Şimdi Ara

n11.com BAE'li DMSF Holding'e satılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
5.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n11.com BAE'li DMSF Holding'e satılıyor
    Online e-ticaret pazaryeri n11.com bir kez daha el değiştiriyor. n11'in tamamı Birleşik Arap Emirlikleri merkezli DMSF Holding’e devrolacak. n11’in DMSF Holding Limited tarafından devralınması işlemi için Rekabet Kuruluna başvuru gönderildi.

n11 üç yılda üç kez el değiştirdi

2013 yılında Doğuş Grubu ve Güney Koreli Sk Group tarafından hizmete sunulan n11, 2023 yılında Getir tarafından satın alınmıştı. Getir’in kendi içinde bölünmeye gitmesiyle birlikte n11’in tamamı Getir’in kurucularından Serkan Borançılı’ya ait Borancılı Teknoloji’ye devredildi.

n11 şimdi de Borancılı Teknoloji’den Dabi merkezli yatırım şirketi DMSF Holding’e devroluyor. Böylelikle n11 son 3 yılda 3 kez el değiştirmiş olacak. n11 paylarının yüzde 100’ünün devri için Rekabet Kurulu’nun onayı bekleniyor.

Ayrıca Bkz.Amazon’un yapay zekası artık uzun videolar üretebiliyor

Yerli e-ticaret siteleri birer birer yabancı şirketlere satılıyor. Trendyol, Çinli e-ticaret debi Alibaba tarafından 1 milyar 78 milyon dolar karşılında satın alındı. Hepsiburada hisselerinin yüzde 65,41’ini 1,13 milyar dolara Kazakistan merkezli Kask.kz’ye satıldı.

Kaynak:https://www.rekabet.gov.tr/tr/BildirilenBirlesmeDevralma/Detay/35860291-7d14-f011-93e4-0050568585c9

• Bizde efendiler bitmez. Yemeksepeti, Getir, Trendyol, Hepsiburada, Gittigidiyor (gitti gelmiyor artık) ne kadar online alışveriş sitesi varsa yabancılarda. TurkTelekom da Araplarındı bir ara, hatta borç takıp gittiler diye hatırlıyorum.

Diğer taraftan efendilere ülkeyi fiziksel olarak bölerek, kanal İstanbul falan da yapıyorduk, ne durumda şimdi bilmiyorum.
  • Ne güzel, tüm şirketler yabancılara satılıyor, özellikle de Araplara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 9 Nisan 2025; 10:45:43 >
  • ülkeye yatırım çekiyorlar işte, dışarıdan para geliyor.

• Yerli olmasından yanaydım hayırlısı olsun.

• Geriye kaldı beymen, boykotla ismini hatırladığım ideefixe ve PTTavm mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yerli şirketlerin en azından büyük çoğunluğunun yerli kalması ülke için daha hayırlı olduğunu düşünüyorum.

• n11 de satış haberleri artık rutüne döndü, dakka başı el değiştiriyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A101.com.tr 10.10 Kampanyası
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ortalık oldu

• Beter olsunlar inşallah.

• Satın alan ettiği kârı ne yapıyor?

Marmaris'te mi harcıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir zamanlar sürekli kullandığım bir platformdu. Özellikle kupon olayında saçmalamaları sebebiyle uzunca bir süredir alışverişi kestim.

• Okadar abartılı fiyatları var ki okadar olur yani 1 e 1000 katan bi platform

• Uzun yıllardır ilk iki sıradaydı alışverişte. Sonra kupon vs getir alınca içine ettiler. Şimdi tüm rezil durumda, milletin puanlarına çöktüler şark kurnazlığı ile. Çöp bile almıyorum artık.

• Verisini alan satıyor:)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Keyiflerine göre paylaş kazan puanlarının üzerine yattılar, dediğimiz neyse odur deyip konuyu kapatıyorlardı. Daha da rezil olursunuz...

• Her şeyi Araplara satıyorlar

• Zaten ülke komple satılmış a*aplara özellikle kanal istanbul güzergahındaki arsalar pek şaşırmadım ülke batık durumda iflas oldu neyse artık n11'i telefondan silme zamanı gelmiştir a*aplara para kazandırmam.

• Bir süredir ödemelerimizi geciktiriyor bu sebeple mi acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir zamanlar müşteri hizmetleri olsun sorun çözme olsun açık ara en iyi satış sitesiydi ama sonradan bozdular şimdi araplara gittiğine göre geçmiş olsun.

• PartitiOn P kullanıcısına yanıt
    Bunu bir satıcıdan daha duydum hatta sipariş ettiğim kurutma makinesi depodan çıkmış tam teslim edileceği sırada satıcı arayıp malı teslim etmeyin demiş. Sebebini satıcıya sorduğumda satıyoruz ama ödeme gelmiyor dedi. Bunu n11'de bildirdim tabi oda çok s.... di ya

Aslında bana kalırsa ben aracıdan değil direkt satıcının kendi sitesinden almak istiyorum ama kendi sitesi garip bir şekilde hep pahalı oluyor.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.