< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
N11 14 Ekim’e Özel Stoklarla Sınırlı İndirim Kampanyası (8. sayfa)
-
-
Samsung Galaxy M21 64GB 2299 TL ye aldık bakalım. Ben aldım tükendi
-
Airpods fiyatı 1664 TL en uygun satışa açık şu anda burada:https://www.ciceksepeti.com/apple-airpods-pro-bluetooth-kulaklik--apple-turkiye-garantili--kc5111562
-
quote:
Orijinalden alıntı: Frk_Plt
Tava seti güzel de bana en büyük lazım değil. Ne yapsam bilemedim.Pişman olmazsınız gerçekten çok kaliteli, bizde bir kişiyle başladık ondan fazla aileye aldık arkadaşlara anneme komşulara derken, ben bilmiyordum bu markayı ama kadınlar biliyor. Gerçekten de sağlam güzel ürünler.
-
11 11 bu sene yalan oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler. Evet kaliteli duruyor ama dediğim gibi en büyük olanı kullanmam kesin. Yani iki tava almış olacağım. Keşke boyut seçimi yapılsa.quote:
Orijinalden alıntı: MegaWolt38Pişman olmazsınız gerçekten çok kaliteli, bizde bir kişiyle başladık ondan fazla aileye aldık arkadaşlara anneme komşulara derken, ben bilmiyordum bu markayı ama kadınlar biliyor. Gerçekten de sağlam güzel ürünler.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İphone 11 için düşündüm ama 11.11 bekleme kararı aldım. Airpods pro da bende olmasa kesin alırdım dün gece zam yedi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Vasat bir fırsat gömlek ve ateşölçer aldım.
-
Hayırlı olsun, bence güzel fırsattı. Yakın zamanda babama M11 almasaydım kesin alırdım. Satıcısının Samsung Türkiye olması da avantaj.
-
Skechers ayakkabı 450 lira, fırsat diye oraya koymaya utanır insan.
-
Teşekkürler
Valla buna bile artık güzel fırsat demek zorunda kalıyoruz.
Dolar vs artınca en uygun hali bu oldu. Yoksa o paraya etmez. Ileride bu fiyata bulmak çok zor
Fiyatını görünce, galiba indirimi yansıtmayı unuttular diye düşünmüştüm. Ne kadar iyi niyetliyimquote:
Orijinalden alıntı: ehiamicoSkechers ayakkabı 450 lira, fırsat diye oraya koymaya utanır insan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çekinerek aldım ben de biraz idare eder çıksa yeter, tefal kovalarken bir anda buna dönünce insan düşünüyor
Birtane kaptık 😀 kutuyu açmadan 300-400 ne fazla olursa satacağım 1 aya 1500 liralık kulaklık kullanacak adam değilim 😀
quote:
Orijinalden alıntı: CrkzEthemOnu almak yerine bunu almak daha mantıklı bence 97 lira
https://www.hepsiburada.com/bosch-46-parca-tornavida-seti-p-hrbsc2607019504
Bu bosch'u kullandınız mı? Diğerine göre artıları nelerdir?
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackLeadindirim yok desek daha doğru. 70 tl
Alıntıları GösterAynen, zaten o kadar indirimi kuponla falan yapıyoruz. Belki 11.11 kampanyasında iyi fiyat çıkar ama o zamana kadar da doların bu artışıyla fiyat ne olur onu bilemiyorum.
Ben de aldım 1 tane.quote:
Orijinalden alıntı: BlackMonairpods proyu kimler uçurdu beyler alıntılayın +75 bonusla iyi rakamdı
Ahahah Apple kulaklıklara zam yapmış 2.000₺ den 2.500) yapmış.
1.500₺ den alanlar şuan 1.000₺ karda.
alan olursa ,dogru iş
-
Butun urunlere bakıyorum daha once kampanya dıye verdıklerı rakamların maksımum 40-50 tl altına satıyorlar
bunuda super ındırım olay olay dıye bas bas bagırmıslar
bence FOS cıktı
sız hangı urunlerı aldınız uygun dıye ?
Akıllı saate falan bakıyorum oyle uygunlugu da yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X