Şimdi Ara

VW artık İNDİRİM yapmalı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
2.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o zaman bu arkadaş milletimizi çözememiş. diğer bütün otomobil markalarına fiyatı artırıp, araçlarına 500tl lik ek yalıtım yapmalarını öneririm, hee ecuylan mecuylan çiplen de biraz oynarlarsa lider olurlar. motoru zorlayınca patlatan olursa iyi niyetten bişeyler döşerler gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G Man -- 1 Ekim 2015; 7:11:47 >
  • Beyin Ya rab!!
  • İndirim mi

Adamların tokat atsa diğer yanağını dönecek müşteri profili var. Ne indiriminden bahsediyorsunuz.?
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Hitler kurmuş... daha doğrusu emredince kurulmuş... halkın arabası... bugün halkı soyan holding olmuş... batacağını düşünenler var ama nakit parası batmasını engeller... batması için daha çok ceza gerek...
  • Satışı yasaklansın diyeceğine ucuzladı da daha çok alalım kafasında millet, gas auto

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Son yaşanan gelişmelerden sonra VW'nin imajını düzeltmesi ve tüketici ile barışması için artık indirimler ve promosyonlar yapması gerekiyor.

Örneğin;

1.2 TSI MidlinePlus Golf'ün 60.500 TL yerine 50.000 TL

1.4 TSI Highline Golf'ün 76.300 TL yerine 65.000 TL

gibi rakamlara inmesi gerekiyor.

Bu sayede pazar payını da korumuş olurlar.

Dizel araçların da 1 sene boyunca satılmayacağını ve satılmaya başlanacağı zaman benzinlilerden 4-5000 TL daha pahalı olacağının garantisini vermesi akıllıca olacaktır.

Promosyon olarak da mesela

1.6 TDI Highline DSG Passat alana 1.0 Trendline Polo bedava

2.0 TDI Highline 190-240 vb DSG Passat alana 1.2 TSI MidlinePlus Golf bedava gibi

makul teklifler yapması doğru olacaktır.

Bu sayede VW pazar kaybetmeyecek ve araç satışlarını hızla artırma imkanı yakalayacaktır.

Zaten çoğu dizel ve dsgli araçta yüzde 40-50 arası kar marjına sahip olduğu için sorun da olmayacaktır.

Bilindiği gibi dizel + dsg yaklaşık 30000 TL fark ettiriyor.

sen ucuza yada bedava VW alacaksın diye bir kaç ay önce pahalıya araç alanların zararını kim karşılayacak.

• Kola mi lan bu 2 litre passat alana 1 litre polo bedava

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence direk VW para almayı bıraksın biz paşa paşa vergimizi ödeyip aracı alalım bedavaya satsınlar yani zaten %70 i vergi fiyatların.

Edit : Eksiler başlamış koyunlar çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenah2007 -- 2 Ekim 2015; 13:01:55 >
  • Vw Bence Fiyatları bile yükseltir :)
  • bedava golf he?

" "
  • Seatın fiyatları düşerse işime gelir
  • Bu Wv nefreti nereden geliyor bu forumda merak ettim. Markaya mı yoksa Wv fanatiklerine mi?
  • indirimi anladım da 1 alana 1 bedava olayına güldüm,

camına "boş yok" yazısı da yapıştırılsın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gediklii

Bu Wv nefreti nereden geliyor bu forumda merak ettim. Markaya mı yoksa Wv fanatiklerine mi?

Bilmiyoruz nedenini. Birileri sürekli VW'den nefret etme eğiliminde ama bizim gibi markalara nötr olanlar gayet objektif ve tarafsız şekilde önerilerle araçları inceliyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: Gediklii

Bu Wv nefreti nereden geliyor bu forumda merak ettim. Markaya mı yoksa Wv fanatiklerine mi?

Bilmiyoruz nedenini. Birileri sürekli VW'den nefret etme eğiliminde ama bizim gibi markalara nötr olanlar gayet objektif ve tarafsız şekilde önerilerle araçları inceliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet-UA

Adamlar neden indirim yapsın? Emisyon skandalından özellikle ülkemizdeki VW sahiplerinin kaç tanesi haberdar acaba ? İndirim yapmasalarda VW bu ülkede hala 4-5 ay sırayla satılacaktır. Bu emisyon skandalından haberdar olanlar ise bana ne abicim ne kadar karbondioksit saldıgından ben mi kurtarıcam dünyayı ben arabanın kalitesine ikinci eline bakarım diyecektir. Ayrıca bu olayın amerika'da patlak vermesi çok ilginç geldi bana. Amerika gibi V8 lerin deli gibi satıldıgı dünyayı en çok kirleten aracların bulundugu bir ülkeye VW'nin emisyon hilesi yaparak araç satması garip geldi bana.

v8 satan cevreyi kirletmiyorum tertemizim blue teknolojilerim var diye ortaya zıplamıyor ki... yani vosvos gibi insanları enayi yerine koyup, dolandırıcılık yapmıyor... cevreyi kirletmek bir boyutu diğer boyutu da 11 milyon vosvos sahibini keklemek, mal yerine koymak, enayi damgası vurmak... abd de de insanları dolandırırsan cezası vardır avrupa ülkelerinde de. türkiye gibi yerlerde cezası yoktur.. insanlar muhatap oldukları muameleden memnun çünkü.

Dostum sen beni yanlıs anladın. Ben Amerika ne hakla VW'ne emisyon yüzünden itiraz eder demedim. VW Amerika gibi Minibüsü bile 6 litre benzinli motora sahip bir ülkeye neden hile yaparak araç satmış dedim. Orada yasayan insanların derdi çevreyi korumak olsa V6 V8 araçlara binmezler zaten. Yoksa elbette VW nin çevreyi kirletmekten ziyade yalan söylemesi kabul edilebilir bir durum değil. Bu sebepten insanların bu markaya güvenmemesi en doğal hakları ama maalesef senin de dediğin gibi ülkemizdeki VW satışları bu yalancılıktan etkilenmeyecek çünkü geçtiğimiz günlerde devlet kuruluşu bu motora ülkemiz şartlarına uygundur dedi. Yani bize yalan söylememiş oldu.

• Hamza hoca gbi; dengeyi bozmayalım beyler, ne ucuzlasın ne pahalılaşsın kuru sabitlesinler 😃😃😃

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

Bence daha zam yapmalılar

Çünkü 64.300 comfortline bir araç için hala çok ucuz , 80.000 gibi bir fiyatla satmalılar , highline da en az 110 dan başlamalı

Çünkü bir 1.18den , A serisi mercedesten kat kat daha üstün araçlar.

Ben hala çok ucuza aldığım için şükrediyorum , çöp chevrolet , çöp kore arabaları kullananlar düşünsün.

Varsın anahtarlık vermesin , varsın lastik şişirmeye bile para istesin , vw zaten her konuda 1 numara , öyle de kalmaya devam edecek .

Bir ceed 60 bin iken , 50bine golf verirlerse , buraya yazıyorum 4 tane alacağım

Siz nasıl insanlarsınız ya artık ağzım açık kalıyor... Adamlar yüzünden belki kanser olup öleceksin hala daha iyi araba diyorsun.sizin gibi kendini kandıran insanlar yüzünden zaten herşey bu durumda. Dünyada aklı başında ülkelerde kimse golfü 1 serisiyle kıyaslamıyor.adamlar dünyanın en kötü dizel motorlarını üretmişler.o emisyon değerine adam vw gibi ahlaksız olsa 200 beygir çıkarır bunlar 110 beygirlik motordan o zehri salgılıyorlar büyük başarı. Zaten oradaki araba fiyatları da ederine göre ve golfün ederi layık olduğu gibi astra focus vs ile aynı. Girin bakın fiyatlara . Kötü araba demiyorum,almanya fiyatına göre iyi ama burdaki fiyatına göre kötü.Tüm otomobillere vergi vs ekleyin yurt dışınfiyatlarına vw her zaman türkiyede ederinin çok çok üstünde fiyatla satıyor.Bu kafadan koyduğu para da sizde araba iyiymiş hissi yaratıyor ama değil işte. Motoruna bunu yapab adam döşemesine,yürüyenine,kullandığı malzemeye ne kadar dikkat eder sizce? Plastiği sağlıksız olmadığı ne malum ? Kaliteli dediğiniz araçların diz üstü bile sert plastik. Dsg sorunları belli.Araçlar çatırdıyorlar durdukları yerde siz neden bahsediyorsunuz ? Highline pasat olmuş c180 ederinde ... şunu da söyleyeyim ben hiçbir testte passatı 3 serisi ile ciddi ciddi karşılaştıranı görmedim.vw'i neden abartıyorsunuz anlamıyorum...Neden bu ülke insanı kendine semer vuranı bu kadar çok seviyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet-UA

Adamlar neden indirim yapsın? Emisyon skandalından özellikle ülkemizdeki VW sahiplerinin kaç tanesi haberdar acaba ? İndirim yapmasalarda VW bu ülkede hala 4-5 ay sırayla satılacaktır. Bu emisyon skandalından haberdar olanlar ise bana ne abicim ne kadar karbondioksit saldıgından ben mi kurtarıcam dünyayı ben arabanın kalitesine ikinci eline bakarım diyecektir. Ayrıca bu olayın amerika'da patlak vermesi çok ilginç geldi bana. Amerika gibi V8 lerin deli gibi satıldıgı dünyayı en çok kirleten aracların bulundugu bir ülkeye VW'nin emisyon hilesi yaparak araç satması garip geldi bana.

v8 satan cevreyi kirletmiyorum tertemizim blue teknolojilerim var diye ortaya zıplamıyor ki... yani vosvos gibi insanları enayi yerine koyup, dolandırıcılık yapmıyor... cevreyi kirletmek bir boyutu diğer boyutu da 11 milyon vosvos sahibini keklemek, mal yerine koymak, enayi damgası vurmak... abd de de insanları dolandırırsan cezası vardır avrupa ülkelerinde de. türkiye gibi yerlerde cezası yoktur.. insanlar muhatap oldukları muameleden memnun çünkü.

Amerikan markalarına bakarsan o büyük motorların hepsi hibrittir.

• Yakında oluşan kamuoyu baskısıyla VW fiyatları ayarlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.