkın var.
    Bana olan bu yani.

Edit:Para karta ne zaman yatar bilmiyorum o bankadan bankaya değişir muhtemelen, ben paranın yatmasını beklemeden limitim olduğu için yeni sipariş geçtim, iptal ettiğimin parası hala yatmadı.
    Teşekkürler, bonus kampanyası bitti biraz daha bekleyecem mecbur.
  • Bu sürat kargoya ne desem az.Paket aktarmada günlerdir öylece bekliyor.Herkese söyleyeceğim bu kargo firmasından uzak durun diye.
    Şikayetvar da okudum;Milletin sebzesi,meyvesi,gıda maddesi telef olmuş bunların yüzünden.
  • Sürat kargo gerçekten yıldızı oldu bu işin. Takip kısmında "IhbarInisiYok" yazıyorsa benim kargo gibi kargonuz kaybolmuş demek oluyor. Son aktarma yerinde nasıl yaptılarsa kaybediyorlar :x
  • Techpazar telefonları onayladıktan sonra hemen gönderiyor mu benim sipariş onaylandı.

• cyetkin kullanıcısına yanıt
    Benimki onaylanmadi henuz. Ne zaman onaylandi sizinki hangi telefon ve renk

• geywe54 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam şehir farki mi şube farki mi bilemiyorum ama en hizli kargom 1 gunde surat kargo tarafindan geldi.

• 
Sayfa: önceki 512513514515516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.