Şimdi Ara

N11'den ilk 111 Kişiye Alt Limitsiz 100 TL'lik Hediye Çeki!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki başlık böyle olursa dikkatinizi çeker de okursunuz. Görüyorum ki az sonra yazacağım konu forumda iki kere paylaşılmış fakat ya hiç birşey yazılmamış ya da bir iki mesaj yazılmış altına. Çok üzüldüm. Meğerse ne kadar da duyarsızlaşmışız.

Adı Ece, 2.5 yaşında sma diye bir kas hastasıymış maalesef. Tedavisi mümkün ama çok pahalı. Televizyonda izledim gözlerim doldu, elimden geldiğince yardımda bulundum. Ekşi sözlükte de yüzlerce enrty var bu kampanya hakkında.

İmkanınız varsa yardım edin. Yoksa da "Allah şifa versin." deyip geçmeyin. Bağış yapma imkanınız yoksa bile en azından facebook'ta twitter'da paylaşın, kampanyanın daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayın. Konunun populer konularda çıkmasına yardımcı olun, survivor 2017 konusu var mesela 3 bin küsür sayfa yazı yazılmış, Migros 3 Money verince sıcak fırsatlarda 5 sayfalık konu oluyor. Duyarsız kalmayın.

http://eceyeumutol.org

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photographia -- 9 Mayıs 2017; 0:8:18 >

• forumda 10bin kisi ayni konuya girmez zaten biraz abarti olmis 200 falan yap onu
  • Up.
  • 10 tane aldım kardeş sağol
  • hocam ilgi görmesini istiyorsan sayıyı 10 yap burayı yıkarlar o zaman
  • 100 yaptım 👍🏻 Teşekkürler.
  • Up
  • Kandırıldık >:(
  • Duyarlılığınız için teşekkürler...
  • Ben teşekkür ederim. Sizler de en az benim kadar duyarlısınız.
  • EFT ile yapıyoruz değil mi ?
  • Ben eft yaptım. Aslında şuraya yazdığınız bu mesaj bile konunun üste çıkması adına bir destek. Teşekkürler. 👍🏻
  • photographia kullanıcısına yanıt
    Yaptım sonunda eft ile. Nasıl yapıldığını unutmuşum uğraşıyorum kaç dkdır
  • Süpersiniz. 👍🏻

Birlikten kuvvet doğar. Bu yüzden mümkün olduğunca insan haberdar olsun istiyorum. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photographia -- 9 Mayıs 2017; 0:52:30 >
  • Yukarı
  • Up
  • Yukarıda kalsın
  • Allahım acil şifalar versin şu güzelliğe. Benim de ufak bir tuzum olsun kurtuluşu için. Arkadaşlar durumu müsait olanlar boş geçmemeye çalışsın lütfen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.