Şimdi Ara

n11.com'dan GTA 5 aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2 saat önce n11.com'dan gta 5 için sipariş verdim pepsi koduyla berbaber 148 e geldi. Sizce gelen oyun çakma olabilirmi veya kargo kaç günde gelir içindeki online kod alınmış olabilirmi n11.com dan alışveriş yapanlar cevap veririse sevinirim lütfen

• çakma gelmez heralde yok artık, da benim ps3 2. el adam n11.com dan almış eurasia garantiliydi, resmi garanti yani, n11.com son zamanlarda baya patladı , kesin sağlam bi holding vardır arkasında derken baktım en sol en altta "doğuş grubu" yazıyor
  • Bu arada aldıgım magazanın adı Syd bilgisayar Yıldız Magaza damgası almış. Hayatımda ilk defa internetten aldgım için heyecanlıyım birde pat diye kredi akrtından parayı çekince insan korkuyo yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: uygarkoc06

Bu arada aldıgım magazanın adı Syd bilgisayar Yıldız Magaza damgası almış. Hayatımda ilk defa internetten aldgım için heyecanlıyım birde pat diye kredi akrtından parayı çekince insan korkuyo yani

SYD bilgisayar dan bende oyun falan almışlığım var gayet sorunsuz, kurumsal büyük bir firma değildir de iş görür, yeterki eurasia garantili olsun, n11.com dan oyun , syd den ps3 mü aldnız ?
  • Syd sahte oyun satmaz. İsmini lekelemeyi göze alamaz. Ayrıca kargo geldikten sonra onay verirsin,o sekilde satıcının hesabına para aktarılır. Su anda paran n11 havuzunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Bu arada aldıgım magazanın adı Syd bilgisayar Yıldız Magaza damgası almış. Hayatımda ilk defa internetten aldgım için heyecanlıyım birde pat diye kredi akrtından parayı çekince insan korkuyo yani

SYD bilgisayar dan bende oyun falan almışlığım var gayet sorunsuz, kurumsal büyük bir firma değildir de iş görür, yeterki eurasia garantili olsun, n11.com dan oyun , syd den ps3 mü aldnız ?

Hayır Ps3 ü teknosadan aldım sadece gta 5 siparişi verdim syd bilgisayardan sanırım jilatinli sorunsu gelir ama kaç günde gelir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogi1907

Syd sahte oyun satmaz. İsmini lekelemeyi göze alamaz. Ayrıca kargo geldikten sonra onay verirsin,o sekilde satıcının hesabına para aktarılır. Su anda paran n11 havuzunda

İçim rahatladı saol kardeşim son sorum 3-4 güne gelirmi yoksa 10günü flan bulurmu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Hayır Ps3 ü teknosadan aldım sadece gta 5 siparişi verdim syd bilgisayardan sanırım jilatinli sorunsu gelir ama kaç günde gelir ?

Hızlı gönderirler zaten sitelerinde de yazar, fakat şöyle söyleyeyim, orjinal gelir kaçak gelir, TR bandorllü geleceğini sanmam, ben 2 kere aldım Uncharted aldım üzerinde "çek"çe yazılar yazıyordu, oyun türkçe destekliydi gerçi, bide infamous 2 aldım ingilizce çıktı oyun TR dublaj desteği olmasına rağmen. Ama hızlı gelir, dil sorunu da olmayacağına göre sıkıntısız kullanırsınız.

• Syd bilgisyardan bi cok alisversim oldu bi kere bile jelatini acilmis oyun yollmadilar yani oyunlaei sifir ve guvrnilir bir yer.

Bu arada aciklamada Eger stoktan teslim yaziyorsa syd en gec 3 gunde getiriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saolun içimi rahatlatdınız allah razı olsun

• ÇAKMA
  • gayet karlı ordan almak üstelik 50 tl çek de veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urahara0

ÇAKMA

Hahahah güldürdün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.