Şimdi Ara

VW artık İNDİRİM yapmalı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
1
Favori
2.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz "krizi fırsata çevirme" olayını çok yanlış anlamışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Son yaşanan gelişmelerden sonra VW'nin imajını düzeltmesi ve tüketici ile barışması için artık indirimler ve promosyonlar yapması gerekiyor.

Örneğin;

1.2 TSI MidlinePlus Golf'ün 60.500 TL yerine 50.000 TL

1.4 TSI Highline Golf'ün 76.300 TL yerine 65.000 TL

gibi rakamlara inmesi gerekiyor.

Bu sayede pazar payını da korumuş olurlar.

Dizel araçların da 1 sene boyunca satılmayacağını ve satılmaya başlanacağı zaman benzinlilerden 4-5000 TL daha pahalı olacağının garantisini vermesi akıllıca olacaktır.

Promosyon olarak da mesela

1.6 TDI Highline DSG Passat alana 1.0 Trendline Polo bedava

2.0 TDI Highline 190-240 vb DSG Passat alana 1.2 TSI MidlinePlus Golf bedava gibi

makul teklifler yapması doğru olacaktır.

Bu sayede VW pazar kaybetmeyecek ve araç satışlarını hızla artırma imkanı yakalayacaktır.

Zaten çoğu dizel ve dsgli araçta yüzde 40-50 arası kar marjına sahip olduğu için sorun da olmayacaktır.

Bilindiği gibi dizel + dsg yaklaşık 30000 TL fark ettiriyor.

Herkes çemkirmiş ancak konu o kadar basite alınacak bir konu değil çünkü yazan kişi "Forumun duayen üyelerinden, her mesajı ayrı bilgi birikimi ve uzmanlık olan birisi"
    dolaysıyla tek tek cümleleri incelemek/irdelemek gerektiğini düşünüyorum ve kendi hesabıma ne kaparsam kardır yaklaşımıyla incelememe başlıyorum.

Nediyor üstad, " VW'nin imajını düzeltmesi ve tüketici ile barışması için artık indirimler ve promosyonlar yapması gerekiyor." yalan mı? Hayır.

Devamında araçların fiyatlarında ciddi bir indirimden bahsediyor ve diyor ki "Bu sayede pazar payını da korumuş olurlar." yalan mı ? Hayır hatta artırmaları bile mümkün olabilir.

Dizel araçlarda bulduğu çözüm ise bence mükemmel bir pazarlama anlayışı, bunca yıllık otomobil severim, pazarlama hakkında az çok okumuşluğu olan birisiyim, ekonomiyi takip eden,
    iş hayatının içinde olan, randıman hesabı yapan birisiyim böyle fikir ne gördüm ne duydum. Tek kelime ile şapka çıkartmak gerekirken yerden yere vuruyorsunuz.

Yalana riaya gerek yok mevcut fiyatlarıyla bile passatın yanına polo veya golf verse kim almaz, şahsen ben koşa koşa giderim, dolaysıyla üstadımızın mesajını dikkat ile inceleyip, her kelimesinin altında bir anlam ve mana derinliği aramak yerine saygısızca ithamlarda bulunan bütün arkadaşları kınıyorum.

• Vw nin fiyatlarinin dusmesi icin 400 vekil sart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazat alana polo veya golf bedava kısmı komik olmuş.

• Yani indirim yapacak olsa alırsınız.. Yazık.. Vallahi yazık.. Bonzai yasaklanmalı artık.. Arkadaş değerinin iki katını veriyorsun.. Üzerine 9 ay sıra bekliyorsun.. Ki alacağın araç sağlığın anasını ağlatıyor.. Hala indirim yapsın diyorsunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet-UA

Adamlar neden indirim yapsın? Emisyon skandalından özellikle ülkemizdeki VW sahiplerinin kaç tanesi haberdar acaba ? İndirim yapmasalarda VW bu ülkede hala 4-5 ay sırayla satılacaktır. Bu emisyon skandalından haberdar olanlar ise bana ne abicim ne kadar karbondioksit saldıgından ben mi kurtarıcam dünyayı ben arabanın kalitesine ikinci eline bakarım diyecektir. Ayrıca bu olayın amerika'da patlak vermesi çok ilginç geldi bana. Amerika gibi V8 lerin deli gibi satıldıgı dünyayı en çok kirleten aracların bulundugu bir ülkeye VW'nin emisyon hilesi yaparak araç satması garip geldi bana.

Olay co2 den ibaret değil.Olay nox ile ilgili. Amerika da zaten emisyondan çok yalan söylenip temiz dizel diye satılmasına karşı çıktı.

• emisyon niyetine engizisyon mahkemesinde kelle vuruluyor.2 seçenek var.ya reklamın iyisi kötüsü olmazla çok çılgın bir reklam yapılıyor yada elektrikli araba piyasasına sert bir geçiş için alt yapı hazırlanıyor.her iki durumdada bunların bize yansıması en az 3 4 seneyi bulur.
  • bu gidişle vw nin yerini Renault veya Hyundai alacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet-UA

Adamlar neden indirim yapsın? Emisyon skandalından özellikle ülkemizdeki VW sahiplerinin kaç tanesi haberdar acaba ? İndirim yapmasalarda VW bu ülkede hala 4-5 ay sırayla satılacaktır. Bu emisyon skandalından haberdar olanlar ise bana ne abicim ne kadar karbondioksit saldıgından ben mi kurtarıcam dünyayı ben arabanın kalitesine ikinci eline bakarım diyecektir. Ayrıca bu olayın amerika'da patlak vermesi çok ilginç geldi bana. Amerika gibi V8 lerin deli gibi satıldıgı dünyayı en çok kirleten aracların bulundugu bir ülkeye VW'nin emisyon hilesi yaparak araç satması garip geldi bana.

v8 satan cevreyi kirletmiyorum tertemizim blue teknolojilerim var diye ortaya zıplamıyor ki... yani vosvos gibi insanları enayi yerine koyup, dolandırıcılık yapmıyor... cevreyi kirletmek bir boyutu diğer boyutu da 11 milyon vosvos sahibini keklemek, mal yerine koymak, enayi damgası vurmak... abd de de insanları dolandırırsan cezası vardır avrupa ülkelerinde de. türkiye gibi yerlerde cezası yoktur.. insanlar muhatap oldukları muameleden memnun çünkü.

• Uygun fiyatları ABD için kesin yaparlar ama bizde belki yapmazlar. Doğuş orada bir sorun çıkartıp aradaki farkı cebe atmak isteyebilir.

Passat alana Polo veya Golf kampanyası yapılsa bence iyi tutar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonzai çekmenin de bir adabı var.

• quote:

Promosyon olarak da mesela

1.6 TDI Highline DSG Passat alana 1.0 Trendline Polo bedava

2.0 TDI Highline 190-240 vb DSG Passat alana 1.2 TSI MidlinePlus Golf bedava gibi

• vw arabası olsa bir hafta içinde yatacak kişiler kötülemek için günde 30-40 konu açmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

Bonzai çekmenin de bir adabı var.

• Forum kopmuş, konular bomba

Neyse çıkayım dışarı nox um geldi salayım biraz, milletin ciğerler bayram etsin
  • Sorma ya VW'nin yaptığı kepazelikler fena patladı, iyi de oldu.

Geçmiş bayramın mübarek oldun bu arada.
  • Kafan güzelmiş güle güle kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 30 Eylül 2015; 19:56:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Sorma ya VW'nin yaptığı kepazelikler fena patladı, iyi de oldu.

Geçmiş bayramın mübarek oldun bu arada.

Sağol kardeşim senin de mübarek olsun.

• Tam reyiz eski performansında değil derken ikinci paragraftaki mal fazlalarını gördüm.

• Fiyatlar ister istemez düşme olarak etkilenir ama bu dünya genelinde olur. Fiyatlar azalınca da bizdeki tüketicilerin tepkisini merak ediyorum. Bir çok VW kullanıcısı elindeki aracı daha ucuza satmak zorunda kalacak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.