Şimdi Ara

N11 150/25 Kupon - Mobilde Geçerli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.447
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Simdi email geldi, hesaba girdim baktım hiç kullanmadığım hesabımda tanımlanmış, diğer faal olarak kullandığımda yok. Bi kontrol edin. Mobilde geçerli diyor.

• Uzun süredir buradan alışveriş yapmadım. Anket yollamışlar hangi siteyi kullanıyorsunuz diye. Yazdım amazon. Diyor neden? Yazdım insan gibi,müşteri gibi muamele görüyoruz orada. Pahalı da olsa oradan alıyorum. Adamlar satıcıyla seni başbaşanbırakıyorlar ondam sonra neden kullanmıyorsun bizi? Sokaktaki esnaftan ne farkın var ki senin.
  • Trendyol duruken n11 de kimmiş😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neredeyse tüm hesaplarıma geldi.
    Ama nafile 4+ senedir n11e zırnık yok. 😉

Eyvallah, emeğine sağlık

• 500e 30 gelmiş çöp

• 150/25 kupon işe yarar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bigisayar katagorisinde geçiyor mu?

• 540 olan takip ettiğim ürün 600 olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 250 25

• Uzun süredir buradan alışveriş yapmadım. Anket yollamışlar hangi siteyi kullanıyorsunuz diye. Yazdım amazon. Diyor neden? Yazdım insan gibi,müşteri gibi muamele görüyoruz orada. Pahalı da olsa oradan alıyorum. Adamlar satıcıyla seni başbaşanbırakıyorlar ondam sonra neden kullanmıyorsun bizi? Sokaktaki esnaftan ne farkın var ki senin.

• hiç kullanmadığım hesaba 150/25

sürekli kullandığım hesaba 250/25

11.11 dışında n11 den ürün almak mantıkı değil artık

ben sadece diğer siteler ile kıyaslamak için kullanıyorum

n11 in en büyük güzelliği bütün yorumları yayınlaması

trendyol , HB, GG, işine gelmeyen yorumları yayınlamıyor

• 11.11 de alt limitsiz hediye çeki verdikleri kişiler kullansınlar

• bana da gelmiş ancak kullanırken;

kupon kullanım aşamasındadır, lütfen daha sonra tekrar deneyin hatası alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi octopusokan -- 11 Şubat 2021; 12:30:25 >
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler.

Geçtiğimiz aylar içerisinde sorun yaşadım hem de öyle böyle değil.

Artık n11 kullanmıyorum.

• Deadwood kullanıcısına yanıt
    Alt limitsiz vermedi ki 10200tl alisverisime 8 tane alt limitli vermis gec gordum kullanmadim yandi biri yararlansa iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: davetsiz07

Alt limitsiz vermedi ki 10200tl alisverisime 8 tane alt limitli vermis gec gordum kullanmadim yandi biri yararlansa iyiydi

Kupon satışları vardı ya hocam ondan bahsediyorum

• n11 ne yapmaya çalışıyor anlam veremedim. 500/30 kupon yüklemiş denk geldi hadi kullanayım dedim. Alacağım köpek mamasına 420 TL yazmışlar ama sepette 400 TL olacak diye belirtmişler. Kitapta da 100 TL üzerinde 10 TL indirim olacak demişler. Bu ikisini birleştirip kuponu da kullanırım kombo yaparım dedim. Mamayı sepete ekleyince fiyatı düşüyor kitapları ekleyince mamanın fiyatı yükseliyor sadece kitabın 10 TL indirimi toplamdan düşüyor. Müşteri temsilcisine yazdım durumu müşteri temsilcilerinin kendinden haberleri yok. Bana diyor ki kuponla sepet indirimini birlikte kullanamazsınız. Diyorum ki kupon kullanılıyor onda bir sıkıntı yok derdim o değil. Sonra ha tamam iki sepet indirimi aynı anda düşmez ayrı ayrı almanız lazım dedi. O zaman da kuponu kullanamayacağım. Baktım bunlara laf anlatamayacağım hiç uğraşmadım gittim Amazon üzerinden siparişimi geçtim gittim. Üç beş fazla tuttuysa da önemli değil helali hoş olsun kafam rahat.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.