Şimdi Ara

n11 / ***** 5 Yıldızlı Alışveriş – Kupon Kampanyası (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
20
Favori
30.401
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kampanyada onay tarihinden itibaren 11 gün içinde yazmıyormuydu,yanlışmı hatırlıyorum onun için sormuştum
    edit: teşekkür ederim şimdi baktım da 15 gün sonra kullanıma açılacaktır yazıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwhiteee -- 16 Aralık 2014; 17:09:02 >
  • redwhiteee kullanıcısına yanıt
    Onaydan sonra dakikası dakikasına tam 15 gün sonra aktif olup 11 gün içinde de kullanılması gerekir....
  • N11 çamura yatıyor kampanya şartları değişmiş elektronikte geçmiyormuş. Müşteri hizmetlerine etmediğim hakaret kalmadı neymiş efendim n11 kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutarmış.rezalet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşey bir tarafa çek 16 sında aktif olması gerekirken 17 si oldu halen hiçbir kategoride kullanılamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: canciger

N11 çamura yatıyor kampanya şartları değişmiş elektronikte geçmiyormuş. Müşteri hizmetlerine etmediğim hakaret kalmadı neymiş efendim n11 kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutarmış.rezalet

zahmet edip önceki sayfaları okusaydın çekinin elektronikte geçip geçmediğini müşteri hizmetlerine hakaret etmeden nasıl kullanılacağını öğrenirdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: canciger

Herşey bir tarafa çek 16 sında aktif olması gerekirken 17 si oldu halen hiçbir kategoride kullanılamıyor.

zahmet edip önceki sayfaları okusaydın çekinin elektronikte geçip geçmediğini müşteri hizmetlerine hakaret etmeden nasıl kullanılacağını öğrenirdin
  • Ben şikayet kaydı açmıştım, 11 inde alışverişimin kuponu yüklenmedi diye, bu sabah yüklenmiş. Müşteri temsilcileriyle dalaşmayınız arkadaşlar, onlar elçi, hatalarda onların payı yok. Ekmeğinin derdinde genç çocuklar yav

• 11'inde alışveriş yaptım bi kaç gün sonra tamamladım, güya tamamladığın an çek tanımlanır yazıyordu fakat gelen yok giden yok kayıt açtırdım mail attım canlı destekten saldırdım vermediler hala ayrıca gelecek çeke telefon alacaktım geçerli değilse bir daha
  • Ooops, yanlış ihbar;) gelen 22 tl başka bir kupon, 11 indeki alışverişle ilgisi yok, 22 tl lik kupon beklediğim ve yüklendiğini gördüğüm için o sandım. 700 tl alt limitli, neredeyse hiç bir kategoride geçerli olmayan bir kupon yüklenmiş
    Şimdi tekrar baktım, 10 tane çöp kupon var ama gelmesi gereken kupon yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 17 Aralık 2014; 12:00:00 >
  • 11 ARALIKTA sipariş vermiştim 1500 tl 12 Aralık'ta sabah 10 da kargomu teslim alıp onay verdim 222 tl Çek yüklenmemişti hemen MH ne kayıt oluşturdum bugün yüklenmiş arkadaşlar ..
    ;)))

• Merhaba,

Paniğe gerek yok. 01.12.2014 tarihinde altın aldım. 02.12.2014 tarihinde alışverişi tamamladım. Kupon geçerlilik süresi 17.12.2014-28.12.2014 gözüküyordu. bugün telefon almak istediğimde kuponu aktif olarak kullanamadım. Müşteri hizmetleriyle hem mailleşmem de hem de telefon ile görüşmemde kuponun Elektronik kategorisinde geçerli olmadığı söylendi. bende baya bir konuştum ama ikna olmadılar.
    forumdaki geçmiş sayfaları okuduğumda tam 15 gün (saati ve dakikası dakikasına) dolmamış olması etkilidir diye düşündüm. n11 den gelen 02.12.2014 tarih 15:38 anındaki kuponunuz tanımlanmıştır mailine istinaden bugün 15:38 i bekledim ve biraz önce telefonu indirimli bir şekilde alabildim.
    Sadece zamanını bekleyin o kadar. selamlar

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/832970/ab22ba2f-f44d-49a1-a3d5-b68988e0df4a.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustear -- 17 Aralık 2014; 16:34:34 >

• Kayit olusturdum bekliyorum normalmi 11 aralikra 1800 tl harcama yapmistim....

• Benim gibi 11 aralikta alisveris yapip hala puani yatmayanlar var demekki. Bekliyoruz ama ne arayan var ne soran
  • Benim gibi 11 aralikta alisveris yapip hala puani yatmayanlar var demekki. Bekliyoruz ama ne arayan var ne soran

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ewet beklemedeyim hocam

• Bir 11 aralık mağduru da benim Benim kupon da yatmadı.
  • 11 aralık mağdurları ne yapmayı planlıyorsunuz?
  • Benim kuponn yattı :)

222 TL lik yatırmışlar, kayıt oluşturdum 111 TLlik olacaktı benim diye ama

2 gündür ses yok..
  • Bekliyoruz 11 aralik magduruyuz...

• 11 aralık mağdurlarının sorunları çözüldü mü acaba?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.