Şimdi Ara

N11 400 TL alışverişe 550 TL indirim kuponu hediye (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.157
Cevap
13
Favori
56.752
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi bakalim bekliyoruz cekleri yamuk yapma n11

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

Orijinalden alıntı: hippandra

quote:

Orijinalden alıntı: hsirkecioglu

Kampanya 30 Eylül'e kadar değil mi? Yani 30.09.2013 23.59'a kadar devam etmeli benim anladığım. Yanlışsam düzeltin...

30 Eylül 2013 tarihine kadar n11.com’dan tek seferde yapacağınız her 100 TL ve üstü alışverişte kazandığınız hediye kupon tutarı katlanarak artar. Kampanya kapsamında yapacağınız ilk 100 TL ve üstü alışverişte 50 TL, 2’inci 100 TL ve üstü alışverişte 100 TL, 3’üncü 100 TL ve üstü alışverişte 150 TL, 4’üncü 100 TL ve üstü alışverişte 250 TL değerinde kupon kazanma fırsatı yakalarsınız.

bugün yapılacak alışverişler dahil kampanya bitmedi

Dene o zaman şansını

4 adet nokian lastiğim geldi bile hocam
    bugün ürün alacakların ceklerinin gelmeme ihtimali yok bankaların
    parapuan kampanyalarındada son gün dahildir burdada dahil
    şans değil yazılan kural neyse o
    yinede emin olmak isteyen mh yi arasın

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kampanya 30 Eylül'e kadar değil mi? Yani 30.09.2013 23.59'a kadar devam etmeli benim anladığım. Yanlışsam düzeltin...

30 Eylül 2013 tarihine kadar n11.com’dan tek seferde yapacağınız her 100 TL ve üstü alışverişte kazandığınız hediye kupon tutarı katlanarak artar. Kampanya kapsamında yapacağınız ilk 100 TL ve üstü alışverişte 50 TL, 2’inci 100 TL ve üstü alışverişte 100 TL, 3’üncü 100 TL ve üstü alışverişte 150 TL, 4’üncü 100 TL ve üstü alışverişte 250 TL değerinde kupon kazanma fırsatı yakalarsınız.

Dene o zaman şansını

N11 öyle demiyor ama. Mesajları oku yukarıdaki

• Adamlarin kampanyayi 29 gibi abuk bir gunde bitirme gayeleri ne olabilir ki? Bence de 30 u dahil. Eylul ayinin sonu kisaca. Yukaridaki mesajda cevap veren mh okuma ozurludur muhakkak. 30 una kadar lafi ile 30 unun dahil olmadigi hicbir kampanya gormedim. N11 bir ilki yapiyor da olabilir tabi

• Az once yine sordum
    Kampanya bitti diye cevap atti n11

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dene o zaman şansını

N11 öyle demiyor ama. Mesajları oku yukarıdaki

Bende şu ana kadar hiçbir kampanyada o ifadeden 30 Eylülün dışarıda bırakıldığını görmedim. İfadenin net olmadığı her iki şekilde de anlaşılabileceği de malum...

MH bitti diyorsa uygulama o şekilde olacaktır tabi ama ben 30'unda alışveriş yapmış olsam mutlaka şikayet eder hakkımı arardım. 4 tane alışverişimi zaten yapmıştım, benim için sorun yok yani... Ama kampanyadan yararlanmak isteyen varsa MH'ni rahatsız edip haklarını alabilirler diye düşünüyorum.

• Bannerda 6 - 30 Eylül tarihleri arasında yazıyor. O zaman 6 Eylül'deki harcamalarda geçersizdir. 6 Eylül'de harcama yapanlara geçmiş olsun
  • n11 ilk kampanyasında da bunu yaptı zaten yine yapacağını söylemiştim, şikayetvar şikayetlerle dolu bu konuda ama n11 kimseyi takmamış şimdi de takmayacaktır.
    neden 7sinde yükleniyor o da ilginç ben tamamlamışım yükle benimkileri demi
    7gün gel tezkere gel deyip duracaz bakalım n11 bize nasıl bir sürprizle gelecek, umarım geçen seferki gibi enuygun fiyat garantili ürünler deyip tüm uygun fiyatları bir yere toplayıp bunlar hariç demez
  • Dun konustugum musteri hizmetleri saticinin onaylamasi degil alisverisi tamamlamaniz falan lazim dedi bilginize

• Arkadaşlar acil yanıt bekliyorum, hemen üstü okudum ama kesin emin olan biri yardımcı olursa çok sevinirim.

Şimdi kampanya bitti mi, yoksa bitmedi mi?

30 Eylül'e kadar lafından ben 30'un dahil olduğunu da çıkartıyorum, dahil olmadığını da. Yani emin olamadım. Misal 1'den 100'e kadar say deyince, 100 dahil oluyor ama bu n11 ne yapacağı belli olmaz, var mı kesin bilgisi olan, ona göre bugün alışveriş yapmayı düşünüyorum. Müşteri hizmetlerine soracağım fakat daha önce hiç işim olmadığı için nerden arama yapmam gerek bilmiyorum.
  • Banner kaldırılmamış bitmedi anlamına gelebilir, ama müşteri hizmetleri personeli de bitti diyormuş.. Keşke son güne bırakmasaydınız
  • sakurek kullanıcısına yanıt
    Dün gece gibi alacaktım, 3d secure ile alışveriş yaparken fark ettim ki saat 00:47'i gösteriyor ben de vazgeçtim. İyi ki vazgeçmişim. Banner bence site 7/24 düzenlenmediğinden hâlâ askıda, ben de sizin gibi düşünmüştüm ama sanırım müşteri hizmetleri kalktı diyorsa sanırım kalkmıştır. Şansa bak. :/
  • Arkadaşlar, müşteri hizmetlerini aradım, kampanya bugün 23:59'a kadar devam edecekmiş, yine tabii 7 eylüle kadar alışverişi tamamlama şartı da devam ediyor.

Ezcümle, 30'u da dahil arkadaşlar, çekinmeden alışveriş yapabilirsiniz, yani müşteri hizmetlerinden aldığım bilgi bu. Paylaşmak istedim.
  • Evet bu ne perhiz ne lahana turşusu

• rudolfo3639 kullanıcısına yanıt
    30 Eylül tarihinde yapılan alışveriş. 6 Ekim'e kadar sorgusuz sualsiz iade edebiliyorsunuz. Bu sebeple kuponlar 7 Ekim tarihinde yüklenecek.
  • promtec iphone5 alan varsa kargo ücreti nedir acaba?

müşteri temsilcisi de kampanyanın bittiğini söylüyor arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebelmummy -- 30 Eylül 2013; 9:54:43 >
  • müşteri hizmetleriyle görüştüm şimdi , kampanya dun gece sona ermiş bugun için geçerli değil dedi. bilgilerinize ...
  • Az önce ben de aradım müşteri hizmetlerini ve sitedeki banner'ların kaldırılmayacağını böylece kampanya ile ilgili bilgilere ulaşılabileceğini söyledi.Ve müşteri hizmetlerine bağlanırken de telefonda yine bu kampanyanın jingle'ı dinletiliyor ama bu da kampanya unutulmasın diyeymiş, kampanya dün gece itibariyle bitmiş ve 7 ekime kadar kupon yüklemeleri yapılacakmış
  • mail attım yetinmedim telefonla aradım ilk aramamda kampanya devam ediyor denildi sonra mail cevabı geldi kampanya bitmiş diye.Tekrar aradım bu sefer kampanya bitti dendi.Ne saçma bir site
  • Alanlara hayırlı, kaçıranlara geçmiş olsun. Bakalım umarım fiyatları uçurmazlar çekler gelince
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.