Şimdi Ara

N11 De maximuma 111 TL Maxipuan Kampanyası (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
8
Favori
32.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ihtiyacı olup alacaklar yine maxipuan kampanyasını gözardı etmesin. En kötü ihtimal puanlarla n11 den altın alırsınız (puan altında geçerli değil dememiş). Yüklenen word puanla altın aldım biraz önce n11 den. Hesabınızda bulunan alışverişte kazandığınız puanlar da altında geçerli. Bnede 7 tl puan vardı onu da kullandım. Avantajix de 5 tl verirse (tüm ürünlerde diyor) puanı resmen paraya çevirirsiniz. Tabi kazandığınız puan altın fiyatından düşük olmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc.nc -- 7 Temmuz 2013; 0:21:40 >
  • kurnazlık yaptı banka
  • puanla altın alacaklar, 11tl pepsi+5tl avantajixle hesaplı alışveriş yapabilirler
  • üstteki mesajlarımda da belirtmiştim maximum karta güvenmeyin diye adamlar kafalarına göre sonradan madde ekliyorlar akıllı telefon alacaktım ama bu şekilde hiçbir cazip yönü yok şuanki normal satış fiyatlarında adam gibi indirim yapmazsalar puanları kendilerinin olsun
  • nc.nc N kullanıcısına yanıt
    peki diyelim ki elimizdeki puan 66 tl o puan ile altın alabiliyormuyuz üstünü tamamlayarak(altın 88 tl mesela)
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicool

peki diyelim ki elimizdeki puan 66 tl o puan ile altın alabiliyormuyuz üstünü tamamlayarak(altın 88 tl mesela)

Hayır alamazsın alacağın ürünün fiyatı maxipuana eşit veya daha az olması gerekiyor...bir kısmını puan bir kısmını TL ödeyemezsiniz
  • Yukarı arkadaşlar zaten ifade etmişler ama ,Ziynet ve külçe altın alınamaz demiş , buradan çeyrek altın alınabilir çıkarımı yapabiliriz değil mi?

Bir de "Bir müşteri kampanya kapsamında tek seferde yaptığı en yüksek tutarlı işlemi üzerinden azami 111 TL MaxiPuan kazanabilir" , yani toplamda 1000 TL tutan, 600 ve 400 TL iki parça tek seferlik alışverişte, indirim 1000 TL üzerinden mi olacak yoksa 600 TL üzerinden mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwtr -- 7 Temmuz 2013; 10:02:33 >
  • iş bankasından ne köy olur ne de kasaba olur

parafı örnek alsınlar biraz

bundan önce word aynı kampanyayı yaptı onlarınki bile daha iyiydi

böyle giderse iş bankası kartımı kapattırıcam bi işe yaramıyor çünü
  • böyle bir kepazelik, rezillik adını ne koyarsanız koyun olmaz. hediye çekinin adını maxipuan diye kaktırmaya çalışmışlar. Maximillerimi harcadığımda, hiçbir artı özelliği olmayan bu kartı bankaya iade edeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuKe -- 8 Temmuz 2013; 12:19:18 >
  • Ben kapattirip paraf alacagim.
    HIc bir esprisi yok bu maximumun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş bankası n11 rezilliği..

• İyi ki almamışım yoksa kampanya bize girecekti.
  • Beyler ceyrek altin da gecerlibolurmu ki ziynet ve kulce disinda diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: wwtr

Yukarı arkadaşlar zaten ifade etmişler ama ,Ziynet ve külçe altın alınamaz demiş , buradan çeyrek altın alınabilir çıkarımı yapabiliriz değil mi?

Bir de "Bir müşteri kampanya kapsamında tek seferde yaptığı en yüksek tutarlı işlemi üzerinden azami 111 TL MaxiPuan kazanabilir" , yani toplamda 1000 TL tutan, 600 ve 400 TL iki parça tek seferlik alışverişte, indirim 1000 TL üzerinden mi olacak yoksa 600 TL üzerinden mi?

Sanırım gözden kaçtı, bilgisi olan arkadaşlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwtr -- 8 Temmuz 2013; 19:40:59 >
  • quote:

quote:

Yukarı arkadaşlar zaten ifade etmişler ama ,Ziynet ve külçe altın alınamaz demiş , buradan çeyrek altın alınabilir çıkarımı yapabiliriz değil mi?

Sanırım gözden kaçtı, bilgisi olan arkadaşlar var mı?

Dostum oluşturduğun sepeti tek seferde ödediğinde toplam ödediğinin %11'i maxipuan alırsın.. yani alacağın parçaların ödemesini tek seferde yapmalısın.

• Teşekkür ederim cevabınız için.
  • kepaze işbankası devlet bankaları bile bundan daha iyi kampanya yapıyor

halkbank paraf devletin ama iş bankasına 10 basar

her hafta yeni kampanya yapıyorlar

takip etmeye yetişemiyorum
  • ben de o kadar didikledim ilanı, bitek ziraat maximuma mesaj atmak gerekiyor gibi algılamışım oruçtan sanırım. İş bankası kartıyla alışveriş yaptıktan sonra mesaj göndermiş oldum sonuç olarak. Sizce sorun olur mu? Şartlarda mesajdan önce sonra ibaresi yok ne de olsa.

edit: harcama yapılan/yapılacak diye ibare varmış. Sıkıntı yok o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 14 Temmuz 2013; 13:16:43 >
  • televizyonum bozuldu yeni televizyon alacağımda bu puan olayı çok can sıkıcı olmuş.
    90tllik maxipuan gelecek onlada ipad mini alacaktım ama puanı sadece 90tl veya altı fiyatlı ürünlerde geçerliymiş
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.