Şimdi Ara

N11 GOLF Araba Kampanyası Uyanıklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
13.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • N11.com Sitesinin 11.11.2016 tarihinde yaptığı golf araba kampanyasında (WOLKSWAGEN YENİ GOLF 1.4 TSİ DSG PASİFİK MAVİ VE TORNADO KIRMIZI ARABALARI 87.100 TL YERİNE 69.900 TL) iki arabada da aynı şekilde olmak üzere ön ödeme yap butonunu yakalamama rağmen sepete gittiğimde sepeti boş olarak gösterdi. Benim gibi bu kampanyaya katılmak isteyen tüm tüketiciler N11 tarafından mağdur edilmiştir.

N11.com Sitesinin yaptığı bu Uyanıklık, tüketici ve eticaret mevzuata aykırılık göstermektedir.

Yasal başvuruya katılmak isteyen kişiler nanomucize23@gmail.com dan bize ulaşabilirler.

Söz konusu eylemlerden dolayı başvuru yapan tüm kişilerin kampanyadan faydalandırılması sonucunun çıkma ihtimali yüksektir.

Duygularımızla oynayan bu şirketin yaptıklarını yanına bırakmayacağız.

1 hafta başvuruları aldıktan sonra tüketici Mahkemesinde dosyamızı açacağız.

Yaşadığım olayı videoya çektim ( 2 kez buton çıkıyor ama sepete eklenmiyor) ;https://www.youtube.com/watch?v=jAJ6khjBBHo&app=desktop

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• caanım memleketim saf dolu sayısaldan şans topundan ikramiye beklemek gibi birşey.devletin çekilişinde bile kazananlar aynı kişiyken

• Nick güzelmiş.

• Boşa ugraşmış olursun. Çünkü toplam 11 kişi sınırı var. Sınırsız değil yani.
  • legendboxer kullanıcısına yanıt
    11 kişi olduğunu biliyorum, hatta arabaları tek tek satıyorlar. Önce birini açıp sonra Biraz bekleyip diğer satışı yapıyorlar. Ancak VİDEOYU İZLERSENİZ 2 KEZ ÖN ÖDEME YAP BUTONUNUN KARŞIMA ÇIKTIĞINI GÖRÜRSÜNÜZ.

• Kağlumbağa bile senden daha hızlı.
  • Sepete ekleyip, ödeme sayfasına gidip, bilgileri girip ödeme işlemi başarısız olanlarda var. Yani senin geldiğinden daha ileriki aşamaları görenlerde var ama onlarda alamadı. Buton aktif olduktan sonraki 5 saniye içinde ödeme ulaştı ulaştı. Atı alan Üsküdar'ı geçtikten sonra sepete eklenmese ne olur. Bu durum satılık çeklerde de böyleydi. Süre biraz daha uzun, stok daha fazlaydı ama benzeri şeyler orada da oldu.

Boşa uğraşmaktan başka bir şey değil hatta para kaybına gider. Mahkemeye davayı açın. Eline geçecek olan şey ya N11'in savunma masraflarına ait ödemek zorunda kalacağın fatura ya da arabayı satın alma belgesi olacak. Ağırlık ilk seçenekte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1) Araç sınırlı stok olduğu için satışa çıktığı saniyelerde hemen satılır
    2) O kadar yavaş davranmışsınız ki o sıralarda birileri ön ödeme yapmak için kart bilgilerini giriyordu ve o yüzden sepete atılmıyordu. Bence boşuna uğraşmayın bir sonuç elde edemezsiniz

• 11 araçtan birini alabilmek için roket hızında olmak gerektiğini çocuk bile bilirken sizin bu denli koy şeyine rahvan gitsin modunda olup üstüne de mağduriyet yaratmanizi çok garipsedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olaya "aman çok yavaşsın, aman kaplumbağa bile senden hızlı" gibi mağdur olmaya alışmış insan psikolojisi ile değil, hukuki bakış açısıyla bakmanızı tavsiye ederim. Bu şekilde bakıldığında "buton gösteriyorsan bu icaptır, butona tıklandığı an sözleşme kurulmuş olur, n11 sorumludur" sonucunu rahatça çıkarabilirsiniz.

Not: ilk cümlem bu şekilde yorum yapan arkadaşlara yöneliktir.
  • Kedi-ciğer-mundar kelimeleri ile bir cümle kurun. Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.