Şimdi Ara

🔥🔥 N11 -- 11.11'e ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER 🔥🔥 ARABA FIRSATLARI 🔥🔥 (508. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.467
Cevap
150
Favori
1.021.895
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    muhtemelen aşırı sipariş aldılar onları halletmeden başka siparişlerle uğraşmamak adına geçici süreliğine ürünlerini yayından kaldırdılar diye düşünüyorum. bende ordan tel aldım çünkü umarım düşündüğüm gibidir
  • Averell Dalton kullanıcısına yanıt
    Durum böyle ise geçmiş olsun fakat direk olarak iptal etmek yerine durumu mail ya da telefon ile bildirme imkanları olduğunu düşünüyorum. O monitörü almak için diğer 2 önceliğimden vazgeçtim. BF dönemi izlediğim ürünlerde indirim yakalayamazsam kötü olacak benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.ED -- 13 Kasım 2019; 20:1:35 >
  • Medialand mağazasından mi band 4 alan ve eline ulaşan var mı halen kargoya verilmedi benim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Krdes kusura bakmada mafyatik birşey okumadım mesajlarda gayet düzgün cevap vermiş ha sen iptal etmişsin zaten işine gelmiyorsa iptal yaparsın başka yerden alırsın adam da sana öyle demiş demekki yoğunluk var göndermedi ha sen de ona göre tavrini koyarsın yanlış anlamada mesajlarını fazla abarttmissin..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bak fiyat bindirim indirim işinde magazalari elestirririm ama doğruya doğru demekkte gerekir 11.11 de yüzbinlerce sipariş oldu yoğunluk olması normal buna rağmen çoğu siparişler kargoya verildi dün ve bugün...

• Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) 3.299,00 TL yerine 2.350,00 TL
    urun.n11.com
    Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64 Gb (xiaomi Türkiye Garantili) - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-redmi-note-8-pro-64-gb-xiaomi-turkiye-garantili-P384696655

Bu satıcıdan ürün alan var mı 11.11 tarihinde aldım hala onaylamadı bile sorulara da cevap vermiyorlar

• Bende mistore'den" mi a3" aldım adamlar tüm mağza ürünlerini satıştan kaldırdı herkes şikayetci ürünler hala kargolanmadı tam bir fiyasko oldu bu 11.11 kampanyası

• Gürgenclerden almış olduğum MacBook Pro kargoya bugun verildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) 3.299,00 TL yerine 2.350,00 TL
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-redmi-note-8-pro-64-gb-xiaomi-turkiye-garantili-P384696655

Bu satıcıdan ürün alan var mı 11.11 tarihinde aldım hala onaylamadı bile sorulara da cevap vermiyorlar
    bende bu mağazadan telefon aldım hocam aynı durumdayım

ilana bakarsan 10 aralık diyor kargo için

ben sepette indirim ile 2 ürün aldım, biri geldi iptal etsem oransal olarak kuponum iade olur mu acaba :(

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

Bu mesaj silindi.
    Valla satıcı iyi sabretmiş, 11.11 de yoğunluk olduğunu burada bulunan herkes biliyor. Kargo firmaları ekstra mesai ile çalışıyor, bu sene bi bizim mahalle bakkalı 11.11 furyasına katılmadı. Haliyle kargolar biraz geçikecektir. Siz daha ilk günden darlamaya başlamışsınız satıcıyı.

• yibo90 kullanıcısına yanıt
    bana yolladılarsa sana yollarım :)
  • iPad Air kargoya verilmiş.
  • Kargolar patlamış galiba. İst içi bile kargoda hareket yok görünüyor. Bağcılardan güngörene 1 haftaya gelir heralde:D
  • Patlayan karolar Yurtiçi ve MNG gibi görünüyor bende. Yurtiçi kendisine verilen kargoları aldı saklıyor sanırım, MNG kargoyu hiç almadı ürün onaylandı faturası geldi kargoya verilemedi. Aras kargoya salı günü verilen ürünüm şehrime gelmiş bile. Tamam aşırı yoğunluk var da Çin'den verdiğim sipariş için 2 saat içinde takip numarası geldi hatta epacket normal hızında gelirse 10 güne falan elimde olur ama MNG'den şüpheliyim Yurtiçi zaten kafasına göre takılıyor paketi geri satıcıya verip götürdük almadılar bile diyebilirler
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Hocam yalan söylememiş, 20:12'de bildirim geldi n11'den ürününüz kargoya verildi diye. Baktım verilmiş yurtiçi kargo üsküdar şubesinden.
  • TheTeknolojist kullanıcısına yanıt
    o zaman tamam geçmiş olsun adam bana pazartesi vermeyince salı dedi sabırla salı gecesine kadar bekledim ses yok bende iptal ettim millet gelmiş bana bahane buluyor kendinize gelin dıgıdık parayı verip sabırla bekleyen benim o neyin sabrını yaşamış?? ayrıca uzatan oydu ben deeğil komik insanlar ya neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 14 Kasım 2019; 1:36:46 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Beni belki göz doktoru kurtarır ama seni psikolog bile kurtaramaz. 23.12'de faturası kesilen kargom var. İşçi haklarına gelince burnundan kıl aldırmayıp sosyal medyaya şirinlik yapanlar kargosu 1 gün gecikince ortalığı ayağa kaldırıyor. Biraz empati yapabilseydin kimseyi savunmadığımı anlardın ama kime ne anlatıyorum.
  • mavisis-dh kullanıcısına yanıt
    yahu insanı hasta etmeyin 2 gün beklemişim okuduğunu mu anlamıyorsun? adama önce kibarca yazdım pazartesi akşam üstü kargoya verilmeyince adam önce cevap bile vermedi sonra mh ile konuştum onlarda satıcıya yazın dedi (bu arada e posta ile n11 satıcı kargoyu geciktirdi postası da geldi) ve 2.ye yazınca cevap verdi salı kargoya verilir yazdı bende yazıp salıda yollamazsan iptal edeceğim demişim neyin tartışmasını yapıyorsun nerede sıkıştırmışım satıcıyı sabretmiş? yahu ayıptır parayı verip sabreden benim ne diyorsun sen? ben 10 kasımda almışım ve satıcı onaylayıp ürünü hazırlıyor ve en geç pazartesi kargoya verilir yazısı çıkmış sayfada ve onay e postası gelmiş beni delirtmeyin yahu benim indirimle tek alakam 10 kasım pazar günü sitede bakınırken n11 in hediye 11 tl kupon vermesidir insanı çıldırtmayın...…... ben millet gibi sabahlara kadar kupon kovalamadım sadece 1 tane kıytırık maus alayım dedim ihtiyaçtan. hayret bir şey yahu çoluk çocuğun maskarası olduk ne lanet site oldu burası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 14 Kasım 2019; 2:21:22 >

• 11 Kasım’da iphone 11’lerden bir tane bile normal Apple resmi sitesindeki fiyattan satılan iphone yoktu, hepsi min 1000 TL fiyat bindirilmişti.

Şimdi bakıyorum iphone 11 pro normal satış fiyatına dönmüş.

İşte bu çakal satıcılar yüzünden n11’den de kampanyasından da tiksindim. Şu çakallığı yapan satıcıların da umarım ellerinde patlar ve batarlar, yiyecek kuru ekmeğe muhtaç kalırlar inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 14 Kasım 2019; 2:8:27 >
  • 
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.