Şimdi Ara

N11 Bugüne Özel Doğum Günü Kuponları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
4
Favori
6.905
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Çek-takas bölümünde mezarcılar 200 TL lik alışvereşe 100TL indirim yüklü hesaplar satıyorlar , ve adamların elinde ya yüklü bir miktarda var ve ya milletin parayı alıp kaçacaklar...

şayet ilk olasılık ise , bu adamlar bu çekleri nerden buluyor ?

Birde anlamsız fiyatlara satıyorlar

100 tl lik indirim 65 TL gibi....

ne yapayım ben 200TL ye 35 tl indirimi , girdiğim riske dahi deymez... ama merak ettim , bu adamlar nereyi soyup bu çekleri almışlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bolkepçe

Beyler bir sorum olacak

Çek-takas bölümünde mezarcılar 200 TL lik alışvereşe 100TL indirim yüklü hesaplar satıyorlar , ve adamların elinde ya yüklü bir miktarda var ve ya milletin parayı alıp kaçacaklar...

ne yapayım ben 200TL ye 35 tl indirimi , girdiğim riske dahi deymez... ama merak ettim , bu adamlar nereyi soyup bu çekleri almışlar ?

Abi uslubun cok agir olmus , ordan para kazananlarada saygi duy ve arkadas davetlerinden geliyor her kisi 2 tl aklinda bulunsun usenmeden yaparsab sende alirsin okadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aadolff

quote:

Orijinalden alıntı: Bolkepçe

Beyler bir sorum olacak

Abi uslubun cok agir olmus , ordan para kazananlarada saygi duy ve arkadas davetlerinden geliyor her kisi 2 tl aklinda bulunsun usenmeden yaparsab sende alirsin okadar

saygı mı duyayım ? niye ki ?

saygı duyulcak sey mi kalmadı !

2TL kişi başı 100 TL için 50 adam çagıracağım , yahu bu adamlar bilmem kaç liralık adetli çek satıyor ! senin anlıyacağın bu adamlar sahte üyelikle çek yapıyorlar o zaman ve ben sahte üyelik yaptıklarından saygı mı duyacağım... yaa hele git be kardeşim...

yerdeki taşa , karıncaya , böceğe pörçüye , hayvan atığına saygı duyarım bu işlere duymam...

böyle alavere dalavere istesek alasını yaparız...

bu işin makrosu ve otomazisasyonu var , bağlarım 1.000.000 milyonluk veritabanını MSsql ile browser otomasizyonlarını, gerekirse captcha bile gelse hallederiz.

millete buradan yol göstericek değiliz...

yeterki niyetin kötü olsun, o adamların yaptığının 1000 katı çek oluştururuz, ama allah düşürmesin...

3 kuruş için böyle dandik işlerle uğraşılmaz...

• Bolkepçe B kullanıcısına yanıt
    baba, büyüksün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.