Şimdi Ara

N11 400 TL alışverişe 550 TL indirim kuponu hediye (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.157
Cevap
13
Favori
56.752
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ulvi1976

mail attım yetinmedim telefonla aradım ilk aramamda kampanya devam ediyor denildi sonra mail cevabı geldi kampanya bitmiş diye.Tekrar aradım bu sefer kampanya bitti dendi.Ne saçma bir site

ulen ne biçim site yaw devam ediyor dediler alışveriş yaptım şimdi iptal talebi göndermek zorunda kaldım, oynuyor heryeri
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamitb3

Az önce ben de aradım müşteri hizmetlerini ve sitedeki banner'ların kaldırılmayacağını böylece kampanya ile ilgili bilgilere ulaşılabileceğini söyledi.Ve müşteri hizmetlerine bağlanırken de telefonda yine bu kampanyanın jingle'ı dinletiliyor ama bu da kampanya unutulmasın diyeymiş, kampanya dün gece itibariyle bitmiş ve 7 ekime kadar kupon yüklemeleri yapılacakmış

Değerli Kullanıcımız,

Mesajınız için teşekkür ederiz.

Sanıyoruz firma ile aramızda geçici kesintiler olmakta. Konuyu inceliyoruz.
    Firmaya erişimimiz şu anda sorunsuz çalışmakta.

Saygılarımızı sunar, keyifli bir gün geçirmenizi dileriz
    Avantajix Destek Ekibi

defelarca mail attım son 7 tl gelsin diye ama nafile en sonunda 23:00 da garantiye almak için aldım urunlerı

• Şimdi cevap geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alos2000 -- 30 Eylül 2013; 10:30:30 >
  • benim lastiklerde kargoya verilmiş.. şimdi 7sinde gelecek kuponlarla alacağım lastikler indirime girmiş 195e inmiş.. 100 liralık çek için 5 lira eksik..
    her lastiğin yanına birer tanede atlet alıp 200e tamamlasam 100lük çekler kullanılabilirmi? atletlere ayrı 4 kargo ücreti ödermiyim? o atletlerden hayır gelirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulvi1976

mail attım yetinmedim telefonla aradım ilk aramamda kampanya devam ediyor denildi sonra mail cevabı geldi kampanya bitmiş diye.Tekrar aradım bu sefer kampanya bitti dendi.Ne saçma bir site

Oha, bana da aynısı oldu. Müşteri hizmetleri bitmedi dedi, şimdi mail geldi bitti diyor. Bu ne biçim iş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Az önce ben de aradım müşteri hizmetlerini ve sitedeki banner'ların kaldırılmayacağını böylece kampanya ile ilgili bilgilere ulaşılabileceğini söyledi.Ve müşteri hizmetlerine bağlanırken de telefonda yine bu kampanyanın jingle'ı dinletiliyor ama bu da kampanya unutulmasın diyeymiş, kampanya dün gece itibariyle bitmiş ve 7 ekime kadar kupon yüklemeleri yapılacakmış

Değerli Kullanıcımız,

Avantajix Destek Ekibi

defelarca mail attım son 7 tl gelsin diye ama nafile en sonunda 23:00 da garantiye almak için aldım urunlerı

hocam ben n11 kupon kampanyası için yazmıştım kampanya bitti diye ancak avantajix problemine gelince evet ben de son iki alışverişimde link yönlendirmediği için toplamda 14 lira kayba uğradım ancak az önce kontrol ettim yönlendirme çalışıyor..

• Bence müşteri hizmetlerinde çalışanlar inanılmaz acemi...

Şimdiye kadar hiç bir kampanyadaki tarih aralığına belirtilen tarihlerin dahil olmadığını görmedim.

Eğer n11 30 Eylül'ü dışarda bırakıyorsa bu bir ilk olacak...

Aynı gruba bağlı Garanti'nin Bonus kampanyalarına baksınlar bakalım benzer bir durum hiç gerçekleşmiş mi??? Şimdiye kadar katıldığım bütün kampanyalarda (banka, alışveriş sitesi, vs) duyurulan tarihler kampanyaya dahildi.

Eğer n11 bu kampanyayı 29'unda bitirecek idiyse ne diye 30 Eylül yazıyor ki??? 29 Eylül yazsın herkes 29 Eylül 23:59'da bittiğini anlar zaten...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Değerli Kullanıcımız,

Avantajix Destek Ekibi

hocam ben n11 kupon kampanyası için yazmıştım kampanya bitti diye ancak avantajix problemine gelince evet ben de son iki alışverişimde link yönlendirmediği için toplamda 14 lira kayba uğradım ancak az önce kontrol ettim yönlendirme çalışıyor..

avantıjx durumu duzeltemez mı ? yazık ya resmen n11 yuzunden kargo parası gıttı

• quote:

Orijinalden alıntı: Dallamos

Bence müşteri hizmetlerinde çalışanlar inanılmaz acemi...

Şimdiye kadar hiç bir kampanyadaki tarih aralığına belirtilen tarihlerin dahil olmadığını görmedim.

Eğer n11 30 Eylül'ü dışarda bırakıyorsa bu bir ilk olacak...

Aynı gruba bağlı Garanti'nin Bonus kampanyalarına baksınlar bakalım benzer bir durum hiç gerçekleşmiş mi??? Şimdiye kadar katıldığım bütün kampanyalarda (banka, alışveriş sitesi, vs) duyurulan tarihler kampanyaya dahildi.

Eğer n11 bu kampanyayı 29'unda bitirecek idiyse ne diye 30 Eylül yazıyor ki??? 29 Eylül yazsın herkes 29 Eylül 23:59'da bittiğini anlar zaten...

Aslında yazdıklarınızda haklısınız n11 kampanyayı erken bitirme kararı aldı bile denilebilir belki eğer hedefledikleri alışveriş tutarına ulaşmışlarsa bugün bitirelim hesabına girmiş olabiilrler şimdi tüm e-posta hesaplarına yukarıda paylaşılan bugün eviniz içn ne aldınız mailini gönderiyorlar ve en azından o ürünlerden birini alarak 50 lira kupon kazanılacağı izlenimini veriyor,gerçi ne yaptıkları belli değil ama dh sıcak fırsatçılarının etkisi de olabilir.Sonuçta kabul edelim birçoğumuz bazı gereksiz alışverişler yaptık kampanya rüzgarına kapılıp ama tam da onların istediği gibi değil peki nasıl yaptık Piyasa fiyatına bakarak gerçekten en uygun fiyatla satılan ürünleri bonubon 22 , pepsi 11 ve turkcell prof 22 kuponlarını kullanarak alışverişlerimizi yaptık.Bu gereksiz alışverişimizi gerekli hale getirmese de gelecek kuponları en uygun şekilde kullanmak için şimdiden planlarımız hazır.Vesselam hiçbir e-ticaret sitesi böyle cin gibi müşteriler istemez müşteri dediğin kart limitlerini zorlayacak arkadaş

• evet cumartesi gunu ben aradım gece kız cıktı bugun gece 23:59 a kadar dedi hıc aklıma gelmedı tartışmak. 30 eylule kadar demiş bu dahil demektir.
  • n11 farklı hesaplardan aynı ürünü alıp aynı kartla yapılan veya aynı adrese yapılan ürünleri teker teker iptal ediyor başına gelecek birçok kişi var benden demesi Ağlama duvarı olacak burası ve duvarı
  • normalde katılacaımdan değilde tsadüfen iki tane çek kaznmış olduk. bi pc aldım bide şu samsung şarj aletini
  • Kampanya devam ediyor diye mail geldi bana. 50tl kazanmak için son gün vs. falan. Kampanya devam ediyor olmasın?
  • bittiyse yükleseler bari hemen kuponları da harcasak
  • Hayir benim acimdan problem yok. Ben zaten 4 degil, 5 alisveris yaptim.

Fakat bu ve buna benzer tutarsizliklari yuzunden kampanya ceklerimi harcadiktan sonra hesabimi kapatacagim. 3 kurus ucuza urun alacagim diye sinir hastasi olmaya niyetim yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayir benim acimdan problem yok. Ben zaten 4 degil, 5 alisveris yaptim.

Fakat bu ve buna benzer tutarsizliklari yuzunden kampanya ceklerimi harcadiktan sonra hesabimi kapatacagim. 3 kurus ucuza urun alacagim diye sinir hastasi olmaya niyetim yok...

• Arkadaşlar mailler atalım N11'e konuya dair. 3 adet alışveriş yaptım 4.üncüde bu iş çıktı. Yüklenirsek düzeltebilirler.
  • NASIL KUPON KAZANIRIM açıklamasında İLK Basamak olarak "06-30 Eylül 2013 tarihleri arasında 100 TL ve üstüi alışveriş yapın" yazıyor. Kampanyayı nasıl bitirebilirler???
  • Mesela saat 2'ye kadar burda ol denilince 2'den öncesi kast edilmektedir. 30 eylüle kadar denildiğinde de 30'undan öncesini kast ediyorlar ama bu durum doğru olduğu anlamına gelmez. Olaya tarih ya da gün olarak bakınca aslında saatteki gibi öncesi anlamı çıkmıyor.

Gerçekten gereksiz bir ifade olmuş. 30'u da dahil olsa güzel olacak aslında. Vakti olanlar ilgilenirse belki n11 olması gerekeni yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhun -- 30 Eylül 2013; 12:18:35 >
  • Bugun son gun diye gelen mail neyin de nesi uzadi mi acaba

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.