bugün satılan ürünlerin yarısı indirim bile değildi hocam nasıl objektiflik bu |
Bildirim
bugün satılan ürünlerin yarısı indirim bile değildi hocam nasıl objektiflik bu |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin10oktay -- 15 Ekim 2020; 14:10:32 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturca89 -- 15 Ekim 2020; 14:52:30 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bende ürünü aldım seri numarası arattığımda ''Satın Alma Tarihi Onaylanmadı Lütfen bağlantıyı izleyerek ürününüzü satın alma tarihinizi güncelleyin.'' Apple kullanmadığım için Apple Id'im yok. Nasıl bir yol izlemem lazım, yardım edebilir misiniz? |
İstedim. |
airpods pro alan arkadaşlar ürün geldi henüz açmadım siteden serisini sorgulayınca ürünün adı çıktı satın alma tarihini dogrulamamı istedi.. henüz yapmayacagım fakat faturada seri nosu yazmıyor , sadece jelatinin üstündeki seri nosu yazıyor kutudaki yazmıyor sanırım stok girişi yaparken onu dikkate almışlar hata yapmışlar galiba.. faturasında seri no yazan varmı ne yaptınız? |
cok tesekkur ederim hocam |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |