Şimdi Ara

n11.com’da 10 TL Hediye! Paycell (Temmuz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
4
Favori
2.060
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://paycell.com.tr/kampanyalar/n11-comda-10-tl-hediye/

Başlangıç ve Bitiş Tarihleri
    01-07-2020 - 31-07-2020

Kampanyadan Turkcell bireysel hazır kart veya faturalı ses hattı sahibi aboneler yararlanabilir.
    KATIL N11 yazılıp 2255’e gönderildikten sonra n11.com’da Turkcell Faturama Yansıt seçeneği ile tek seferde yapılacak 25 TL ve üzeri harcamaya bir sonraki alışverişte geçerli 10 TL hediye edilecektir.

n11.com sitesinden alışveriş yapılıyorsa “Ödeme Seçenekleri” adımından Telefon Faturası ile Ödeme seçilerek veya “Cüzdan” dan Paycell seçilerek işlem yapılabilir.

n11.com uygulamasından ise “Ödeme Yap” adımından Paycell ile öde seçilerek işlem yapılabilir.
    Ödülü kazanmak için hediye para hariç 25 TL ve üzeri harcama yapılması gerekmektedir.
    Harcama sonrası kazanılan hediye para anında harcama yapılan hatta yüklenecektir.

Yüklenecek hediye para bir sonraki n11.com alışverişinde ödeme yöntemi mobil ödeme seçilerek kullanılabilir.
    Hediye para, bir sonraki alışverişte satın alınan ürünün tutarından düşülecek ve eğer varsa kalan tutar Turkcell faturasına yansıtılacak ya da TL bakiyesinden düşecektir. Satın alınan ürün tutarı, hediye para tutarından düşükse herhangi bir tutar yansımayacaktır.

Hediye para Paycell uygulaması Hediye Dünyam – Kuponlarım bölümünden görüntülenebilir.
    Ödülün geçerlilik süresi 1 haftadır. 1 hafta içinde kullanılmayan ödül geri alınacaktır.
    Bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kere yararlanabilir.
    Kazanılan ödülün nakit karşılığı talep edilemez.

Turkcell Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. kampanyayı durdurma ve değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 1 Temmuz 2020; 20:15:45 >

• Takipte kalalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ay 7 lira kesiyor eskisi gibi 40tl verse açarım anca bir daha 10tl diye asla açmam faturama öde kısmını.
  • Bu sorunu geçenki kampanyada yanıtlamıştık,işlemi tamamladıktan sonra mobil ödemeye kapatın hepsi bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ayda bir 7 TL aylık değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öyle yaptım zaten yine kesti.Yalan niye söyliyim 2 ay üst üste 7tl kesti.
  • grandprix kullanıcısına yanıt
    Yalanım yok buyrun. n11.com’da 10 TL Hediye! Paycell (Temmuz)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam sizden fazla almışlar bir sıkıntı var..normalde 3 ayda 1 defa 6.99 alınır...4 faturalı hattım var hepsinde aynı.Sizden nasıl her ay almışlar çok ilginç,hakkınızı arayın

kendi sitesinde bile yazıyor.

Turkcell Mobil Ödeme 3 aylık üyelik ücreti standart kullanım için 4,99 TL; Premium kullanım için ise 6,99 TL'dir. Premium servislerin kullanımı durumunda üyeliğiniz otomatik olarak Premium olarak güncellenecek ve daha önce standart üyelik tipi için üyelik ücreti alındı ise ilgili periyot için yalnız 2 TL’lik fark ücreti alınacaktır.. Turkcell faturanıza yansıyan alışveriş tutarınız üzerinden ayrıca ÖİV alınmayacaktır.

• senseman62 kullanıcısına yanıt
    Yazıyorum o halde hocam teşekkürler.
  • Aradığınızda iade ediyorum diyorlar ve iade ediyorlar. 2 kere kesildiği bile oldu.

• acaba kapatip acinca 3 aydan bagimsiz olarak mi 7 lira 7 lira cekiyorlar
  • papara kartları paycel 10 tl sayesinde n11den bedafa almıştım

hiç gerek kalmadı paycel kullanmaya ne kadar takla atarsa atsın

paysele de aysele de güvenmiyorum
  • Sende sistemsel sorun oluşmuş,MOBILODEMEKAPAMA yazıp 5522’ye gönder,TV+ kullanıyorsan oradan yanlışlıkla tekrar açmış da olabilirsin girişte üstte söylüyor her seferinde eğer mobil ödeme kapalıysa.

• hocam bende de aynı şekilde oldu aradım turkcelli tamam dediler faturaya geri iade yaptılar 6.99tl
  • İnternet sitesinden tüketici şikayetleri kısmından prepaid ödeme sorunları seçeneğini seçerek derdini anlat. İade edilir o tutar.

• PAYCELL TAM BIR BATAKLIK.10 YILLIK DH DEYIM BOYLE ALDATICI FIRMA GORKEDIM.SUREKLI SUPRIZLERLE MUSTERIYI KANDIRIYOR

• Paragöz paysel
    anam dinim para diyor

payselden ŞOK hediyyeaaaah!

sürekli telefona her dakika 50 yükle 10 al 5 tl de karta ödeme şoka gir kasiyerle cebelleş cart curt diyip kandırmaya çalışıyor
    valla aysel verse almam

ey paysel

millet sana güvenmiyor işte anla artık bunu: bir papara olamadın, olamayacaksın
  • 10 lira ver 7 lira al bune ya

• Bu paycell garip firma.. Neden yatırdığını bilmiyorum ama bugün bir hesaba 20tl diğerine 10 tl CRM cashback diye yatırmış. Ulan bu firmayi çözemedim ben haa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.