Şimdi Ara

🔥🔥 N11 -- 11.11'e ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER 🔥🔥 ARABA FIRSATLARI 🔥🔥 (511. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.467
Cevap
150
Favori
1.021.830
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 509510511512513
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR 4 KASIM'DA(İLK GÜN) KUPON SATISINDAN 2 DEFA 1 TL PARA ÇEKİLDİ. AYNI GÜN 1 TL İADE EDİLMESİNE RAĞMEN DİĞER 1 TL İADE EDİLMEDİ.
    BENZER SORUN YAŞAYAN ARKADAŞLAR VAR MI?
  • elvinjohnson E kullanıcısına yanıt
    hocam bekleyen işlemlerde bekliyor, büyük ihtimalle birkaç güne .ptal olacak kredi kartınızda görünen satış.
  • englishman22 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ekran goruntusu 11ine ait. Artık normal işlemlerde de görünüyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: organizeis

ARKADAŞLAR 4 KASIM'DA(İLK GÜN) KUPON SATISINDAN 2 DEFA 1 TL PARA ÇEKİLDİ. AYNI GÜN 1 TL İADE EDİLMESİNE RAĞMEN DİĞER 1 TL İADE EDİLMEDİ.
    BENZER SORUN YAŞAYAN ARKADAŞLAR VAR MI?
    3 kez ücret çekildi ikisi iade edildi
  • Arkadaşlar n11 Techpazar dan 2 adet redmi note 8 pro 128 gb aldık fakat henüz onaylanmadı.
    Biraderi Necatibeydeki yerlerine gönderdim sorsun durum nedir diye.

verdikleri cevap çok fazla sipariş almışlar sorun yokmuş bu gece yada yarına kadar onaylar bitecekmiş 2 yada 3 güne kadar kargolar gönderilir bilgisi verildi.

bilginiz olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurbuldum -- 14 Kasım 2019; 15:58:11 >
  • ozgurbuldum O kullanıcısına yanıt
    Hocam emin misiniz?
    Orda yazan tarihte gönderilecek gözünüzden kaçmış olabilir gibi dalga geçer vari bir cevap vermişler soru kısmında.

🔥🔥   N11 -- 11.11'e ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER  🔥🔥 ARABA FIRSATLARI 🔥🔥
  • Deprem de çöken operatörler gibi, 11.11 nedeniyle kargo şirketleri de çökmüş durumda.. Ülkede bir tane mi düzgün çalışan kurum olmaz arkadaş

11.11 de tüm dünyaya satış yapan, Aliexpress sistemiyse tıkır tıkır çalıştı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 14 Kasım 2019; 16:10:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • samtual kullanıcısına yanıt
    adresleri bu hocam biraderi gönderdim verdikleri cevap bu .
    gönderiler bu adreste yapılmıyor bu arada başka yerden yapılıyormuş.

Ankarada yakın olan biri varsa teyit amaçlı sorarsa bizede bilgi verirse sevinirim.

SATICI
    Satıcı İsim/Unvanı: SCS AKSESUAR İLETİŞİM TEL.ELK.ELEKT.İNŞ.TAAH.İTH.İHR.TİC.LTD.ŞTİ
    Satıcı’nın Açık Adresi: Necatibey Cad. no:33/a Sıhhiye /ANKARA
    Satıcı’nın Telefonu: 3122305515
    Satıcı Mersis No: 0757042259000012
    Satıcı E-Posta Adresi : techpazar@hotmail.com
    Alıcı’nın İade Halinde Malı Satıcı’ya Göndereceği Kargo Şirketi: Yurtiçi
  • ozgurbuldum O kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de 11 kasim sabahi siparis verdim techpazar'dan onaylanmadi hala. Bu gece veya yarin diyerek iyimser konusmus bence. Onaylanacak da fatura kesilecek de kargoya gonderilecek. Kargocularda da yogunluk ve sıkıntı var bu aralar. Bu telefonun elimize gecmesi ay sonunu bulur en iyi ihtimalle. Magaza zaten kargo teslim gununu 1 gun daha ileri atmis dun itibariyle.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackeagle001

Hocam ben de 11 kasim sabahi siparis verdim techpazar'dan onaylanmadi hala. Bu gece veya yarin diyerek iyimser konusmus bence. Onaylanacak da fatura kesilecek de kargoya gonderilecek. Kargocularda da yogunluk ve sıkıntı var bu aralar. Bu telefonun elimize gecmesi ay sonunu bulur en iyi ihtimalle. Magaza zaten kargo teslim gununu 1 gun daha ileri atmis dun itibariyle.
    arkadaşlar sepet kuponu kullanarak 2 ürün aldım birisi yolda diğeri ise techpazardan telefondu

n11 müşteri hizmetlerini aradım "adam 1 ay sonra gönderem diyor iptal edeceğim dedim"

edebilirsin oransal olarak kupon yatar dedi

aynen dediği gibi iptal ettiğim anda kupon tanımlandı, 50 tl fazla verip başka satıcıdan yeni ürün aldım

benim durumunda olan arkadaşlara bilgi için yazmak istedim

• fuuby kullanıcısına yanıt
    11.11 aksamı verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samtual kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz ben size birşey demiyorum elbetteki cevap vermek zorundalar. Ancak bu tarz satıcılardan önce kendi mağazasına güvenmek daha mantıklı. Bende onlardan alacaktım aradaki fark 70 tl filandı. Bu riske değeceğini düşünmedim kendi mağazalarından aldım. Umarım sizde sıkıntısız alırsınız ürünlerinizi

• Magicten aldıgım 3600 ıslemcı hala kargoya verılmedı dalga gecer gıbı bıde ne yazsam otomatık cevap atıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: adeleks

3 kez ücret çekildi ikisi iade edildi

Alıntıları Göster
    2kez çekilmiş 1 i iade edildi

• Özel mesajınıza geri dönülemiyor hocam, evet ürün tutarınız kadar kupon telafi kuponu şeklinde geri yüklenir.
  • TechPazar, 11.11 gününün akşamında sipariş ettiğim telefonu bugün kargoladı.

Bilginize arkadaşlar.
  • mhmthmz kullanıcısına yanıt
    aynen öyle ben 10 kasım pazar günü sipariş verdim ve hemen onaylanıp en geç 11 kasım pazartesi kargoya verilir yazısı geldi pazartrsi kargoya verilmeyince kibarca sordum ama cevap vermedi sonraki cevabında bana dese ki çok sıkışık perşembe kargoya vereceğim beklerim ama herif sürekli kıvırıyor yok sisteme giremiyorum salı verilir diyor bende salı da vermezsen iptal edip başka yerden alırım dedim çünkü benim indirimle ilgim yok sadece n11 de gezinirken bana 11 tl indirim kuponu verdi hadi maus ihtiyacım var alayım dedim ve 10 kasım pazar günü aldım herşey onaylandı günde verildi yine diyorum istese bunu kargoya verirdi çünkü onay var gün de belli ben inanmıyorum söylediklerine bu kadar sıkışık olamaz çünkü sıkışık olan kargolar verse zaten ondan çıkacak iş ama inatla vermedi kızdığım nokta bu. neyse sonradan webdenal sitesinden aynı ürünü çarşamba günü 5 tl fazla fiyata aldım aynı gün kargoya verdi bugün perşembe ve ürünü karodan gidip aldım çünkü adamlar sıkışık eve getiremiyorlar şubede bekleyen baya vardı 20 dakika bekleyip aldım paketimi ben halden anlarım yeter ki bana dürüst olunsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 14 Kasım 2019; 20:7:39 >

• Ulan sanki çinden ürün aldık. Mağaza : DeltaBilgisayar'dan ürün alan var mı 3 gün geçti hala kargoya vermedi soruyorum sürekli bahane üretiyor stoklarımız var satış çok oldu geçikmeler olacak falan.. artık en erken hafta gelir.
  • Samsung dan pazartesi sabahı verdiğim tablet siparişi hala kargoya verilmedi
    sipariş detayinda geciken kargolama (onaylanmış) yazıyor

edit : hayret az önce kargolandı mesajı geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gael -- 14 Kasım 2019; 20:45:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 509510511512513
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.