Şimdi Ara

N11 De maximuma 111 TL Maxipuan Kampanyası (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
8
Favori
32.377
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dursuna

Bu alış-veriş furyası nedir arkadaşlar. Bana bi anlatırmısınız.

Gerçekden sevinirim.

Not: Bu tüketim çılgınlığına fiyatlar yukarı gitmeye başladı, bu da Türkiye'de görülen serbest piyasa ekonomisine özel bir durum.

puan muan bahane alışveriş şahane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gerçekden sevinirim.

Not: Bu tüketim çılgınlığına fiyatlar yukarı gitmeye başladı, bu da Türkiye'de görülen serbest piyasa ekonomisine özel bir durum.

alışveriş çılgınlığıyla ilgisi yok zaten s4 telefon alacam ve banka kampanyasıyla birleştirip daha ucuza almaya çalışıyorum

sokaktaki birçok enayi gibi direk araştırmadan rastgele önüme gelen dükkandan 36 ay taksitle almak yerine araştırıp en ucuzunu nasıl alırım onun hesabını yapıyorum
  • quote:

Gerçekden sevinirim.

Ne alakasi var tuketim artik her yerde boyle hatta bizde az bile fiyatlar dolar yukseldigi icin artiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

quote:

Orijinalden alıntı: domitian

Nasıl kampanya yapıyorlar anlayamadım. Söyledikleri gibi mesaj atıyorum "Kampanyamız bitmiştir. İlginiz için teşekürler" diye cevep geliyor. Sitenin müşteri hizmetlerini arıyorum ama problemi anlatamıyorum. Neyseki kapatıp tekrar arayinca başkası çıkıyor :)
    Bir de yukarda yazan arkadaşların dediği gibi Maksimum sitesindeki kampanya bilgileriyele sitenin kampanya bilgilerinde farklılıklar var. O da ilginç

Aynen, şimdi mesaj attım "Kampanyamız bitmiştir. İlginiz için teşekürler" diye cevap geldi.

kampanya bitti mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: poet3333

quote:

quote:

Nasıl kampanya yapıyorlar anlayamadım. Söyledikleri gibi mesaj atıyorum "Kampanyamız bitmiştir. İlginiz için teşekürler" diye cevep geliyor. Sitenin müşteri hizmetlerini arıyorum ama problemi anlatamıyorum. Neyseki kapatıp tekrar arayinca başkası çıkıyor :)
    Bir de yukarda yazan arkadaşların dediği gibi Maksimum sitesindeki kampanya bilgileriyele sitenin kampanya bilgilerinde farklılıklar var. O da ilginç

Aynen, şimdi mesaj attım "Kampanyamız bitmiştir. İlginiz için teşekürler" diye cevap geldi.

kampanya bitti mi?

Kampanya dün başladı :)

• şimdi biz burdan kazandığımız puanları kullanırken. puan la alacağımız ürünün fiyatı, toplam puanımızdan az mı olmaz zorunda?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: poet3333

quote:

quote:

kampanya bitti mi?

Kampanya dün başladı :)

Kampanya dün başladı fakat "Kampanyamız sona ermiştir" diye mesaj geliyor ne demek şimdi bu?

• Telefon ile aradım, kampanyanın bitmediğini teknik bir sorun yaşadıklarını söylediler.

Bende ipad almayı düşünüyorum şimdilik en avantajlısı burası biraz daha beklesem mi? muamma'dayım.
  • note 2 mi mega mı ? acil
  • Bir arkadaş cevaplarsa sevinirim
    n11 den 1500tl likl ürün alsam kartıma 111tl maxipuan mı yüklenecek
  • yes.

Kampanya koşullarından alıntı: "Bir üye kampanya kapsamında en fazla 111 TL değerinde MaxiPuan kazanabilir."
  • cuneytozbek kullanıcısına yanıt
    Evet aynen öyle.

Kampanya koşullarından alıntı: "Alışverişlerde MaxiPuan kullanılabilmesi için ödenecek tutarın MaxiPuan tutarına eşit veya bu tutarın altında olması gerekmektedir. Örneğin bir üye 100 TL’lik alışveriş yaptıysa ya sadece MaxiPuan’larıyla ya da sadece kredi kartından TL şeklinde ödeyebilir. Bunun için en az 100 TL’lik MaxiPuanı olmalıdır. Ödemenin bir kısmını MaxiPuan bir kısmını kredi kartından ödeyemez."

Özetle bence bu kampanya tırt :)
  • Yüklenen puanları istediğiniz yerde harcayamazsınız çünku o puanlar sadece n11.com'dan alışveriş yaparken görünecektir. n11.com haricinde bir yerde kaç puanım var bir sorgula hele dediğinizde puan falan görünmeyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NETMAR

note 2 mi mega mı ? acil

donanım özelliği arıyorsan note 2,

ekran büyük olsun 1.5 gb ram ve 1.6 ghz çift çekirdekli işlemci yeter diyorsan mega muhtesem :)
  • sanal karta maxipuan gelir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

sanal karta maxipuan gelir mi

Gelir.
  • KAMPANYAMIZ SONA ERMISTIR. ILGINIZE TESEKKUR EDERIZ.

umarım yarın düzelir bir alışverişim olucak

• Merhaba, biz de kardeşim için maximum kampanyasından n11'den nexus4 aldık. Ben almak istemiyordum ama sonunda beni kandırdı:) Dediğiniz gibi bankanın sitesinde hiçbir şekilde puanların n11'de kullanılması gerektiği yazmıyor. Böyle bir şey yok. İstediğimiz yerde kullanabiliriz. Sadece "Kampanya Ziynet, Külçe Altın, Gümüş ve Seyahat, Otel ve Bilet...." gibi ürünlerde kullanılamaz diyor. Sanırım n11'in "Bu kampanya kapsamında kazanılan MaxiPuanlar yalnızca n11.com’da kullanılabilir" yazması hiç hoş olmayan bir şekilde adamlar işgüzarlıklarından ibaret. Şikayet bile edilebilir diye düşünüyorum. Sonuçta hediyeyi site vermiyor site puan olarak verse tamam fakat banka maxipuan olarak veriyor. İstediğimiz yerde kullanabiliriz. N11'in bilinçli bir şekilde böyle bir yanıltma yaparak siteden alışveriş yapmayı arttırmaya çalışması gerçekten hiç hoş değil. Herkese iyi günler..

• n11 diğer bankalara illa kazandığın para puanı n11 kullanacaksın demezken neden acaba iş bankasına böyle bir sınırlama getirdi. biz mi çok aptalız n11 mi çok akıllı ??????
  • sistem hala duzelmemis. kampanyamiz sona ermistir mesaji geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.