Şimdi Ara

N11 Bugüne Özel Doğum Günü Kuponları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
4
Favori
6.905
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N11 firtina gibi eserken hepsiburada icin de bitti diyorlardi. Simdi onlar HB fan club acacak neredeyse. N11 in kitlesi buradaki takipcilerden ibaret saniyo sicak firsatcilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tikak -- 11 Nisan 2014; 11:53:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulutcuk

111 kredi kartına veriyor. onunla beraber 188 +12 avantajix 200tl fırsat. n11 den daha ne bekleniyor ki. 1000 tl lik ürünü 500 tl ye verse ihtiyacı olan almaz millet satmaya alır.

111 chip para 111 tl ye mi eşit kullanırken ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bulutcuk

111 kredi kartına veriyor. onunla beraber 188 +12 avantajix 200tl fırsat. n11 den daha ne bekleniyor ki. 1000 tl lik ürünü 500 tl ye verse ihtiyacı olan almaz millet satmaya alır.

111 chip para 111 tl ye mi eşit kullanırken ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Le.Mans

çok nankör milletiz. o kadar bedava alışveriş yaptınız yaranamadı şimdi azindirim verince küfrü dayıyorsunuz. yazık valla. 1000 tl ye 100 tl yi beğenmeyen var. çok biliyorsanuz kendiniz işletme açın yarı yarıya satın

+1 firma he zaman %50 indirimli satsa ne kazanacak nasıl ayakta duracak zamanında çok faydalandık
  • walla 3000 e yakın alışverişim oldu, ve dışardan alsam bunları 4500 lira gibi verecektim, 2 paket deterjan ve 4 paket bebek bezi gümbürtüye gitti alamadım, ama bana sağladığı avantajların yanında bunları sineye çektim, kabul ettim,

şimdi söyleyin bana kilosu 2 liraya şeker, litresi 6 liraya sızma yağı, kilosu 3 liraya ariel deterjan, kilosu 7 liraya çaykur, kilosu 3 liraya ayçiçeği, bütün bunlar ve daha sayamadığım bir yığın ürün hepsi de markalı, lafuma, puma, adidas, kiğili vb...

şimdi nerdeyse 1 sene yetecek kadar stok yaptım, herşeyi bol bol kullanıyoruz, bizim gelenimiz gidenimiz de çok, dün sadece 11 kişi ağırladık misafir olarak. hanım o kadar memnun ki, şu bitti bu kalmadı diye birşey duymuyorum ağzından, daha n11 napsın bana,
  • n11 fiyat desteklerini kapatmış onun için sıcaklığı kalmamış fiyatlar yükseldi
  • Chip para ile birlikte gayet makul bence su anda bu ikisinin kombinasyonuyla oluşan indirimden daha iyisi yok

• Yine n11'i savunanlar ve savunmayanlar arasında gidip geliyor konu. N11'i değil de fırsatları tartışalım. Yoksa yukarıdaki gibi kendi mağazasının ürünlerini "mış'lı-muş'lu" konuya iliştirenlerin ürünleri yer alıyor sadece.
  • Forumda çöpçüler türedi. Tepkimiz çöpçü ve tırtçıya. Giyimde 100/33 tl indirim veriyor kupon değil direk düşüyor. Konuya ne ucuz alınır onu yazalım. Araba lastiği düşünen arkadaşlar 200/44 indirim veriyor alınabilir. ben aldım.
  • Eşime parfüm aldım, 33 TL indirim bence hiç fena değil üstelik kargo ücreti de yok. Daha ne olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

emin ol, tayyip yalakaligi sayesinde ihalelelerden milyarlarca dolar aliyordur...

+1, şu zenginleri savunup asgari ücret alan elemanları hiçbir zaman anlayamayacağım.

Hocam o yalaka grubu herzaman var memlekette, yalamak için doğmuşlar . Bu n11 ayıp etti 33 tü 55 oldu şimdi 77 baştan yapsalarda nanalarına küfür gitmese ya . İhtiyacı olan kaçırmasın artık ne deyim 26 tl gettiiii.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar laptoplardan hangisini önerirsiniz fiyat olarak uygun olsun ögretmen kullanacak herhang özel bir program felan kullanmıorlar powerpoint dıında hangisini önerirsiniz?
  • Millet kullanacagı degil satabilecegi kupon arıyor..

• celikhalit8 C kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum. Tüm Giyim ürünlerinde 100 üzerine 33 indirim, resmen yaz sıcağıdır!
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Giyim indirimleri zaten kolay bulunuyor trendyol morhipo modagram gibi siteler ucuza urun satiyor + birde 100/40 gibi 50/20 gibi cekler piyasada dolu

• Artik cop diye bakmiyalim. Adsmlarin artik kapasitesi bu kabullenelim. Bundan sonrada hemen hemen ayni olucak.

• beyler ürünleri gör diyor ya, o ürünleri mi alabiliyoruz. o ürününün bulunduğu kategorideki, ama o ürünleri gör sayfasında olmayan başka bir üründe çekimizi kullanamıyormuyuz. illa onların seçtikleri üründe mi çeki kullanıcaz. acil bir cevap lütfen ??
  • 100 de 30 gayet iyi rakam
    Tikla kazan konularini acan kisi olarak belese cek alip fais fiyatlara satanlara diyecek sozum yok zaten.

( al kullan diye verdigimiz cekleri bile satanlari gorduk)

Bu kampanya gayet sicak

• n11 in bu kampanyasına da artık çöp demeyin lütfen.

laptop alacak yada 1000 TL üstü telefon alacak birisi için iyi bir fırsat.

eski günler gelmez onları unutalım şimdiye bakalım.

zamanında bende 350 TL ye general mobile discovery aldım.

ayakkabı için de şimdi 33 TL indirim çok iyi
  • beyler

öykü yaz aşkıyla karşılaşıyor 33/100
    emel gecenin yıldızı oluyor 22/100
    başak seyahate çıkıyor 44/200

bu 3 etkinliktede giyim kategori ayakkabı çanta parfüm vs kategorileri var. 22/100 seçeeceğime 33/100 seçerim???? veya 44/200
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.