Şimdi Ara

n11 / ***** 5 Yıldızlı Alışveriş – Kupon Kampanyası (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
20
Favori
30.502
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet hocam aynen dediğin gibi çekler ürünü onayladağın saat dakikasında aktif hale geliyor ben altın alışverişi yapmıştım 222 tlyi şu anda elktronikte telefon alımında kullanabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: melifkaya

quote:

Orijinalden alıntı: Omegamon

quote:

Orijinalden alıntı: Pardayyan

Arkadaşım cep telefonu alışverişinde kullanabiliyor musun deneyip paylaşabilir misin?

Evet denedim kullanabiliyorsunuz

Daha önce soruldu mu bilmiyorum hocam ama çeki hangi ürünü alarak kazanmıştınız?

Ps4 almistim. Kuponlarim kategorisinde gecersiz olanlara ek olarak kuponu kazandiginiz kategoride kullanamiyorsunuz sanirim. 4 kis lastigine ek olarak ps4 gamepad i almaya kalktim kuponu kullandirmadi. Buarada 4 lastik toplu satisa girmio demekki siparisi tamamladim tamamen cagri merkezindekilerin bilgisizligi

• Arkadaşlar ayın 11 den alışveriş Yaptım bugün onay verdim 22 tl Çek gelmedi bana
  • Forum ahalisinden özür dileyerek tek bişey söyliycem bunlar tam bir "geri zekalı".
    Kupon ile ilgili aradım, önlerinde ezber metni var, çoğu yerinde de "konu ile ilgili daha önce de belirttiğim üzere .." diye başlıyor. Benim de pc'den ve mobilden kupon kategorileri farklı görünüyor, hatun tarayıcıdan kaynaklanabilir dedi, sizin kampanyalarınız tarayıcıya göre değişiyor mu dedim, yine konu ile ilgili daha önce... derken ben de onu ile ilgili belirttiğim gibi kampanya şartlarını sonradan değişemezsiniz dedim, bu yazıyormuş, o zaman 1.500'e şimdi 222 değil de 22 TL kupon verse bu da hukuki dedim, yine konu ile ilgili vs dedi. Epey bir usulünce tartıştık, ezber metin okumaması gerektiğini de söyledim. Biraz laf giydirip kapadım.
    Asıl bomba şimdi, az önce baktım kupon cep telefonunda da kullanılabiliyor. Bu kadar mal firma.
  • An itibari ile 222 TL kupon kullanımım aktif oldu. Elektronikte alışveriş yapmıştım, aynı kategoride geçerli durumda.

Onay saati ile alakalı gözüküyor.
  • Tek kelimeyle rezil bir kampanya ve rezil bir sistem boyle bir firma yaptigi kampanya icin sisteminde hic mi test yapmaz anlamiyorum. Bunu yapan yazilimciya soylersin simdi 'abi bug varmis' der adini vermiyim ama turkiye de buyuk bir bankada bile son zamanlarda bu tarz durumlarla karsilastigim icin artik bu tarz kampanyalara guvenip alisveris yapip sonrasinda sinir harbi yasamak istemiyorum. (11 aralikta siparis yapip 12 aralikta siparisi onayladim ancak hediye ceki hesabima tanimlanmadi ilgili departmandan haber bekliyoruz hala)
  • Siparişten 15 gün sonra tanımlanacak, no panic :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Siparişten 15 gün sonra tanımlanacak, no panic :)

Kampanya maddesinde sizin dediginiz sekilde belirtilmiyor. Cek benim hesabima hic tanimlanmadi!

'Alışveriş tamamlandıktan sonra kuponlar hesaba yüklenecek, 15 gün sonra kullanıma açılacaktır.'

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diegoforlan

Tek kelimeyle rezil bir kampanya ve rezil bir sistem boyle bir firma yaptigi kampanya icin sisteminde hic mi test yapmaz anlamiyorum. Bunu yapan yazilimciya soylersin simdi 'abi bug varmis' der adini vermiyim ama turkiye de buyuk bir bankada bile son zamanlarda bu tarz durumlarla karsilastigim icin artik bu tarz kampanyalara guvenip alisveris yapip sonrasinda sinir harbi yasamak istemiyorum. (11 aralikta siparis yapip 12 aralikta siparisi onayladim ancak hediye ceki hesabima tanimlanmadi ilgili departmandan haber bekliyoruz hala)

ben de 11 aralıkta sipariş geçtim 111 tl kupon yüklenecek diye fakat sonra dikkatlice tekrar takrar okudum. 27 Kasım – 11 Aralık 2014 tarihleri arasında
    100 TL ve üstü alışveriş yapın diyor ARASINDA ibaresi kafamı çok karıştırıyor daha önceki kampanyalarında 23.59 a kadar diye belirtiyorlardı bunda öyle bir durum yok. mail fln da gelmedi. alışverişi tamamlamadım ama üsteki msjları okudum szinki de dahil 11 inde alışveriş yapıp da alışverişi tamamlayanlara yüklenmedi yazılıyor. yüklemezlerse de o maddeyi bahane göstereceklerdir. inşallah yüklenir hocam. yarın kargo gelsin tekrar yazacağım. 11 inde alışveriiş yapıp da yüklenen varsa yazarlarsa seviniriz

•  n11 / ***** 5 Yıldızlı Alışveriş – Kupon Kampanyası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundere -- 14 Aralık 2014; 21:13:06 >
  • 27 kasımda note 4 aldım 29 kasım 20.56 da onayladım çek bugün 20.56 da aktif oldu hemen lumia 1520 aldım
     n11 / ***** 5 Yıldızlı Alışveriş – Kupon Kampanyası
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı

27 kasımda note 4 aldım 29 kasım 20.56 da onayladım çek bugün 20.56 da aktif oldu hemen lumia 1520 aldım

Telefonda alınan kupon yine telefon alımında kullanılabiliyorsa daha da bunun ötesini tartışmanın anlamı yok sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: dekonline

Arkadaşlar ayın 9 unda siparişi verdim ama şu anda yani 13 aralıkta onayladım. Bana çek gelir mi gelmez mi acaba ?

Arkadaşlar bana çek felan tanımlanmamış. Neyi yanlış yaptım acaba ? Yoksa bana çek onaydan 15 gün sonra mı yüklenecek ? Kampanya 12 Aralık'ta bitiyordu galiba ben 13 Aralık'ta onayladım diye yüklenmez mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı

27 kasımda note 4 aldım 29 kasım 20.56 da onayladım çek bugün 20.56 da aktif oldu hemen lumia 1520 aldım

nabıoysun bu kadar teli hocam

hayırlı olsn, güle güle kullanın

• Benim gibi ayın 11 inde sipariş verenlerin kuponları noldu? Yüklenen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratgurler

Benim gibi ayın 11 inde sipariş verenlerin kuponları noldu? Yüklenen var mı?

Tık hızında kullandınız mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • melifkaya kullanıcısına yanıt
    +1
  • Tik hizinda kullanmadan 11 aralikta altin aldim ama gelen giden cek yok. 11 Araligi acaba dahil etmeyecekler mi diye dusunmeye basladim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

quote:

Orijinalden alıntı: diegoforlan

Tek kelimeyle rezil bir kampanya ve rezil bir sistem boyle bir firma yaptigi kampanya icin sisteminde hic mi test yapmaz anlamiyorum. Bunu yapan yazilimciya soylersin simdi 'abi bug varmis' der adini vermiyim ama turkiye de buyuk bir bankada bile son zamanlarda bu tarz durumlarla karsilastigim icin artik bu tarz kampanyalara guvenip alisveris yapip sonrasinda sinir harbi yasamak istemiyorum. (11 aralikta siparis yapip 12 aralikta siparisi onayladim ancak hediye ceki hesabima tanimlanmadi ilgili departmandan haber bekliyoruz hala)

Eğer sipariş verirken tık hızında kullandıysanız büyük ihtimal gelmeyecek. Bir önceki tık hızında ile 5 yıldız bir arada oluyordu. Son tık hızında da banada mail gelmedi.
    İlkinde 4/12 tarihinde alışverişi yapar yapmaz mail gelmişti. Bu alışveriş size uğurlu geldi diye.
    11/12'deki siparişte gelen bir mail yok. Haklılarda. Tık hızındanın açıklamasında açıkça diğer kampanyalarla birleşmez yazıyor.

Tık hızındayla alakası yok...10 unda tık hızındayla alışveriş yapanlara mail gitti....Sistemi yapan bitiş tarihini yanlış girmiş o yüzden 11 inde alışveriş yapanlar mail alamadı...

Bende müşteri hizmetlerine sordum...Mail gelsin gelmesin kazandınız diyor..Alışverişi onayladıktan sonra yüklenmezse ararsınız yükleriz diyorlar...

• İyide biz alisverisi onayladik ama gelen giden yok. Sikayetvara konuyu yazdim ama sikayetvarda sikayet suan redaksiyonda. Yarin ayrica n11 i arayip cekin durumunu soracagim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.