Şimdi Ara

N11 De maximuma 111 TL Maxipuan Kampanyası (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
8
Favori
32.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler maximum karta hiç güvenmeyin zamanında bu puan kampanyalarında bir defaya mahsus en yüksek tutarlı alışverişiniz kadar puan kazanabilirsiniz diye bir maddesi olmadığı halde yaptığım 2 alışverişten sadece birine puan yatırdı şikayet ettiğimdede normalde olmayan bu maddeyi öne sürdüler ondan sonrada bütün kartlar aynen bu şekilde devam etti kart aidatı vermediğimden kullanmaya devam ediyorum aidatta sorun çıkarsada iptal ederim gerçektende en cimri kartlardan birisi
  • DireFire D kullanıcısına yanıt
    İşbank sitesindeki açıklamalarda sadece n11 de kullanılabilir gibi bir madde yok. Dediğiniz gibi siteden alışveriş yaptırmaya çalışıyorlar gibi geldi
  • BU SİTEYE DİKKAT EDİNİZ.TAVSİYEM ALIŞVERİŞ YAPMAYIN.

ARKADAŞLAR BU N11.COM SAHTEKAR MÜŞTERİ YANLISI OLMAYAN BİR SİTEDİR.ORTADA BİR MAĞDURİYET OLURSA SİZİN MAĞDURİYETİNİZİ KARŞILAYACAK HİÇBİR YAPMAMAKTADIR. KENDİ BAŞIMDAN GEÇEN BİR OLAYI SİZİNLE PAYLAŞIYORUM.N11.COM'UN KAMPANYASINDN KAZANMIŞ OLDUĞUM KUPONU ALIŞVERİŞTE KULLANDIM.ALIŞVERİŞ YAPMIŞ OLDUĞUM MAĞAZA ÜRÜNÜ GÖNDERMEDİ VE REDDETTİ.PARA İADESİ KARTIMA YAPILDI AMA KUPONUMUN SON KULLANMA SÜRESİ BU ÜRÜNÜ BEKLEMEMDEN DOLAYI DOLDU.47 LİRALIK KUPONUM İÇİN EK SÜRE VERMEDİLER.KESİNLİKLE BU SİTEDEN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN.HERHANGİ BİR SIKINTI YAŞADIĞINIZDA KESİNLİKLE MAĞDUR OLURSUNUZ.BEN BÖYLE HOLDİNG ANLAYIŞININ TAA İÇİNE TÜKÜREYİM.AMA BUGÜN İYİ BİR MÜŞTERİ KAYBETMEDİLER ÇEVREMDENDE ÇOK MÜŞTERİ KAYBETTİLER VE HER TARAFTADA BUNU YAZACAĞIM İNSANLAR BİLGİLENSİN.
  • BU SİTEYE DİKKAT EDİNİZ.TAVSİYEM ALIŞVERİŞ YAPMAYIN.

ARKADAŞLAR BU N11.COM SAHTEKAR MÜŞTERİ YANLISI OLMAYAN BİR SİTEDİR.ORTADA BİR MAĞDURİYET OLURSA SİZİN MAĞDURİYETİNİZİ KARŞILAYACAK HİÇBİR YAPMAMAKTADIR. KENDİ BAŞIMDAN GEÇEN BİR OLAYI SİZİNLE PAYLAŞIYORUM.N11.COM'UN KAMPANYASINDN KAZANMIŞ OLDUĞUM KUPONU ALIŞVERİŞTE KULLANDIM.ALIŞVERİŞ YAPMIŞ OLDUĞUM MAĞAZA ÜRÜNÜ GÖNDERMEDİ VE REDDETTİ.PARA İADESİ KARTIMA YAPILDI AMA KUPONUMUN SON KULLANMA SÜRESİ BU ÜRÜNÜ BEKLEMEMDEN DOLAYI DOLDU.47 LİRALIK KUPONUM İÇİN EK SÜRE VERMEDİLER.KESİNLİKLE BU SİTEDEN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN.HERHANGİ BİR SIKINTI YAŞADIĞINIZDA KESİNLİKLE MAĞDUR OLURSUNUZ.BEN BÖYLE HOLDİNG ANLAYIŞININ TAA İÇİNE TÜKÜREYİM.AMA BUGÜN İYİ BİR MÜŞTERİ KAYBETMEDİLER ÇEVREMDENDE ÇOK MÜŞTERİ KAYBETTİLER VE HER TARAFTADA BUNU YAZACAĞIM İNSANLAR BİLGİLENSİN.
  • Arkadaslar onay mesaji alabilen yokmu?
  • n11.com Kliksa dan ürün aldım geçen Cuma.
    Her halükarda ürünün gönderimi için vaat edilen süre geçti ancak halen kargolanmadı. Aradım sordum normal kliksa ile bu kliksa mağazası ayrı ikisi bir değil dedi.
    Ne zaman kargoya verileceğini bizde bilemeyiz dedi. Ağzıma geleni saydım kapattım.
  • 4402 ye attıgımız mesaj başına acaba kontör gidiyormu ben attım gitmedi bilgilendirme mesajıda alamadim sonra müşteri hizmetlerini aradım sistemsel bir hata var alışverişi yapın sıkıntı olmaz dedi.. Kontör gidiyormu acaba bilgisi olan ?
  • mixerteam kullanıcısına yanıt
    50 kuruş gidiyor diye biliyorum. 0532 752 2202'ye mesaj atarsanız ücretsiz oluyor(sms paketiniz varsa).
  • quote:

Orijinalden alıntı: genckutahyali

50 kuruş gidiyor diye biliyorum. 0532 752 2202'ye mesaj atarsanız ücretsiz oluyor(sms paketiniz varsa).
    Sms paketim yok yalnız ücret gitmemesi düşündürdü beni her ne kadar müşteri temsilcisi alışverişi yapın desede içim rahat etmedi :)
    ''Kampanya başvuru talebiniz alınmıştır. Teşekkür ederiz.'' diye mesaj almıştım ben. Size de geldi mi ?
  • quote:

''Kampanya başvuru talebiniz alınmıştır. Teşekkür ederiz.'' diye mesaj almıştım ben. Size de geldi mi ?

gelmedi işte :) ondan işkillendim
  • http://www.n11.com/dell-ins-3521-x31f45c-i5-3317-4gb-500g-156-linux-hd76701gbvgahdmi-notebook-P13402295 bunun fiyatı 999 tl idi yapı krediyle aldık, hp fiyat 1058 tl olmuş, yine bu iyi çoğu 100 tl zam yapmış, yapı kredi kampanyası beklemeye devam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixerteam

quote:

İletim raporu geldi mi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mixerteam

quote:

İletim raporu geldi mi

Alıntıları Göster
    oda gelmedi malesef 3 defa yolladm :/

Denemek için yolladım şimdi. İletildi. Önceki başvurunuz alınmıştır gibi birşeyler geldi cevap. Telefon numarası ile bankada kayıtlı numara aynı mı sizin ?
  • quote:

Denemek için yolladım şimdi. İletildi. Önceki başvurunuz alınmıştır gibi birşeyler geldi cevap. Telefon numarası ile bankada kayıtlı numara aynı mı sizin ?
    Telefonu kapatıp açtım şidmi en azından gönderildi :) iletilmedi ama henüz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alirbsh

Arkadaslar onay mesaji alabilen yokmu?

bende ziraat maximum var.sıkıntı yok.n11 müştteri hizm.aradım sadece işbankası ile ilgili sıkıntı varmış.bana onay mesajı geldi
    Trafiğe yakalanmıştır anca gidiyordur
  • sorun duzelmis arkadaslar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • puanların sadece n11 de kullanılması kötü olmuş
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.