Şimdi Ara

n11 / ***** 5 Yıldızlı Alışveriş – Kupon Kampanyası (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
20
Favori
30.502
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı hesap olması şart değil ama sadece n11 de kullanılabilir...
  • orhann O kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ben 10 sayfayı okudum alamadım diyenlerin paylaştığı caps ve benzeri bir durum yok daha çeklerinin aktif olup olmadığı da belli değil kaldı ki beni sorum size size...

Siz bu çeki kullanmaya çalışıp kullanamıyor musunuz? Buna cevap verin ondan sonra gerçek bilgi üzerinden tartışalım...
  • Herkese farklı cevap veriyorlar...içimden çok büyük hakaretler etmek geliyor..
     n11 / ***** 5 Yıldızlı Alışveriş – Kupon Kampanyası
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhann

İlk çeki kazandığı alışverişte ne aldığı önemli....

Altın alarak çeki kazananlarda sorun yok....Ama Elektronik kategorisinde ürün alarak çeki kazananlar tekrar elektronik kategorisinden ürün alarak çeki harcayamıyorlar, sorun bu....

Bunu neye dayanarak/nerede okuyarak söylüyorsunuz?
  • Pardayyan kullanıcısına yanıt
    Maşallah okumanıza hayran kaldım.......Zaten okusanız benim ürünlerin kargoda olduğunu yazdığımı görüp sormazdınız.....

2-3 sayfa geride 2-3 arkadaş çeklerinin kullanıma açıldığını ve elektronikte kullanamadığını ve müşteri temsilcisinin elektronikte kullanamayacaklarını söylediklerini yazdılar...

Bende müşteri temsilcisiyle bunun üzerine görüştüm ve söyledikleri;

Çek kazanılan alışveriş elektronik kategorisinden yapılmışsa kazanılan çek tekrar elektronik kategorisinden kullanılamaz şeklinde....

Ve yine bu sayfada sadece altın alanların çeki, elektronik kategorisinden kullandığını yazmaları da bunu doğruluyor...

Yani daha hiç uğraşmadan elektronikle çeki kazanıp elektronikle çeki harcayan biri çıkmadı..(Ama sanırım bu arkadaşlardan biri n11 e tel açıp mahkemeye vereceğini tehdit edip çekini elektronik kategorinden kullanıma açtırmış....)

• orhann O kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım polemik yapmakta üstüne yok sen sorun bu derken sorunla karşılaştığını beyan edip konuşuyorsun bende sana çok açık bir şekilde denedin olmadı mı diye soruyorum sen ise bana daha çekinin bile olmadığını ama çeki olanların kullanamadığını müşteri hizmetlerini aradığını ve benzeri şeyler anlatıyorsun... Ben sorumun cevabını aldım senin bu konuda hiçbir bilgin yok sadece ahkam kesiyorsun... Ha çekin gelir kullanıma açılmaz o zaman sen haklı olursun ama bence senin şu an yapman gereken doğru bilgi adına susup başına bu iş gelmiş arkadaşların deneyimlerini paylaşabilmelerine olanak sağlamak...
  • Pardayyan kullanıcısına yanıt
    Senin için yapacak bir şey yok......

Duvara Karşı filmindeki gibi arabayı bile bile duvara sürüyorsun, bende yan koltukta direksiyonu çevirip engellemeye çalışıyorum ama sen beni etkisiz hale getirip duvara tosluyorsun :)
  • claxie kullanıcısına yanıt
    Arka sayfalarda arkadaşın birinin müşteri hizmetleriyle görüştüğünü ve bu şekilde bilgi verdiğini paylaşmıştı.Durum şuan için o şekilde işliyor altın aldım ve çek aktif oldu elektronik kategorisinde kullanabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: claxie

Herkese farklı cevap veriyorlar...içimden çok büyük hakaretler etmek geliyor..
     n11 / ***** 5 Yıldızlı Alışveriş – Kupon Kampanyası

Nerde kullanacaz o halde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• merhabalar. aynı n11 hesabından farklı birine ait bonus kart ile tekrar 111 tl bonus kazanılabilirmi. yani hesabımdan geçen hafta bonus ile alışveriş yaptık ve 111 tl n11 bonus kazandık, haftayada 111 tl lik çek gelecek aynı hesaba. bu kez başka birinin kartı ile aynı hesaptan yıldızlı alışveriş çekini de kullanarak tekrar bonus kazanabilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuKe

quote:

Orijinalden alıntı: agtr

haklısın, aksi takdirde bence nitelikli dolandırıclığa girer

Nitelikli Dolandırıcılık

MADDE 158 - (1) Dolandırıcılık suçunun;

f) Bilişim sistemlerinin, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle,

g) Basın ve yayın araçlarının sağladığı kolaylıktan yararlanmak suretiyle,

i) Serbest meslek sahibi kişiler tarafından, mesleklerinden dolayı kendilerine duyulan güvenin kötüye kullanılması suretiyle,

İşlenmesi halinde, iki yıldan yedi yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezasına hükmolunur.

hukukçu musunuz bilmiyorum ama
    ben hukukçuyum,
    bu olayın maalesef dolandırıcılığa giren bir tarafı yok
    ancak şansını denemek isteyen versin savcılığa zira şikayet ücretsiz

hayır, hukukçu değilim, ama yıllarca ticaretle uğraştığım için dolandırıcıları tanırım. tck 157 nin gerekçeleri ve konu ile ilgili içtihatlarını okuyunca, bence bu olay açık dolandırıcılık. ortada, haksız menfaat, başka bir kişiyi zarara uğratma, internet bankacılığı kullanımı vs her şey var. dolandırıcı demek, illa kredi kartı kopyalamak ya da kendini polis savcı diye tanıtıp gariban avlamak değil bence. tabi şu da var, daha bu olay neticelenmedi. ben alışveriş yaptığımda, şu şu kategorilerde puanı kullanamazsın demişti, ben bunu bilerek alışveriş yaptım. sonradan, upuzun bir liste yayınlayıp, bunlarda da kullanmak yok derse, bu aldatmak değil de nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 14 Aralık 2014; 16:19:25 >

• Mağazanın alışverişimi onayladığı saatte kuponum kullanılabilir hale grldi arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omegamon O kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım cep telefonu alışverişinde kullanabiliyor musun deneyip paylaşabilir misin?
  • teşekkür ederim hocam verdiğin bilgiden dolayı deneyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furuncu64 -- 14 Aralık 2014; 17:56:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pardayyan

Arkadaşım cep telefonu alışverişinde kullanabiliyor musun deneyip paylaşabilir misin?

Evet denedim kullanabiliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omegamon

quote:

Daha önce soruldu mu bilmiyorum hocam ama çeki hangi ürünü alarak kazanmıştınız?
  • Omegamon O kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim arkadaşım... Bir bardak suda fırtına çıkartan usta sürücülerde aracı kullanana karışmak yerine bir bardak su içip keyiflerine bakmayı öğrenmişlerdir inşallah...
  • quote:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuponumun geçerlilik tarihi: 14-15 Aralık. PCden girdiğimde sadece süpermarket, çocuk bezi ve altında geçersiz görünüyor, mobilden ise tüm kategoriler geçersiz diye sıralanmış. Ancak sırası ile cep telefonu, tatil ve bulaşık makinesinde denedim, hiç birinde kuponu göstermiyor, kupon bilgilerinde görünmüyor, oysa hesap bilgilerinden kupon görünüyor. Sanırım sistemi teknik olarak ayarlayamadılar, yarını bir bekleyelim.
  • Arkadaşlar çekler ürünü onayladığınız saatte ve dakika da aktif oluyor benim 3 adet çek gelecekti biri biraz önce 18.19 da aktif oldu tam ürünü onayladıktan 15 gün sonra saati ve dakikası dakikasına kadar
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.