Şimdi Ara

VW artık İNDİRİM yapmalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
2.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son yaşanan gelişmelerden sonra VW'nin imajını düzeltmesi ve tüketici ile barışması için artık indirimler ve promosyonlar yapması gerekiyor.

Örneğin;

1.2 TSI MidlinePlus Golf'ün 60.500 TL yerine 50.000 TL

1.4 TSI Highline Golf'ün 76.300 TL yerine 65.000 TL

gibi rakamlara inmesi gerekiyor.

Bu sayede pazar payını da korumuş olurlar.

Dizel araçların da 1 sene boyunca satılmayacağını ve satılmaya başlanacağı zaman benzinlilerden 4-5000 TL daha pahalı olacağının garantisini vermesi akıllıca olacaktır.

Promosyon olarak da mesela

1.6 TDI Highline DSG Passat alana 1.0 Trendline Polo bedava

2.0 TDI Highline 190-240 vb DSG Passat alana 1.2 TSI MidlinePlus Golf bedava gibi

makul teklifler yapması doğru olacaktır.

Bu sayede VW pazar kaybetmeyecek ve araç satışlarını hızla artırma imkanı yakalayacaktır.

Zaten çoğu dizel ve dsgli araçta yüzde 40-50 arası kar marjına sahip olduğu için sorun da olmayacaktır.

Bilindiği gibi dizel + dsg yaklaşık 30000 TL fark ettiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vw diye bi firma kalirsa indirim yapar

• Dur Şimdi ortalık karışık zaten.

• ok kib byee

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

2.0 TDI Highline 190-240 vb DSG Passat alana 1.2 TSI MidlinePlus Golf bedava gibi

• Az önce sahibinden.com a bir bakayım dedim. TDİ ler dolmuş.

Adam yukarıdan satıp, alttan yerine koyacak anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 30 Eylül 2015; 12:56:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vw indirim yapsa kimse almaz fakir arabasi olur

• Passat alana golf veya polo bedava ha

Şener hocam kafan çok güzel, güle güle kullan

• Hatta önceden showromlara gelenlerin evine gidip .bize geldiğiniz zaman sizi iyi ağırlamadık sizi küçük gördük .ne olur biz ettik siz etmeyin .size yüzde 50 indirimle araba vericez .demeleri lazım

• Ne indirimi, zam olmasın, ona şükret.

Bilinçlli tüketicilerin yaşadığı, insanlara değer verilen gelişmiş ülkelerdeki kaybını TR gibi halkın koyun sürüsü olduğu, bayilerde sıraya dizildiği, insana, sağlığa zerre kadar değer verilmeyen ülkelerden çıkaracaklar.
  • Adamlar anahtarlık vermiyor Sen bedava Golf diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Son yaşanan gelişmelerden sonra VW'nin imajını düzeltmesi ve tüketici ile barışması için artık indirimler ve promosyonlar yapması gerekiyor.

Örneğin;

1.2 TSI MidlinePlus Golf'ün 60.500 TL yerine 50.000 TL

1.4 TSI Highline Golf'ün 76.300 TL yerine 65.000 TL

gibi rakamlara inmesi gerekiyor.

Bu sayede pazar payını da korumuş olurlar.

Dizel araçların da 1 sene boyunca satılmayacağını ve satılmaya başlanacağı zaman benzinlilerden 4-5000 TL daha pahalı olacağının garantisini vermesi akıllıca olacaktır.

Bu sayede VW pazar kaybetmeyecek ve araç satışlarını hızla artırma imkanı yakalayacaktır.

Zaten çoğu dizel ve dsgli araçta yüzde 40-50 arası kar marjına sahip olduğu için sorun da olmayacaktır.

Bilindiği gibi dizel + dsg yaklaşık 30000 TL fark ettiriyor.

haah soyle yola gelin butun derdiniz bu yok cevreyi kirletcekmis felan hikaye..... bir indirim yapsa burda elestiri yapanlarin buyuk bolumu vw almak oyuzden cok beklersiniz hatta fiyatlari artirarak yola devam

• Bence daha zam yapmalılar

Çünkü 64.300 comfortline bir araç için hala çok ucuz , 80.000 gibi bir fiyatla satmalılar , highline da en az 110 dan başlamalı

Çünkü bir 1.18den , A serisi mercedesten kat kat daha üstün araçlar.

Ben hala çok ucuza aldığım için şükrediyorum , çöp chevrolet , çöp kore arabaları kullananlar düşünsün.

Varsın anahtarlık vermesin , varsın lastik şişirmeye bile para istesin , vw zaten her konuda 1 numara , öyle de kalmaya devam edecek .

Bir ceed 60 bin iken , 50bine golf verirlerse , buraya yazıyorum 4 tane alacağım
  • yahu biraz onurunuz olsun,insanları zehirleyen hitler zihniyetli olduğuda ortaya çıkan bu markadan araba alınmaz,herşey para değil öğrenin artık ,adamı hasta etmeyin

• Enayi olan varsa tabiki bundan sonra vw araç alır. Emisyon memisyon çevre kirliliği falan bunları geçelim zaten birçoğumuzun umrunda değil bunlar, vw kullanıcıları inatla "emisyon konusu kafaya takılacak birşey değil, hepinizde çevreci oldunuz hehehe" diyor.

Kaçırdıkları nokta ise olayın çevre v.s olmadığı, vm kullanıcıları kandırılmıştır bu belki araç güvenliğini tehtid etmeyecek bir kandırmaca ama zamanında bunu yapmış bir otomobil üreticisi, bu olay ortaya çıkmasaydı belki daha ne üçkağıtlar yapacaktı, hatta belki daha ortaya çıkmayan farklı olaylar bile olabilir. Bu araçlara ve bu markaya bu saatten sonra güvenmek çok zor.

Bu kadar olaydan sonra hala indirim bekleyip "ben vw alacam" diye 6 ay sırada bekleyen adamın beyninden şüphe ederim. Yahu adamların sizi kandırdığını anlamanız için, 3 tekerlekli yada motoru olmayan araç mı vermeleri gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 30 Eylül 2015; 16:05:12 >

• senersongur kullanıcısına yanıt
    Beyin hala sicak olay yerinden fazla uzaklasmis olamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

Bence daha zam yapmalılar

Çünkü 64.300 comfortline bir araç için hala çok ucuz , 80.000 gibi bir fiyatla satmalılar , highline da en az 110 dan başlamalı

Çünkü bir 1.18den , A serisi mercedesten kat kat daha üstün araçlar.

Ben hala çok ucuza aldığım için şükrediyorum , çöp chevrolet , çöp kore arabaları kullananlar düşünsün.

Varsın anahtarlık vermesin , varsın lastik şişirmeye bile para istesin , vw zaten her konuda 1 numara , öyle de kalmaya devam edecek .

Bir ceed 60 bin iken , 50bine golf verirlerse , buraya yazıyorum 4 tane alacağım

Sizde Golf vardı değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamlar neden indirim yapsın? Emisyon skandalından özellikle ülkemizdeki VW sahiplerinin kaç tanesi haberdar acaba ? İndirim yapmasalarda VW bu ülkede hala 4-5 ay sırayla satılacaktır. Bu emisyon skandalından haberdar olanlar ise bana ne abicim ne kadar karbondioksit saldıgından ben mi kurtarıcam dünyayı ben arabanın kalitesine ikinci eline bakarım diyecektir. Ayrıca bu olayın amerika'da patlak vermesi çok ilginç geldi bana. Amerika gibi V8 lerin deli gibi satıldıgı dünyayı en çok kirleten aracların bulundugu bir ülkeye VW'nin emisyon hilesi yaparak araç satması garip geldi bana.
  • Konu sahibi paralel evrende yaşıyor sanırım, burası ABD mi ki emisyon yüzünden firma fiyatlarını düşürsün? Zaten çoğu insan bu olaydan hala haberdar bile değilken ne indirimi, zam yapmazlarsa dua edin. Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluğuna şahit olduğumuz halde hükümete şakşak tutanların barındığı bir yerde, insanlar her şeye rağmen nasıl hükümete destek verdilerse bu konu da benzeri olacaktır.

Gitmiş bir de Passat alana Polo hediye edilsin demiş, gidin bu konuyu sıcak fırsatlara açın bence.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.