|
Bildirim
Ne güzel, tüm şirketler yabancılara satılıyor, özellikle de Araplara.
|
Bir zamanlar sürekli kullandığım bir platformdu. Özellikle kupon olayında saçmalamaları sebebiyle uzunca bir süredir alışverişi kestim. |
Bizde efendiler bitmez. Yemeksepeti, Getir, Trendyol, Hepsiburada, Gittigidiyor (gitti gelmiyor artık) ne kadar online alışveriş sitesi varsa yabancılarda. TurkTelekom da Araplarındı bir ara, hatta borç takıp gittiler diye hatırlıyorum.
Diğer taraftan efendilere ülkeyi fiziksel olarak bölerek, kanal İstanbul falan da yapıyorduk, ne durumda şimdi bilmiyorum. |
Ülkenin firmalarını satarak yatırım mı çekiyosun çen :D
|
türk telekom için de öyle diyorlardı |
ülkeye yatırım çekiyorlar işte, dışarıdan para geliyor.
|
Keyiflerine göre paylaş kazan puanlarının üzerine yattılar, dediğimiz neyse odur deyip konuyu kapatıyorlardı. Daha da rezil olursunuz...
|
gelişine çakmışsın trole :D
|
Bir zamanlar müşteri hizmetleri olsun sorun çözme olsun açık ara en iyi satış sitesiydi ama sonradan bozdular şimdi araplara gittiğine göre geçmiş olsun. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 9 Nisan 2025; 10:45:43 > |
|
Yerli olmasından yanaydım hayırlısı olsun. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Satın alan ettiği kârı ne yapıyor? Marmaris'te mi harcıyor? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir zamanlar sürekli kullandığım bir platformdu. Özellikle kupon olayında saçmalamaları sebebiyle uzunca bir süredir alışverişi kestim. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bir zamanlar müşteri hizmetleri olsun sorun çözme olsun açık ara en iyi satış sitesiydi ama sonradan bozdular şimdi araplara gittiğine göre geçmiş olsun. |