Şimdi Ara

N11 De maximuma 111 TL Maxipuan Kampanyası (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
8
Favori
32.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben general mobile discovery almayı düşünüyorum. fiyatı 599 tl. 11 tl peepsi+5 tl avantajx ile 583 tl ye 58 tl puan.
    Ve ben bu puanı 100 tl lik bir ürün alırken kullanamıyorum öyle mi? (100-58=42)
  • 2 KEZ SMS ATTIM N11 BOŞLUK KARTIN SON 6 HANESİ , AMA KATILIM YA DA HERHANGİ BİR SMS GELMEDİ GERİ. Katılan arkadaşlara gelmiştir diye tahmin ediyorum. 0532 li numaraya gönderiyordum Bonus kart kampanyalarında,bunda da öyle gönderdim,acaba 532 li gönderdigim icin mi yemedi ? Deneyen,yanılan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: armo07

ben general mobile discovery almayı düşünüyorum. fiyatı 599 tl. 11 tl peepsi+5 tl avantajx ile 583 tl ye 58 tl puan.

İsbank internet subesi ile 22 tl de indirim kuponu veriyor ,ama sanırım pepsi yerine onu kullanıyorsun,aynı anda ikisini birden kullanıp 33 tl indirmiyordur diye tahmin ediyorum. Ben biraz önce 22 tl lik kuponu kullanarak aldım.
  • Arkadaşlar bu yüklenecek olan 111 TL puan ile altın alınabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan_mersin

quote:

Orijinalden alıntı: armo07

ben general mobile discovery almayı düşünüyorum. fiyatı 599 tl. 11 tl peepsi+5 tl avantajx ile 583 tl ye 58 tl puan.

İsbank internet subesi ile 22 tl de indirim kuponu veriyor ,ama sanırım pepsi yerine onu kullanıyorsun,aynı anda ikisini birden kullanıp 33 tl indirmiyordur diye tahmin ediyorum. Ben biraz önce 22 tl lik kuponu kullanarak aldım.

İş Bankası'nın 22 TL indirimi ile Pepsi'nin 11 TL indirimi birleşmiyor maalesef. :/
  • kazandığımız puanları n11 de harcama zorunlulugu olmayaydı iyiydi.bi de 15-20 gün icinde ne alacam tam da tatil zamanı.
  • 22 tl kodu başka kredi kartı ile kullanılabiliyor mu? Yoksa sadece maximum da mı geçerli?
  • Bence başka kredi kartı ile de kullanılabilir; bu 22 TL kodu, kupon olarak hesaba tanımlanıyor, tıpkı pepsi kodu gibi.
  • kırmızımercimek kullanıcısına yanıt
    evet az önce kullandım. 22 tl indirim çeki + avantajix ve paraf card. toplamda 27 tl indirim oldu.
  • Dikkatli olun, ben yandım sizler de yanmayın !

quote:

Alışverişlerde MaxiPuan kullanılabilmesi için ödenecek tutarın MaxiPuan tutarına eşit veya bu tutarın altında olması gerekmektedir. Örneğin bir üye 100 TL’lik alışveriş yaptıysa ya sadece MaxiPuan’larıyla ya da sadece kredi kartından TL şeklinde ödeyebilir. Bunun için en az 100 TL’lik MaxiPuanı olmalıdır. Ödemenin bir kısmını MaxiPuan bir kısmını kredi kartından ödeyemez.

yani mesela 111 TL maxipuan kazandınız diyelim ,siteden 115 TL lik alışveriş yapacaksınız ve bu puanı kullanmak istiyorsunuz, KULLANAMIYORSUNUZ !
    en fazla 111TL lik alışveriş yapabilirsiniz, boyle bir saçmalık olamaz !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emperorkhan -- 18 Temmuz 2013; 0:10:53 >
  • Arkadaşlar şu maddeyide atlamayın

MaxiPuan’larla satın alınan ürünlerin iadelerinde MaxiPuan’lar hesaba iade edilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emperorkhan

quote:

Alışverişlerde MaxiPuan kullanılabilmesi için ödenecek tutarın MaxiPuan tutarına eşit veya bu tutarın altında olması gerekmektedir. Örneğin bir üye 100 TL’lik alışveriş yaptıysa ya sadece MaxiPuan’larıyla ya da sadece kredi kartından TL şeklinde ödeyebilir. Bunun için en az 100 TL’lik MaxiPuanı olmalıdır. Ödemenin bir kısmını MaxiPuan bir kısmını kredi kartından ödeyemez.

yani mesela 111 TL maxipuan kazandınız diyelim ,siteden 115 TL lik alışveriş yapacaksınız ve bu puanı kullanmak istiyorsunuz, KULLANAMIYORSUNUZ !
    en fazla 111TL lik alışveriş yapabilirsiniz, boyle bir saçmalık olamaz !

bu olay çok saçma olmuş ipad mini alacaktım bu puanlarla ama şimdi başka şeyler bakmaya başladım.
    birde ben kliksa diye bir satıcıdan tv aldım. 3gün oldu hala kargoya verilmedi ürünüm. bu satıcıdan daha önce alışveriş yapan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoligaN1903 -- 18 Temmuz 2013; 0:16:10 >

• ULAN İŞ BANKASI BİR KAMPANYA YAPIYORSUN YA TAM YAP YADA HİÇ YAPMA..PARAFI ÖRNEK ALIN..ADAMLAR KİMSEYLE MUHATTAP ETMEDEN EKSTREDE ANINDA İNDİRİMİ VERİYOR MÜŞTERİLERİNE..ÇOK ÇALIŞMAN GEREK MAXİMUM KART ÇOK..BU GİDİŞLE İPTAL EDECEĞİM MAXİMUM KARTI..
  • iPad mini aldım.
    699-22=677 (22 TL İş Bankası kuponu)
    %11 de puan ile, 677*0,89= 602,53 TL'ye geldi net olarak.
    Dolar bu fiyatlarda iken, 570 civarına alamasak da bu kur ile bence en iyi koşullardan biri oldu.
  • Fiyatlarda indirim olmuş gündüz 999 olan ve almaya niyetlendiğim TV şimdi 949 TL olmuş hemen kaptım :)

http://www.n11.com/lg-32la620s-dvb-s-3d-fhd-smart-led-lcd-tv-P13346171

her işte bi hayır vardır derler :) gündüz kredi kartıyla internet şubesine girmeye çalışmıştım beceremedim :) şimdi tekrar denedim yine olmadı. bari direk alıyım dedim birde baktım ki fiyat kendisi düşmüş :)

bu arada sms attım

KAMPANYA BASVURU TALEBİNİZ ALINMISTIR. TESEKKUR EDERİZ. diye mesaj geldi ardından siparişi verdim. puanlar yüklenir heralde değil mi?

• hadi puanları n11'de harcama zorunluluğunu geçtim de, en fazla puan tutarı kadar alışverişlerde harcayabilmek çok büyük rezillik cidden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 19 Temmuz 2013; 5:31:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aKSeL051

Fiyatlarda indirim olmuş gündüz 999 olan ve almaya niyetlendiğim TV şimdi 949 TL olmuş hemen kaptım :)

http://www.n11.com/lg-32la620s-dvb-s-3d-fhd-smart-led-lcd-tv-P13346171

her işte bi hayır vardır derler :) gündüz kredi kartıyla internet şubesine girmeye çalışmıştım beceremedim :) şimdi tekrar denedim yine olmadı. bari direk alıyım dedim birde baktım ki fiyat kendisi düşmüş :)

bu arada sms attım

KAMPANYA BASVURU TALEBİNİZ ALINMISTIR. TESEKKUR EDERİZ. diye mesaj geldi ardından siparişi verdim. puanlar yüklenir heralde değil mi?

hayırlı olsun. bende aynı firmadan 660s aldım 5gün önce kargoya verilmesini bekliyorum. mesaj attım ne zaman kargoya verilecek diye cevap vermediler. :)

• Arkadaşlar şimdi bu %111 maxipuan başka yerlerde kullanılıyor mu? Kesin bir yanıt var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

ULAN İŞ BANKASI BİR KAMPANYA YAPIYORSUN YA TAM YAP YADA HİÇ YAPMA..PARAFI ÖRNEK ALIN..ADAMLAR KİMSEYLE MUHATTAP ETMEDEN EKSTREDE ANINDA İNDİRİMİ VERİYOR MÜŞTERİLERİNE..ÇOK ÇALIŞMAN GEREK MAXİMUM KART ÇOK..BU GİDİŞLE İPTAL EDECEĞİM MAXİMUM KARTI..

Ben de yavaş yavaş kullanmayı bırakacağım galiba. Uçak millerinde de %1 di, Şimdi bakıyorum da sanki %0.8 gibi bişey olmuş.
    Market alışverişlerinde(Migros, Şok, Tansaş, vs.) %2-3 puan veriyorken şimdi de %0,250 veriyor. Kanun çıkmadan bunlar iyice kıstılar. Kapatıyorum desem 40 kere ararlar size puan verelim zart verelim zurt verelim diye.

• puanı yüklenen haber versin arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.