Şimdi Ara

N11 400 TL alışverişe 550 TL indirim kuponu hediye (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.157
Cevap
13
Favori
56.752
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

son saatlerde siparişler resmen fırladı o sebeple musluğu kapadılar bizim türk milleti böyle herşeyi son dk.ya bırakmaya bayılır

HERHALDE n11.com 7 tl yi de kesecek artık :) 3 tl veririr 20 tl ye

evet zaten 50lik 100lükler gelecek iyice içeri girmek istemiyor demekki adamlar. hiç vermeyedebilir çekler bitene kadar. ama %2 verse süper olur
  • selam arkadaşlar şu an forumda olan ve daha önce n11den parfüm alışverişi yapan var mı? bir satıcı ismi öneren olursa alışverişleri ondan gerçekleştireyim onay,kargo,orjinallik vs. kafam rahat olması açısından.
    Kat kat hediye çeki kampanyasının son günüymüş bir hesap açtım şimdi arka arkaya siparişleri geçmeyi düşünüyorum 23:59 a kadar.Umarım sıkıntı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: epimenides

selam arkadaşlar şu an forumda olan ve daha önce n11den parfüm alışverişi yapan var mı? bir satıcı ismi öneren olursa alışverişleri ondan gerçekleştireyim onay,kargo,orjinallik vs. kafam rahat olması açısından.
    Kat kat hediye çeki kampanyasının son günüymüş bir hesap açtım şimdi arka arkaya siparişleri geçmeyi düşünüyorum 23:59 a kadar.Umarım sıkıntı olmaz

hızlı davran ödeme onaylandı demezse puanlar gelmez 12 den önce hepsini bitir
  • onay için 7 Ekim'e kadar zaman var yanlış anlamadıysam. Alışverişi bitirsem yetecek 12ye kadar ama hala bir satıcı öneren de çıkmadı.

Bu arada 100 Tl nin altında bir parfüm aldığımda kitap vs başka satıcıdan ürün alarak 100 üstüne tamamlasak sıkıntı olmaz sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: epimenides

onay için 7 Ekim'e kadar zaman var yanlış anlamadıysam. Alışverişi bitirsem yetecek 12ye kadar ama hala bir satıcı öneren de çıkmadı.

Bu arada 100 Tl nin altında bir parfüm aldığımda kitap vs başka satıcıdan ürün alarak 100 üstüne tamamlasak sıkıntı olmaz sanırım?

sorun olmaz, altın harıcı bıraz once 100 tl lık kıtap sıparısı geçtım bende yarım saat kaldı acele edın derim
  • 100 tl alın hesabımdan gelenlerden 100 tl çek vereyim :) son 25 dakka :)
  • ben avantajixin yönlendirdiği linki kopyalamıştım. direk onu yapıştırıp yönlendirmesini sağladım. bakalım avantajix yutacak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

ben avantajixin yönlendirdiği linki kopyalamıştım. direk onu yapıştırıp yönlendirmesini sağladım. bakalım avantajix yutacak mı

Yutma ihtimali var
  • akşam akşam 4 tane 100 tl ve üzeri alışveriş yaptım. durduk yere para harcadık...
  • Doldurduk zeytin yağı, bebek bezi ,deterjanı tabi zeytin yağı işin içine girince taksit olmuyor. Şimdi çekler gelince birde onlar için harcamalar yapılacak bu ay bütçeyi allak bullak edecek n11
    hemde 2 hesaptan aldım yandık ki ne yandık
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

akşam akşam 4 tane 100 tl ve üzeri alışveriş yaptım. durduk yere para harcadık...

Çekleri kullanayım derken de en az o kadar daha harcayacaksınız :) Ben 2 alışverişte kaldım. İhtiyacım olan 2 şey var. Çekler yüklenince onları alacağım. Daha fazla alışverişin sonu yok...
  • Son dk yetişelim dedik 4. alışverişimize avantajix patlamış gitti 7 Tl
  • Kampanya 30 Eylül'e kadar değil mi? Yani 30.09.2013 23.59'a kadar devam etmeli benim anladığım. Yanlışsam düzeltin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsirkecioglu

Kampanya 30 Eylül'e kadar değil mi? Yani 30.09.2013 23.59'a kadar devam etmeli benim anladığım. Yanlışsam düzeltin...

Şu an 30 eylüldeyiz.. Siz söylemişsiniz kampanya 30 eylüle kadar.. Yani bitti maalesef...
  • Castiel kullanıcısına yanıt
    Tam 23:59'da 4.alışverişi tamamladım.Hesabım sekmesinden de kontrol ettim tamamı 29 Eylül tarihli görünüyor.Yarın gün içinde de satıcılarla iletişime geçip hızlı bir onay alırsak operasyon tamamdır. avantajix,turkcell,pepsi gibi kodları kullanarak daha avantajlı alışveriş yapma imkanı oluyomuş sanırım ama dar zamanda bukadar artık
  • quote:

Kampanya 30 Eylül'e kadar değil mi? Yani 30.09.2013 23.59'a kadar devam etmeli benim anladığım. Yanlışsam düzeltin...

30 Eylül 2013 tarihine kadar n11.com’dan tek seferde yapacağınız her 100 TL ve üstü alışverişte kazandığınız hediye kupon tutarı katlanarak artar. Kampanya kapsamında yapacağınız ilk 100 TL ve üstü alışverişte 50 TL, 2’inci 100 TL ve üstü alışverişte 100 TL, 3’üncü 100 TL ve üstü alışverişte 150 TL, 4’üncü 100 TL ve üstü alışverişte 250 TL değerinde kupon kazanma fırsatı yakalarsınız.

bugün yapılacak alışverişler dahil kampanya bitmedi
  • kış lastiği alıcam 4 adet herbiri 220 tl . tek tek alsam 4 tane 550 alıyormuyuz. Ya da 550 tl yi hakeden varsa anlaşabiriz. Akıl verin karmaşık durum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bldshd

kış lastiği alıcam 4 adet herbiri 220 tl . tek tek alsam 4 tane 550 alıyormuyuz. Ya da 550 tl yi hakeden varsa anlaşabiriz. Akıl verin karmaşık durum

Kampanya bitti galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hippandra

quote:

30 Eylül 2013 tarihine kadar n11.com’dan tek seferde yapacağınız her 100 TL ve üstü alışverişte kazandığınız hediye kupon tutarı katlanarak artar. Kampanya kapsamında yapacağınız ilk 100 TL ve üstü alışverişte 50 TL, 2’inci 100 TL ve üstü alışverişte 100 TL, 3’üncü 100 TL ve üstü alışverişte 150 TL, 4’üncü 100 TL ve üstü alışverişte 250 TL değerinde kupon kazanma fırsatı yakalarsınız.

Dene o zaman şansını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

Orijinalden alıntı: hippandra

quote:

Dene o zaman şansını

Değerli Üyemiz,

29 Eylül 2013 saat 23:59 tarihine kadar 11.com’dan tek seferde yapacağınız her 100 TL ve üstü alışverişinizde kazandığınız indirim katlanarak artıyor,

İlk 100 TL ve üstü alışverişte 50 TL’lik, 2’inci 100 TL ve üstü alışverişte 100 TL’lik, 3’üncü 100 TL ve üstü alışverişte 150 TL’lik, 4’üncü 100 TL ve üstü alışverişte 250 TL’lik kupon kazanma fırsatı yakalıyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.