Şimdi Ara

N11 Bugüne Özel Doğum Günü Kuponları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
4
Favori
6.940
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • protein tozu aldım 22 lira indirim yaptı sağolsunlar bazen güzel oluyor kampanyalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: malikfatih

protein tozu aldım 22 lira indirim yaptı sağolsunlar bazen güzel oluyor kampanyalar
    111 anca işimi görürdü. ebrarın kendi sayfasındaki ürün sözde indirime rağmen daha ucuz 77 tl indirim tırt
  • Arkadaşlar avantajiz ne veriyor su an ben bilgisayar almayi düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezginingünlüğü

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    http://www.n11.com/adore-vlt-400-ds-1-executive-ultra-ofis-koltugu-P18965383 sunu aldım bende. 44tl ındırımle ucretsız kargo ncazip geldi. 254 tl 6taksıt yaptırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Campolist

http://www.n11.com/adore-vlt-400-ds-1-executive-ultra-ofis-koltugu-P18965383 sunu aldım bende. 44tl ındırımle ucretsız kargo ncazip geldi. 254 tl 6taksıt yaptırdım

Alıntıları Göster
    77 lik kupon yüklü hesabım var, kullanacak olan varsa PM atsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: _CarpeDiem_

77 lik kupon yüklü hesabım var, kullanacak olan varsa PM atsın.

Alıntıları Göster
    Fırsatı bulunca kaçırmadım.
  • Bitti mi kullanım sureleri?

• quote:

Orijinalden alıntı: bkarat

Bitti mi kullanım sureleri?
    yeni çekler saat kaçta dağıtılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHATYAKUP

quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

beyler ürünleri gör diyor ya, o ürünleri mi alabiliyoruz. o ürününün bulunduğu kategorideki, ama o ürünleri gör sayfasında olmayan başka bir üründe çekimizi kullanamıyormuyuz. illa onların seçtikleri üründe mi çeki kullanıcaz. acil bir cevap lütfen ??

Geçerli olan kategorilerden alabilir.

Alıntıları Göster
    1000tlye55 çekim vardı. sipariş vermiştim fakat burada 77 görünce siparişi iptal ettim. 77lik çeke ulaşamadım. müşteri hizmetlerini aradım bu konuda bana 77lik çek yok diyorlar 55lik çekler de tükendi kullanamazsınız dediler. donanımhaberin sitesinde yazıyorlar dedim öyle bir şey yok dedi. mümkünse birisi ss atabilir mi 77lik çekin görüntüsünü gözlerine sokmak istiyorum.ayaküstü yalancı olduk. gece gece sinirlendirdiler beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: teshub

1000tlye55 çekim vardı. sipariş vermiştim fakat burada 77 görünce siparişi iptal ettim. 77lik çeke ulaşamadım. müşteri hizmetlerini aradım bu konuda bana 77lik çek yok diyorlar 55lik çekler de tükendi kullanamazsınız dediler. donanımhaberin sitesinde yazıyorlar dedim öyle bir şey yok dedi. mümkünse birisi ss atabilir mi 77lik çekin görüntüsünü gözlerine sokmak istiyorum.ayaküstü yalancı olduk. gece gece sinirlendirdiler beni.

Bu gece itibariyle süresi doldu

N11 Bugüne Özel Doğum Günü Kuponları

• quote:

Orijinalden alıntı: Dyshi4

quote:

Bu gece itibariyle süresi doldu

N11 Bugüne Özel Doğum Günü Kuponları

Alıntıları Göster
    teşekkürler sırf yalancı konumuna düştüğüm için tartışacağım ya

• quote:

Alıntıları Göster
    fırsat bitti ama benim için bir cazibesi yoktu :)

tamam 100 tl. lik kupon vermesinler ben ona da razıyım ama onların seçtikleri ürünler benim işime yaramadıktan sonra neyleyim kuponu :)

30-40 tl.lik bütün kategorilerde geçerli ve 100 tl. alt limitli kupon olsa bana yeterdi

neyse artık bir sonra ki maçlara bakacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

tamam 100 tl. lik kupon vermesinler ben ona da razıyım ama onların seçtikleri ürünler benim işime yaramadıktan sonra neyleyim kuponu :)

30-40 tl.lik bütün kategorilerde geçerli ve 100 tl. alt limitli kupon olsa bana yeterdi

Alıntıları Göster
    az önce tekrar çağrı merkezleriyle konuştum. bu kez de çağrı merkezinde konuştuğum kişi 11 tl de verebilirdi. sürekli değişiyor diyor zaten bitti kuponlar dedi. kampanyanızda 1000tl üstüne bana 55 geldi millete 77 gelmiş kategori kategori sabit değil mi dedim. hayır yanıtını aldım.
    emel bilmemne kampanyasından da 77 lik kupon çıkabilirdi. ahmet kendi işini kuruyorda 11 tllik kupon da çıkabilirdi diyor.
    1000tl üstüne 11 tl kupon çıkma ihtimali ile tiksindirdiler şu anda kendilerinden.
    hani olurda n11den birisi okur sonra yok öyle bir şey falan der. bu konuşmam 12.04.2014 saat 12:32de gerçekleşti çağrı merkezlerinden dinlerler belki.

• quote:

Siz durumu yanlış anlamışsınız sanırım. Ürün seömiyorlar, bir başlıkta belli kategoriler var ve o kategorilerdeki tüm ürünlerde geçerli kuponlar.

Mesela "Büşra evini renklendiriyor" kategorisinde kuponlar, "Mobilya, Aydınlatma, Dekorasyon, Ev Tekstili, Mutfak, Banyo, Ev Gereçleri, Yapı Market" kategorisindeki tüm ürünlerde kullanılabiliyor.

E bir dolu kategori var ve hemen her ürün için kupon kullanılabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: thedeparted

quote:

Siz durumu yanlış anlamışsınız sanırım. Ürün seömiyorlar, bir başlıkta belli kategoriler var ve o kategorilerdeki tüm ürünlerde geçerli kuponlar.

Mesela "Büşra evini renklendiriyor" kategorisinde kuponlar, "Mobilya, Aydınlatma, Dekorasyon, Ev Tekstili, Mutfak, Banyo, Ev Gereçleri, Yapı Market" kategorisindeki tüm ürünlerde kullanılabiliyor.

yapma ya ben sadece kendi gösterdiklerini alabiliyoruz zannettim (diğer ürünlerede bakabilirsinize dahi baktım)

ben avize bakıyorum ama onların gösterdiği kategoride varmıydı tam bilemedim ,gerçi işim olduğu için saat 00:00 a yaklaşmıştı ve fazla inceleyemeden zaman doldu :)

100 tl. ye 30 tl.lik kupon verse bana yetecek (avize kategorisinde kullanabileceğim)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thedeparted

quote:

yapma ya ben sadece kendi gösterdiklerini alabiliyoruz zannettim (diğer ürünlerede bakabilirsinize dahi baktım)

ben avize bakıyorum ama onların gösterdiği kategoride varmıydı tam bilemedim ,gerçi işim olduğu için saat 00:00 a yaklaşmıştı ve fazla inceleyemeden zaman doldu :)

100 tl. ye 30 tl.lik kupon verse bana yetecek (avize kategorisinde kullanabileceğim)

Alıntıları Göster
    Beyler yeni kuponlar kaçta aktif olur.Gözlük alacağım.Kuponu olan varsa verebilir mi 200/44 gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: rcpdrnc

bilgisayarda geçerli olan 77 lik kuponlar tükenmiş

millet bitirdi onları , çekleri satmak için forumda çoğu kişi pusu halinde, ayıp ediyorlar
    ortaya atılan bir şeyi kapışmak misali "ben kaptım ha ha" " istiyorsan sana satayım ha ha"
    doğru değil bu çekçilerin yaptığı, hani bizim piyasada bulamayacağımız türden, kişiye tanımlı çek kupon satışları tamamda
    herkesin alabileceği ama ortaya atıldığı için kapılamayan çekleri......kapanlardan para ile almak, acı ve olmaması gereken bir durum

ve 111 tl chipparalar sadece n11 de kullanılabilir...bilginize
    tutup migrosa gittiniz alışveriş yaptınız puana güvenip "puandan çek kızım" dediniz, kullanamazsınız orda sadece n11 de
    o yüzden soğudum bu kampanyadan, n11 in müdavimleri varsa onlar için değişen bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 12 Nisan 2014; 21:22:29 >

• Mezarcı grubundan sonra bi de tırtçı vırtçı çöpcü grubu çıktı ortaya kim ne derse desin bu kampanya 77 lik çek alana kötü olamaz netteki en iyi fiyat oluyor her halükarda 55 lik çek kullanmama rağmen iyiydi. Al satçılar beğenmesin zaten ihtiyacı olan faydalansın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: artemisbd

Mezarcı grubundan sonra bi de tırtçı vırtçı çöpcü grubu çıktı ortaya kim ne derse desin bu kampanya 77 lik çek alana kötü olamaz netteki en iyi fiyat oluyor her halükarda 55 lik çek kullanmama rağmen iyiydi. Al satçılar beğenmesin zaten ihtiyacı olan faydalansın
    Arkadaşlar bunlar kupon mu tam olarka indirim mi?

Kupon yüklü bir hesapta bunları da ekstradan kullanabilir miyim?

Mesela hesabıma tanımlı 20 tl kupon var. Bir de 33 tl doğum günü kampanyası ile alıyorum. İkisini de kullanabilir miyim?

Acil cevap lazım bugün sonmuş elektrik süpürgesi almam lazım :)

• #berk # kullanıcısına yanıt
    KARDEŞ bende heveslendim 1000 tl lik laptop alacaktım hesapta 30 tl vardı ahmet işini kuruyor 33 kupon aynı anda kullanılmıyor ya onu seç ya onu seç diyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.