Şimdi Ara

N11 De maximuma 111 TL Maxipuan Kampanyası (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
8
Favori
32.377
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: A380

puanların sadece n11 de kullanılması kötü olmuş

Celiski var bu durumda, maximum kartin sitesinde boyle birsey yazmiyor cunku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana kampanya süresi bitmiştir içerikli gelen sms ler nedeniyle iş bankası müşteri hizmetlerine telden arayarak i sorunu izah ettim yazılı başvuru yaptırdım.sms le dahil olamayanlar bu yolu izleyebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: karti

quote:

Orijinalden alıntı: A380

puanların sadece n11 de kullanılması kötü olmuş

Celiski var bu durumda, maximum kartin sitesinde boyle birsey yazmiyor cunku.

Sitede öyle bişey yok, N11 kendisi kafasından şart çıkatıyo işte. Geçenlerde ben de markafoniden 30 lira kazandım orda da sadece markofonide gecerli diyodu, gittim hepsiburada kullandım. Takılmayın. Kampanyadan yararlanmak istiyosanız gönderin mesajı kaydınızı yapın, puan gelince harcayın derim naaacizaaane ;) Aksi bi durumda iş bankası kampanya sayfasındaki ekran görüntüsüyle itiraz edersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: LukeSkywalker

Yüklenen puanları istediğiniz yerde harcayamazsınız çünku o puanlar sadece n11.com'dan alışveriş yaparken görünecektir. n11.com haricinde bir yerde kaç puanım var bir sorgula hele dediğinizde puan falan görünmeyecektir.

tşkler hocam.ama şöyle de bir durum var iş bankası sitesinde ki blgilerle sitedekiler uyuşmuyor.alışveriş yapan biri iş bankasının sitesinde ki çıktı ile hakkını alabilir ama dediğim gibi uğraşılırmı veya uğraşmaya değecek sıcak bir ürün varmı?
    en güzeli tabi sizin dediğiniz yol gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: genckutahyali

50 kuruş gidiyor diye biliyorum. 0532 752 2202'ye mesaj atarsanız ücretsiz oluyor(sms paketiniz varsa).

bu numara iyimiş
  • quote:

İşbank sitesindeki açıklamalarda sadece n11 de kullanılabilir gibi bir madde yok. Dediğiniz gibi siteden alışveriş yaptırmaya çalışıyorlar gibi geldi

İşbankasını arayıp bu çelişkiyi şikayet ettim...konu açtılar geri dönecekler ama bu durum n11 in halt yemesi sanırım...işbankasına bunların yaptığı sahtekarlık dedim eğer bu doğruysa hemen o ifadeyi kaldırmalarını istedim... banka siteyle tuzak kurmuş olamaz o kadar düşmemişlerdir herhalde

• quote:

50 kuruş gidiyor diye biliyorum. 0532 752 2202'ye mesaj atarsanız ücretsiz oluyor(sms paketiniz varsa).

Teşekkürler
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cu_AkdemiR

quote:

Teşekkürler

Ziraatinde varmi boyle numarasi

• quote:

Orijinalden alıntı: kyturan1

quote:

quote:

Teşekkürler

ben freezone 19 luk paket tarıfesindeyim.hattım faturasız.ziraat için mesaj yolladım bakiyem gitmedi.sms paketimden gitti.ama sizde böyle olur mu bilmem

• quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

quote:

Orijinalden alıntı: kyturan1

quote:

quote:

Teşekkürler

ben freezone 19 luk paket tarıfesindeyim.hattım faturasız.ziraat için mesaj yolladım bakiyem gitmedi.sms paketimden gitti.ama sizde böyle olur mu bilmem

aveada TL den düşüyor maalesef hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: fevzid

quote:

İşbank sitesindeki açıklamalarda sadece n11 de kullanılabilir gibi bir madde yok. Dediğiniz gibi siteden alışveriş yaptırmaya çalışıyorlar gibi geldi

İşbankasını arayıp bu çelişkiyi şikayet ettim...konu açtılar geri dönecekler ama bu durum n11 in halt yemesi sanırım...işbankasına bunların yaptığı sahtekarlık dedim eğer bu doğruysa hemen o ifadeyi kaldırmalarını istedim... banka siteyle tuzak kurmuş olamaz o kadar düşmemişlerdir herhalde

Ben bu sorunun cevabını merakla bekliyorum ona göre alışveriş yapacağım.Daha önce ben bu kurala uymamıştım gittim puanları başka bir yerde kullandım sonraki ay baktım ki benim puan eksiye düşmüş bankayı aradım bir sonuç alamadım garanti bankası buroteknikte alışveriş yapmanız lazımdı diye verdiği puanları geri almıştı.

• n11 den ne alınabilir ki 111 liralık maksi puan ile? ona da bi bahane bulurlar bişey alamayız
  • Kampanya kapsamında kazanılacak MaxiPuanlar sadece n11.com`da harcanabilecektir.

http://www.maximum.com.tr/kampanyalar/kampanyasi.asp?id=483

en son madde de yer alıyor ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mculhaci

Kampanya kapsamında kazanılacak MaxiPuanlar sadece n11.com`da harcanabilecektir.

Bana cevap göndermedi banka....Bu madde yoktu yeni eklemişler... Geçmiş olsun n11.com ile tanışma fırsatını kaçırdım

• quote:

quote:

N11.com daki madde kalkmamış ama banka kendi sitesine maddeyi eklemiş İşbankasııııııııııı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mculhaci

Kampanya kapsamında kazanılacak MaxiPuanlar sadece n11.com`da harcanabilecektir.

Bana cevap göndermedi banka....Bu madde yoktu yeni eklemişler... Geçmiş olsun n11.com ile tanışma fırsatını kaçırdım

maximuma yakışmadı ilk başta kampanyada n11 de kullanılacak diye bir dayatma yoktu. saçmalık olmuş.

• http://www.maximum.com.tr/kampanyalar/kampanyasi.asp?id=483 adresinden belirtilen kampanya detaylarına ait son madde*, bu ilanda yer almıyor. Madde aşağıdaki gibidir. Önemli bir detay, kimsenin dikkat ettiğini sanmıyorum. Dikkat ediniz!

*Kampanya kapsamında kazanılacak MaxiPuanlar sadece n11.com`da harcanabilecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARAnCUDA85

http://www.maximum.com.tr/kampanyalar/kampanyasi.asp?id=483 adresinden belirtilen kampanya detaylarına ait son madde*, bu ilanda yer almıyor. Madde aşağıdaki gibidir. Önemli bir detay, kimsenin dikkat ettiğini sanmıyorum. Dikkat ediniz!

*Kampanya kapsamında kazanılacak MaxiPuanlar sadece n11.com`da harcanabilecektir.

Neye dikkat etmemizi istiyorsunuz? O son madde yoktuwww.maximum.com.tr'de sonradan eklediler... O kadar çok şikayet eden oldu ki çelişkiyi

• quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

quote:

Orijinalden alıntı: historical2012

quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

n11 in bir gg olabilmesi için daha 10 yılı var. adamlar keyfine göre mal yolluyor ya da yollamıyor. n11 destek hattı hikaye. zannedersin orada misafirliğe gelmişler. N11 den mal alırken çooook düşünün. kampanyaları vs. tamamen göz boyama. malı yollamıyorlar ki. satın almış gibi oluyorsunuz sadece. tam 4 adet 1000 tl üzeri siparişim gönderilmedi. N11 yönetimine falan güvenmeyin. TIRT SİTE.

+1

İlk birkaç alışverişimde sorun yaşamadım ama 2 haftadır kuponları kullanmak için oluşturduğum siparişlerin hiçbirisi sorunsuz tamamlanmadı.Kimi iptal etti,kimi yanlış ürün gönderdi,hatta makroshop diye bir satıcı var siparişi verdikten 1 saat sonra sisteme kargo numarası girdi ama 7 gün o numarada hiçbir takip sağlanmadı, sorduğum hiçbir soruya dönüş yapmadı,N11 müşteri hizmetlerine bildirdim onlarda ilgilenmedi,neyse satıcı lütfedip bugün kargolamış ve sorduğum sorulara cevap vermiş.Son bir siparişim kargolanmayı bekliyor,kliksa 8. gün lütfedip onay vermiş ama halen kargoya verilme durumu yok o da ulaşırsa ilk iş N11 üyelik iptali butonuna basmak olacak.

Hocam bazı konularda haklısın ama alışveriş yaparken şeffaflar en azından fatura kesilirken firmanın numarasını veriyor.Bi siparişden önce aramanı öneririm.Eger bilinçli olmassan burada sıkıntı yaşarsın fakat biraz bilinçli olursan kuponlarla sanki amazondan yada ebaydan alışveriş yapıo gibi kar elde edersin.
    Örnek :Hergün yaptığım gibi bugun ku verdiğim siparişdede firmanın Zonguldakta olmasından biraz işgillendim aradım kim dir nedir diye.Açan kişi ne var diye açtı şu şu firma sizmisiniz dedim sipariş geçiyorum hea evet mevlut abi bakıo bu işlere oda dışarı sonra arayın dedi kız oldu tesekkürler dedim kapattım iptal ettim siparişi.

bahsettiğin firma şu değil mi?

http://www.n11.com/gelismis-magaza/sendeal

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.