Şimdi Ara

N11 Bugüne Özel Doğum Günü Kuponları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
4
Favori
6.905
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 77 lik hesap bana da lazım led tv için.
  • 77 tl çek var elimde isteyene verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sguler16 -- 11 Nisan 2014; 19:19:23 >
  • 2 tane dis fircasini 70 liraya alacaktim dun. isim cikinca yarin alirim dedim biraktim . Az once 100e 33 indirimi aldim 2 dis fircasi 2 tane 2 li yedek toplam 75 liraya geldi. Ustune bonusun ikinci 75 alisverisini yaptigim icin 20 lira bonus kazandim. Tirt diyenler olacak tabi aldirmayin onlara siz , ihtiyaciniz olan urunleri bilin yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daisuke

2 tane dis fircasini 70 liraya alacaktim dun. isim cikinca yarin alirim dedim biraktim . Az once 100e 33 indirimi aldim 2 dis fircasi 2 tane 2 li yedek toplam 75 liraya geldi. Ustune bonusun ikinci 75 alisverisini yaptigim icin 20 lira bonus kazandim. Tirt diyenler olacak tabi aldirmayin onlara siz , ihtiyaciniz olan urunleri bilin yeter

"Az önce 100e 33 indirimi aldım" demişsin ama ben o çeki 3 saattir kovalıyorum, sen nasıl aldın az önce
  • 1000'e 77 elektronik kuponu olup kullanmayacak arkadaştan pm bekliyorum.
  • Az once dedim ama ben mesaji yazana kadar yarim saat olmustur. Maile gelen linke tikladim Oyku yaz aski olanini sectim urunlere bakip. Tamamladim alisverisimi

• spor kategorisinde yok mu

• 100/33 çek lazım arkadaslar parfümde geçerli olan acil bekliyorum cvp
  • 77 lik hesabı olupta kullanmayak varsa talibim arkadaşlar
  • Ayakkabı alacağım 100/33 çek tüm ayakkabılarda geçerli mi? Geçerli ise kullanmayacak varsa verebilir mi?
  • 100/33 ve 1000/77 çek arayanlar PM atabilir. 100/33 %20 parfüm indirimi ile birleşiyor.

• 1000/77 var kişisel hesabımda. ihtiyacı olan pm atabilir.
    Edit. Verildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htepeli -- 11 Nisan 2014; 21:54:35 >
  • n11 i savunanlara tek cevabım
    GİDİN BURDAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: dortluk

Çöpçü gardesler 100/33 giyim ayakkabı çeki verebilirler mi bana

Böyle bi isteksen sonra sana kimse çek falan vermez.

• quote:

Orijinalden alıntı: erenun

100/33 ve 1000/77 çek arayanlar PM atabilir. 100/33 %20 parfüm indirimi ile birleşiyor.

%20 parfüm indirimi falan yok ki hocam
  • erenun E kullanıcısına yanıt
    Hiç satmayan çöpleri toplamışlar

• Ben böyle saçmalık görmedim 3 gündür bir para puan kullanamıyoruz sitede arıyosun dünyadan haberleri yok bizde sorun yok diyorlar kartta ki para puanı kullanabilen varsa paylaşsın ne olur nasıl yapabildiğini
  • Beyler evrak çantası alıcam bende. Giyim kategorisinde geçerli 100/33 kupon kullanmayacak olan varsa p.m. atabilirmi? Şİmdiden teşekkürler..
  • Bir adet karşılıksız 1000 e 77 verebilirim. Telefon alacaktım vazgeçtim. Kargonuz gelince hesabı iade edin yeter.

Yagmursuz nickli arkadasa bir adet verildi.

bir adet daha var...son 30 dk
    ultrAslan-BH nickli arkadaşa verildi ve bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dyshi4 -- 11 Nisan 2014; 23:55:57 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.