Şimdi Ara

N11 14 Ekim’e Özel Stoklarla Sınırlı İndirim Kampanyası (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
6
Favori
24.814
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fahriyerdinc

yaklaşık 1 haftadır tüm uygulamaların indirimlerini takip ediyorum bugün n11de kampanyalara başladı. Objektif olmak gerekirse gerçekten indirim olduğunu hissettiğim tek kampanyaları n11 yapmış , yükseltilmiş fiyatlar üzerinden indirim yapılmamış.

bugün satılan ürünlerin yarısı indirim bile değildi hocam nasıl objektiflik bu N11 14 Ekim’e Özel Stoklarla Sınırlı İndirim Kampanyası 

• metin10oktay M kullanıcısına yanıt
    Nasıl değil hocam? Benimki de geldi seri no sorguladığımda airpods pro çıkıyor direkt.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burdan bilmeyen tüm arkadaşlar için söyleyeyim ürünün seri no su olan faturasını isteyin firmadan ben bu şekilde yaptım şuan garanti kapsamında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin10oktay -- 15 Ekim 2020; 14:10:32 >
    Bu sayede ürünü apple türkiye garantili kullanabilirsiniz

Ben telefonla görüşüp hallettim, faturanın fotoğrafını gönderdim, 24 saat sonra aktifleşeceğini belirtti müşteri temsilcisi.

Ekleme: Şu an güncellenmiş, onarım ve servis kapsamı 13 Ekim 2022 yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturca89 -- 15 Ekim 2020; 14:52:30 >
    Bu arada aşağıdaki postunuzu da değiştirirseniz bence iyi olur, şu durumda firmayı zan altında bırakmanın yanı sıra üstte yazdıklarınızla da çelişiyor.

• allaturca89 kullanıcısına yanıt
    Sildim mesajı firma ilgili ve problemi çözdü kısa zamanda alan herkes güzel günlerde kullansın

• Bende ürünü aldım seri numarası arattığımda

''Satın Alma Tarihi Onaylanmadı

Lütfen bağlantıyı izleyerek ürününüzü satın alma tarihinizi güncelleyin.'' Apple kullanmadığım için Apple Id'im yok. Nasıl bir yol izlemem lazım, yardım edebilir misiniz?

• Önce firmadan seri numarası olan fatura talep edin ardından apple türkiyeyi arayacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: metin10oktay

Önce firmadan seri numarası olan fatura talep edin ardından apple türkiyeyi arayacaksınız

İstedim.

Kulaklık az önce elime ulaştı fakat faturada seri numarası yazmıyor. N11deki satıcıdan mı talep ettiniz faturayı? Ben istediğimde apple kulaklık faturalarında seri no olmadığını söyledi. Nasıl alabilirim bu faturayı acaba?

• Erturrk kullanıcısına yanıt
    Satıcıdan istedim faturada seri no olmadan apple ürünü kayıt etmiyor

• airpods pro alan arkadaşlar ürün geldi henüz açmadım siteden serisini sorgulayınca ürünün adı çıktı satın alma tarihini dogrulamamı istedi.. henüz yapmayacagım

fakat faturada seri nosu yazmıyor , sadece jelatinin üstündeki seri nosu yazıyor kutudaki yazmıyor sanırım stok girişi yaparken onu dikkate almışlar hata yapmışlar galiba..

faturasında seri no yazan varmı ne yaptınız?

• BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Faturada jelatin üstündeki no yazıyordu bende de. Ürünü açtıktan sonra Apple arayarak garanti girişini yaptırdım. Yani illa faturada seri no yazmak zorunda değilmiş, öğrenmiş olduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: [Caty]

Faturada jelatin üstündeki no yazıyordu bende de. Ürünü açtıktan sonra Apple arayarak garanti girişini yaptırdım. Yani illa faturada seri no yazmak zorunda değilmiş, öğrenmiş olduk.

cok tesekkur ederim hocam

• Sürekli indirimli ürünleri takipte olan birisiyim. N11 11.11 kampanyasını netleştirmedigi için çok eleştiriyodum ancak 14 ekim sınırlı indirim ve akşam canlı yayın indirimiyle nokta atışı yaptı. Airpods pro, iPhone 11, Samsung m21 gibi ürünler kullanıcısına cazip fiyat sundu. Satacak olana da fırsat sundu. Amazon da bilgisayar, powerbank, kulaklık iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana N11 kayit yapmaniza gerek yok 2 sene garantilidir diyor. Arayip kayit yaptirtabilir miyim yine de ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.