Şimdi Ara

n11 / ***** 5 Yıldızlı Alışveriş – Kupon Kampanyası (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
20
Favori
30.396
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22/100 kuponum yüklendi. Aşağıdaki kategorilerde geçmiyor:
    Süpermarket
    Bebek Bezi & Islak Mendil
    Altın & Gümüş

Ancak kampanya şartlarında "Kazanılan kuponlar; Sim Kart ve Hat, Toptan Satış, Otel, Bilet, Altın & Gümüş, Toplu Satış, Özel Satış ve Fırsat, Süpermarket kategorilerinde kullanılamaz." denilmesine rağmen yüklenen kuponlar "Bebek Bezi & Islak Mendil"de de geçmiyor.
  • arkadaşlar benim kuponumun gaçerlilik tarihi ayın 24 ünde yani bugün başlıyor fakat sepete ne attıysam kupon gözükmüyor belirli bir saati falanmı var acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanmbe

arkadaşlar benim kuponumun gaçerlilik tarihi ayın 24 ünde yani bugün başlıyor fakat sepete ne attıysam kupon gözükmüyor belirli bir saati falanmı var acaba

bnenimde 23 idi tam alışveriş seaatinin dolması gerekiyor 8 aralık saaat 23,50 de onay vermiştim dun gece 23,50 den sonra aktif oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ES-ESKIZILCIK

quote:

Orijinalden alıntı: hakanmbe

arkadaşlar benim kuponumun gaçerlilik tarihi ayın 24 ünde yani bugün başlıyor fakat sepete ne attıysam kupon gözükmüyor belirli bir saati falanmı var acaba

bnenimde 23 idi tam alışveriş seaatinin dolması gerekiyor 8 aralık saaat 23,50 de onay vermiştim dun gece 23,50 den sonra aktif oldu

teşekkür ederim hocam. artık bekleriz ne yapalım
  • Benim 100'e 22 de yatmış
  • Bnm kupon 25/12 de geçerli olmasına rağmen sepette hala indirim çıkmıyoe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son gün alışveriş yapmıştım. Çek gelmemişti. Telefonla kayıt açtırmıştım. Bugün aradılar çek yattı diye.
    Baktım gelmiş. 29'unda kullanıma açılacak. Yılbaşından sonra tık hızındalar gelmezse tık hızında niyetine 7'sinde bonusla kullanırız. 700 üstü 111
  • 1000 tl üzeri alışverişde 222 tl değerinde kuponu kazandım fakat

2048 değerinde alışveriş yaptım 222 tl indirim sağlanmadı.sebebini sorduğumda kuponun geçersiz olan kategorileri değişmiş.

alışverişi yaparken elektronik-ev elektrik aletleri indirime dahildi alışverişi yaptık indirm sağlanmadı.telefon açtım utanmadan kategoriler bölümünün değiştiğini söylediler

kanıtlarda yukardaki resimler.bilgilendirme yapmıyolar geçersiz kategorileri 3 adet yazıyolar, alışveriş bittikten sonra kategori değişti diyorlar

haram olsunnnnn, yazıklar olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

1000 tl üzeri alışverişde 222 tl değerinde kuponu kazandım fakat

2048 değerinde alışveriş yaptım 222 tl indirim sağlanmadı.sebebini sorduğumda kuponun geçersiz olan kategorileri değişmiş.

alışverişi yaparken elektronik-ev elektrik aletleri indirime dahildi alışverişi yaptık indirm sağlanmadı.telefon açtım utanmadan kategoriler bölümünün değiştiğini söylediler

kanıtlarda yukardaki resimler.bilgilendirme yapmıyolar geçersiz kategorileri 3 adet yazıyolar, alışveriş bittikten sonra kategori değişti diyorlar

sen önceki sayfadaki mesajları okumaya zahmet etseydin niye öyle olduğunu anlayıp müşteri hizmetlerini aramana bile gerek kalmazdı

• furuncu64 kardeş foruma bakmama gerek yok
    adamlar bilgilendirmeyi zaten yapmış kuponun neyde geçerli oalcağını

son dakikada değiştirme olursa ona kızıyorum.profilimde hala gösterdiğim resimdeki kategoriler mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

1000 tl üzeri alışverişde 222 tl değerinde kuponu kazandım fakat

Az önce aynı karaktersizliklerini bana da gösterdiler Allah ıslah etsin!

• Arkadaşlar elimde 222tl lik Çek var geçerlilik tarihi ayın 30 u son gün , eğer elinde 222 tl lik Çek olup fakat geçerliliği daha geç başlayıp daha geç bitecek birisi varsa çekleri takas edebiliriz, ben Ocak ın başında alışveriş yapmayı düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim kuponum bugun aktif olacaktı, fakat olmadı. Alışverişi 20:48 de yapmıştım kupon da bu saatte aktif olacakmış, bu bilgi doğrumudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musdincer

Arkadaşlar benim kuponum bugun aktif olacaktı, fakat olmadı. Alışverişi 20:48 de yapmıştım kupon da bu saatte aktif olacakmış, bu bilgi doğrumudur?

• Kuponun Geçerli Olduğu Tarih: 18/12/2014 - 29/12/2014

Dün, giyimde ve elektronikte geçerli idi, bugün geçmiyor. Kuponun süresine bugün dahil değil mi acaba? Ya da kategorileri mi güncellediler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysuleymany -- 29 Aralık 2014; 12:44:24 >
  • n11'den Yıldızlı Alışveriş Kuponları hakkında gelen cevap:

• kuponu kullanamıyorum arkadaş. ayın 10 u yani bugün sondu silmişler erkenden.
  • istceko İ kullanıcısına yanıt
    Evet aynen. benim kini de silmişler..
  • Arkadaşlar 222 tl çekin bugün son günü Çek gözüküyor ama ödeme ekranında aktif olmuyor yardım edebilecek var mı

• Son güne girince silinmiş benim puanlar da güme gitti görünüyor ama kullanılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozelfen -- 13 Ocak 2015; 15:22:39 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.