Şimdi Ara

N11.com'da 11 Kasım'da %70'e Varan İndirimler. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
21
Favori
47.805
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes beklediği ürünün capsini alip buraya koysun. yarin bu saatlerde göreceğiz akla karayı

N11.com'da 11 Kasım'da %70'e Varan İndirimler.
  • Arkadaşlar Nihattr (kendisine ayrıca çok teşekkürler bu arada tüm hizmetleri & paylaşımları için) adlı arkadaşın paylaştıkları,

n11'in dikkat çekeceğini düşündüğü ürün grubu ve bunların hepsinde iyi indirim beklemeyin

+her üründe %70 %1 (ürünlere ve fiyatlarına göre) indirim mutlaka gelecek ve hali hazırda sanki 500 liraymış gibi gösterilen,
    saçmasapan ürünler 100 tlye satılıp ahanda %70 indirim yaptık denilecek (oran %70 olmadı ama neyse )

yani sözün kısası dikkatinizi çeken ürünleri izlemeye alın,
    saat 00:00 ' da ise bu ürünlere bakın
    olur da istediğiniz fiyatlar olmazsa öğlen 12:00' bekleyin.

Şu güne kadar n11 fiyat kampanya olarak kimseyi üzmedi üzeceğinide sanmıyorum,

Nexus 4'ü 304 k serisini almamanızı öneririm şu an listede olan 304 k seri satan satıcıdır.

Katlanan kupon kampanyasında ilk mesajlarda çok fazla çöp vb. yazıldı ama 400 liralık alışveriş yapıp gelen çekleri satanlar
    maximum 25.......200 TL ' ye o 400 liralık alışverişi getirmiş oldular kampanyalar ve kupon satışları ile. yani %50-%52 arası bir indirim söz konusu oldu.

Bekliyoruz pek çok ürün için bende pusudayım ama ciddi bir indirim olmazsa daha önceden diğer pek çok konuda da yazdığım gibi,

2 -5 kasım arası indirim oldu,
    8-10 kasım arası da iyiydi
    11 kasım özel gündü

şimdi ayın 15-16 sındada haftasonuna girerken tekrar 2 günlük indirim veya 10-15-30 günlük kupon kampanyası mutlaka gelecektir.
    ( Evet -ecek -acak ile konuşuyorum birileri gelip laf ediyor -ecek -acakla konuşma diye ama kendileri başkalarından 1 gün evvel 70 tl fazla fiyata gmd alırken ben ertesi gün bir gün daha sabredip 70 TL' yi cebimde tutuyorum)

Ama , mutlaka ürünleri izlemeye alın. akşam pazarında gmd'nin sadece 3 tl indirim yapıldığınıda görmüştük unutmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 10 Kasım 2013; 18:19:24 >

• mustafaagungor kullanıcısına yanıt
    Büyük Bekleyiş Başladııı

• 500 e 100 indirim bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: meter90

Arkadaşlar Nihattr (kendisine ayrıca çok teşekkürler bu arada tüm hizmetleri & paylaşımları için) adlı arkadaşın paylaştıkları,

n11'in dikkat çekeceğini düşündüğü ürün grubu ve bunların hepsinde iyi indirim beklemeyin

+her üründe %70 %1 (ürünlere ve fiyatlarına göre) indirim mutlaka gelecek ve hali hazırda sanki 500 liraymış gibi gösterilen,
    saçmasapan ürünler 100 tlye satılıp ahanda %70 indirim yaptık denilecek (oran %70 olmadı ama neyse )

Nexus 4'ü 304 k serisini almamanızı öneririm şu an listede olan 304 k seri satan satıcıdır.

Katlanan kupon kampanyasında ilk mesajlarda çok fazla çöp vb. yazıldı ama 400 liralık alışveriş yapıp gelen çekleri satanlar maximum 100 TL ' ye o 400 liralık alışverişi getirmiş oldular kampanyalar ve kupon satışları ile.

Bekliyoruz pek çok ürün için bende pusudayım ama ciddi bir indirim olmazsa daha önceden diğer pek çok konuda da yazdığım gibi,

11 kasım özel gündü

şimdi ayın 15-16 sındada haftasonuna girerken tekrar 2 günlük indirim veya 10-15-30 günlük kupon kampanyası mutlaka gelecektir.
    ( Evet -ecek -acak ile konuşuyorum birileri gelip laf ediyor -ecek -acakla konuşma diye ama kendileri başkalarından 1 gün evvel 70 tl fazla fiyata gmd alırken ben ertesi gün bir gün daha sabredip 70 TL' yi cebimde tutuyorum)

Ama , mutlaka ürünleri izlemeye alın. akşam pazarında gmd'nin sadece 3 tl indirim yapıldığınıda görmüştük unutmayalım.

Katlayın kuponda kim 400 tllik alışverişi 100 tlye getirmiş? Ne karlı işmiş o. Bende tam 5 hesap vardı 550 tl olan. 2'sini 7 Ekim'den önce 3'ünü 7-8 Ekim'de sattım. Toplam 1000 tllik Çek sattım. Ama en az 2500 tllik alışveriş oldu hesaplarımdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pvp_headshot

500 e 100 indirim bekliyorum

Sepet indirimi olursa yıkarlar orayı

• Keşke sepet indirimi olsa. 500-600 tlye 111 tl gibi

• Harddisklerde indirim olur mu ya acaba ?

• bu kampanya tam bir fiyasko olacak. %111 çek verirlerse işler değişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

Orijinalden alıntı: meter90

Arkadaşlar Nihattr (kendisine ayrıca çok teşekkürler bu arada tüm hizmetleri & paylaşımları için) adlı arkadaşın paylaştıkları,

Katlanan kupon kampanyasında ilk mesajlarda çok fazla çöp vb. yazıldı ama 400 liralık alışveriş yapıp gelen çekleri satanlar maximum 100 TL ' ye o 400 liralık alışverişi getirmiş oldular kampanyalar ve kupon satışları ile.

11 kasım özel gündü

Katlayın kuponda kim 400 tllik alışverişi 100 tlye getirmiş? Ne karlı işmiş o. Bende tam 5 hesap vardı 550 tl olan. 2'sini 7 Ekim'den önce 3'ünü 7-8 Ekim'de sattım. Toplam 1000 tllik Çek sattım. Ama en az 2500 tllik alışveriş oldu hesaplarımdan.

400 liralık alışveriş yaptım. 550 liralık kodu 300 liraya sattım hocam

• Ben pek uğraşmadım. Kampanyanın ilk 3 günü hepsini bitirdim. Köye gidecektim çünkü. Köyde net yok, tel çekmiyor. Onların 3'üne 50 tl (altlimit 200 tl) daha yüklendi. 2'sine 100 tl (altlimit 1000 tl) daha yüklendi. Sonuç olarak çok karlı oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveheartgs43 -- 10 Kasım 2013; 13:59:31 >
  •  N11.com'da 11 Kasım'da %70'e Varan İndirimler.

Samsung UE-40F6470 Led TvSamsungTürkiyeGarantiliKutuİçeriğinde2adet3DGözlük Hediye 1695 tl şu an %35 İndirimde.Ben de her 100 tl lik alışverişe 100 tl çek mesela bu tuc alırsam 16X100 tl lik çek bekliyorum ilk kampanyası geçen sene öyle idi.

Samsung 3D Slim Led 40Es6340 1670 tl beklemedeyım

2 padişah halı var ana sayfada onları da bekliyorum notlarım arasına yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kevok u Jir

quote:

Orijinalden alıntı: pvp_headshot

500 e 100 indirim bekliyorum

Sepet indirimi olursa yıkarlar orayı

bende bunu bekliyorum :D Hadi bakalım n11 yap bizw bişeyler :D

• Belli ürünlerde indirim yerine çek verse daha iyi olur. Alacak bir şey bulamıyorum (ihtiyacım olmayan şey almıyorum) bari bebek bezi ve oyuncak stoklayayım..

Olmadı 200e 50 tl çeki satıcam

• LG G2 ucuzlasada alsak
  • lg g2 için de beklemeye geçelim :)
  • gece olsa da sövüp yatsam
  • gmd gelir mi gelirse kaça gelir merak içindeyim:)Şuan ki parası için alasım yok ama çok uygun olursa kaçırmam herhalde:)
    Konu daha iki gün önceden açılmış demek ki N11 yeterince isim yaptı burada...Haliyle diğer sitelerin satışları oldukça düşmüştür, onlara da ucuz satan çok satar diyelim örnek alsınlar n11 i:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaagungor

lg g2 için de beklemeye geçelim :)

bende beklemedeyim resim iyi olmuş

• 11.11 kampaynası %70 indirim diye lanse edilmişken neden bazılarından çek beklentisi oluşmuş, birşey mi kaçırdım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.